perjantai 4. joulukuuta 2009

Päivän TOD tod TOoOoOoOoOoD makee kuva

Koulussa tuli taas taiteiltua -tälläkertaa ei kuitenkaan marsipaanikakkua..., vaikka marsipaania tuossa kyllä on -nuo punaiset raidat. -Piparkakku USA:n lippu tuli tehtyä -pohja on uunipellin levyinen jossa on myöskin piparkakusta tehtyjä..., 50 kpl pieniä tähtiä -aivan kuten USA:n lipussa. -Päällä kuorrutettuna valkoista tahnaa millä pursotetaan joulupipareihinkin ne hienot koristeet. -Samasta tahnasta sekoitin tuon sinisen taustan tähtien pohjalle. -Piti sekoittaa myös punaisen väristä tahnaa..., mutta en saanut siitä punaista millään..., joten päädyin tuohon punaiseen marsipaaniin. -Lopputulos on mielestäni aivan hemmetin makee -vaikka itse sanon.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Täällä pohjantähden alla

Ja kaikki varmaan tietää kantani näitä leffoja kohtaan...? -Näitä..., joita kutsutaan -"kotimaisiksi"-elokuviksi...? -Eiköhän se nyt ole aika selväksi tullut -nyt jo aika monessa perjantain ensi-ilta blogauksessa -kun on kotimainen leffa tullut..., että -"ei kiitos"...??

Perjantain ensi-illat Nro 2

Arthur and the Revenge of Maltazard

Kyllä vähän -"ei kiitos"-leffa taitaa olla -vaikka noin muuten tykkään animaatioleffoista -ja tässäkin tosin puhutaan englantia -ja äänirooleissa mm. Snoop Dog ja Jimmy Fallon..., mutta sitten taas -ei vain silti houkuttele kun ei ole Shrekin ja Madagascarin tavoin myös aikuisille sopiva animaatioleffa -vaan selvästi pelkille lapsille tehty..., joten siksi -"ei kiitos".

Perjantain ensi-illat Nro 1

A Serious Man

Nyt ei kyllä houkutellut yhtään leffan traileri -vaikka nyt onkin kyse mestariohjaajaveljesten uutuuskomedia. -Ehkä se seikka vähensi intoa että leffassa ei ole yhtäkään tuttua näyttelijää mukana. -Kyllä on kivempi katsoa leffaa jossa olisi edes yksi tuttu naama. -Mutta ei kyllä mikään ehdoton "-ei"..., eli ei mikään -"ei kiitos"-leffa nyt kuitenkaan.

The Simpsons

Entäpä mitäs illan Simpsoneissa -tänään luvassa...?
...
Margeen me luotamme. Amerikkalainen piirrossarja. Marge tekee vapaaehtoistyötä pastorin apuna ja saa paljon aikaan.
...
Hauskalta kuulostaapi..., mutta yksi seikka minkä takia tämä saattaa nyt jäädä väliin -ja se ei nyt taas ole se L4D raiskaaminen -vaikka senkin takia..., mutta on ilmaantunut eräs toinenkin syy josta sitten Tontsalla varmaan enemmän sanottavaa -sillä hänen mielipiteeseensä tämä syy pohjautuu.

F.r.i.e.n.d.s.

Mitäs illan Frendeisssä tänään on luvassa...?
...
Paljastava nauha. Rachelilla ja Rossilla on eri näkemykset siitä, mitä tapahtui tuona eräänä yönä. Rossilla on lahjomaton todiste, jota katsotaan joukolla.
...
Vautsi vai. -Eiköhän nyt viikonlopun aikana kerkiä myös nämä katsoa -L4D raiskauksen lisäksi...?

Typyjoulukalenterin 4. luukku

Löytyi tollanen typykuva missä on puhekupla -joten tälläkertaa luukun takaa pitää paljastaa mitä siinä puhekuplassa lukee. -No ei muuta kuin ottamaan selvää...

Typyhän saa orgasmin koska on perjantai: -"Oh, yes, yes, yes... YES, YES, YES, YES! It's Friday!"

Joulukalenterin luukku 4 auki

Joulukalenterin luukku 4 auki