perjantai 25. heinäkuuta 2008

Starship Troopers 3

Starship Troopers 3 -Marauder

Kolmas Starship Troopers elokuva. -Voiko olla hyvä? No ainakin se on hyvä, että ykköosan päätähti Casper Van Dien on palannut rooliinsa Johnny Ricona. -Sentään jotain plussaa. Pitää nyt alkuperäinen tähti olla mukana. Starship Troopers 2 oli juuri siitä syystä pettymys, että siinä oli kokonaan uudet näyttelijät. -Ja uusi stoorikin -ötökät oli vain pienessä sivuosassa uuden uhan tullessa kuvioihin pilaten leffan totaalisesti. -Mikäli tästä tulee joku trilogiaboxi kauppoihin, niin voisi melkein jopa harkita. -Ykkönen ku on se TOD LOiSTavuus, niin jatko-osat jäävät sen varjoon, mutta matkustavat sen siivellä.

Uuden Red Sonja leffan julisteet

(Oheinen julisteet yhdistettynä kuva on vanhaan Tiltin blogiin, jonne tykkään aina paikoin blogailla)

Uuden Red Sonja elokuvan julisteet olkaa hyvät. Melkein kävisivät päivän makeiksi kuviksi, mutta pysytellään nyt niissä Nyckki makeissa kuvissa. -Mutta mitäs julisteessa lukee vuosi 2009, mutta sitten Imdb tietojen mukaan leffan valmistusvuodeksi on pistetty 2010. -No samapa tuo (otin tuon huomioon lähinnä tekstin saamiseksi). -Kyllä pienellä innolla odottelen, että pääsee sitten vertailemaan alkuperäiseen -kuten taisin jo leffan aikaisemmassa esittelyssä todeta.

Perjantain ensi-illat Nro 4

L' Historie de Richard O.

Joo-o. -Tarviiko edes sanoa mielipidettä. Porukka varmaan tietääkin jo, että se on "ei kiitos". -Ei TOD kiitos, jos halutaan olla tarkempia. Vaikka Googlen kuvahausta löytyikin aika mielenkiintoista materiaa leffaan liittyen. -Mutta menkööt porukka itse katsomaan. -Hakusana on leffan nimi.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Miss Pettigrew Lives for a Day

Tämä taas kuuluu sarjaan "ei kiitos"-elokuvat, joten eiköhän jätetä turhat höpinät sikseen tästä leffasta. -Selvästi huonot leffat eivät kaipaa enempää huomiota.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Dark Knight

No kuten jo tuossa Forbidden Kingdom leffan esittelyissä totesin, tätä olen kuitenkin odottanut teattereihin toisin kuin edellämainittua, joten eiköhän tätä sitten mennä. -Ja nyt kun näin aikaseen heräsin, niin voisin harkita myös aikasta näytöstä, joka sattuu sopivasti olemaan 12:15, eli ei tarvitse huolehtia paikkavarauksista. -Dark Knight it is.

Perjantain ensi-illat Nro 1

The Forbidden Kingdom

No tulihan joku toinenkin hyvä ensi-iltaleffa Dark Knightin lisäksi. Tätä en kuitenkaan silleen odottanut teattereihin yhtä paljon kuin Yön ritaria, joten kysymys kuuluukin; eikös tämä sopisi paremmin kolmisteen käytäväksi? Kuitenkin supertähdet Jackie Chan ja Jet Li samassa pakkauksessa ja trailerin perusteella ihan hyvältä näyttää. Lisäksi Imdb:ssä 7.1/10 arvosana, eli ei huono sekään, vaikka ei nyt päihittänyt Dark Knightia (9.5/10).