perjantai 13. toukokuuta 2011

Suomi saa vastaansa finaalissa...

...rakkaan naapurimaamme Ruotsin. -Kova vastustaja..., mutta eiköhän nekin piestä 8)...=)... -Sen verran on Suomi kuitenki nyt pelannut että luulis nyt tuonkin ottelun vievän. -Ei muuta kuin molemmat peukut pystyyn.

Päivän video!



Suomi siis vei ryssät 3-0 kebab kioskille =)... :p, ja maalikarkelo lähti liikeelle Mikael Granlundin uskomattoman upeasta ilmaveivimaalista :o, joka TOD ansaitsee olla päivän video!

SUOMI vs VENÄJÄ: 3-0

Booooooooom 8)...=)...:saint:...:)...!!!!!1111111111111 -Suomileijonat jyrää Venäjän karhut 3-0 -Ou FUCK YEAH...!!!!!!!!!!!!!11111111111 -Aivan TOD fantastisen LOiSTavaa. -Niin sitä pitää -NIIN SITÄ PITÄÄ 8)...:)... -Finaaliin päästiin ja vastassa... -Eiköhän se ansaitse erillisen blogauksen...?

Päivän leffamusa

Päivän leffamusiikeissa kuulemme tänään Poliisiopisto leffojen mainion tunnarin. -Sävellyksestä vastaa leffasäveltäjä Robert Folk. -Tässä video -olkaa hyvät...
...

Perjantain ensi-illat Nro 2

Source Code

Tämä tuli käytyä eilen kattomassa ennakkoon ja oli muuten aivan h3mmetin hyvä sci-fi jännäri. -Nokkela tarina ja hyvät hahmot. -Kyllä suosittelen nähtäväksi. -Erittäin viihdyttävä elokuva alusta aina loppuun asti.

Perjantain ensi-illat Nro 1

 Hall Pass

Farelly veljesten uutuusleffa kyllä TODellakin kiinnostaa nähdä. -Mikäli ohjaajien tyyli näkyy leffassa -se ei voi olla huono sillä kaikki näkemäni leffat ohjaaja veljeksiltä ovat olleet mielettömän hauskoja.

Peukku perjantain ensi-illoille

Iloisen näköinen pisnesmies näyttää peukkua perjantain ensi-illoille. -Nähtävästi hyvää siis tarjolla. -Eipä kait sitten muuta kuin ottamaan selvää mitä leffoja tuli.

SUOMI vs VENÄJÄ

Tänään pääsemme taas jännittämään Suomen taisteloa Venäjää vastaan. -Toivottavasti vievät yhtä tyylikkäästi voiton kuin edellisellä kerralla Venäjää vastaan. -Onnea illan peliin ;)...:saint:...=)...8)...