lauantai 6. syyskuuta 2014

Brooklynin pojat

Brooklynin pojat

Yksin en menisi tätä kattomaan..., mutta jos saisi vaikka vanhemmat mukaan tai jotain -niin sitten voin kyllä mennä katsomaan tätä. -Itse dokumentti ei juurikaan kiinnosta..., mutta missä sitä on kuvattu. -Leffassa varmasti riittää kauniitä kaupunkikuvia molemmista kaupungeista -Helsingistä ja New Yorkista. -Kyllä niiden takia kelpaa mennä kattomaan tää teattereihin. -Mutta tosiaan -ei yksin.

Clouds of Sils Maria

Clouds of Sils Maria

Kappas -toinen ensi-iltaleffa missä mukana Kick-Ass'in Hit-Girl näyttelijä Chloë Grace Mortez. -Mutta toisin kuin edellä esitelty leffa -tämä puolestaan ei kiinnosta edes draamakokoelman verran. -Eli -"ei kiitos"-vaan tälle filmille.

Jos vielä jään

Jos vielä jään

Kaipa tää draamakokoelmiin on ihan tervetullut leffa..., mutta teattereista jätän kyllä välistä. -Mieluummin nukahdan sohvalle tota katsoessa kuin leffateatterin penkille.

Taikojen talo

Taikojen talo

Eipä nyt oikein houkuttele tämä leffa. -Mikäli julisteessa ei koreile Pixar-logo tai Dreamworks animation -ei leffa voisi kiinnostaa tippaakaan. -Seuraavaa kunnon animaatioleffaa odotellessa. -Tälle siis -"ei kiitos".

Mielensäpahoittaja

Mielensäpahoittaja

Minä (Hulk) olen se mielensäpahoittaja siinä vaiheessa kun joku pyytää tätä kattomaan teattereihin. -Eli toivottavasti kukaan ei halua pahoittaa mieltäni. -Joo..., mutta ei muuta kuin -"ei kiitos" -vaan tälle filmille.

Eiliset ensi-illat

Mitäs kaikkea eilen tuli ensi-iltaan...? -Ainakaan ei mitään mitä haluisin mennä kattomaan. -Kaipa se on kuitenkin joku sananen kustakin leffasta sanottava. -Alla otsikot...
...
  • Mielensäpahoittaja
  • Taikojen talo
  • Jos vielä jään
  • Clouds of Sils Maria
  • Brooklynin pojat