lauantai 10. kesäkuuta 2023

Hyvänyön blo... -eiku ihan vaan - Bye

Tontsan blogauksen tavoin tämäkään ei ole  varsinaisesti mikään hyvänyön blogaus..., mutta kuitenkin päivän viimeinen minulta (Hulk). Vaihteeksi näin - nyt vain totean hyvänyön toivotuksen sijaan - Bye!

Päivän kuva ja hyväny...

No tästä ei saa tekemälläkään 'hyvänyön' blogausta, mutta...


...no päivän viimeinen tämä on, eli teen kuvan mukaisesti "log off". Hulkista en tiedä, blogaako hän - mutta... no multa tuskin enään tulee mitään. Paitsi ehkä pönttöön tulee jotain, mutta tuleeko kuvan 'mukaista', niin... =X joopS :P EHHEHEEEEeeeeee :D

Päivän jälkiruoka (by Tontsa)

Siinäpä se jälkiruoka lepää... 😇😋 Varsin hyvä sellainen, eli Fazer Dumle Original (220g), M&M's Chocolate (165g) ja Fazer Lontoonrae Lakritsirae rakeet (175g).


Khyllä kelpas - ja, kelpaa vieläkin =) :P Khyllä Fazer on kova sana! B)

Päivän leffa + poster + trailer

Pitkästä aikaa kotimaista, ja... no varsin hyvää sellaista - ellei jopa parasta! 😍 Tämä on khyllä kova leffa 😎

Häjyt (1999) [mun arvostelu]

No eipä ole ton arvostelun lisäksi oikein lisättävää, eiköhän mennä itse traileriin...

Edit. Tai ton voisi mainita täällä(kin), että miten Edelmann ei muka pystynyt repimään tota auton käsinojaa - niinQ pikku lapselta veisi tikkarin... 😵

Kukapa ei tästä leffasta tykkäisi, sitä en osaa sanoa?! =X Tai noh, eiköhän 'vihaajia' ole maailma ihan tarpeeksi pullollaan - joten... Ja ulkomaalaiset (Suomen ulkopuolelta), tuskin kovin hyvältä tämä maistuu... Mutta, no kuten totesin; "kaikille suomalaisille tämän pitäisi olla selvää pässinlihaa", tjs yms shittiä... :) :P :D

Päivän ruoka (by Tontsa)

Tässä se ruoka valmistuu... 😇😋 Tosiaan "se", eilen kun jo esittelin nämä ainekset...

Tässäpä se on jo valmiina, juoman kaatuen hiAnosti mun Avatar mukiin... 😊

Tässä ollaan jo TV:n äärellä, leffan ollessa 'valmiina' 😎


Mikä elokuva..?! No eiköhän se ole ton edellisen kuvan myötä aika/ihan selvä, mutta nimen mainitsen vasta seuraavassa blogauksessa :)

Päivän leffa

Arska-maratonissa seuraavaksi vuorossa toimintarymistely - Eraser - Suojelija. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. Niin ja tietty ARNOLD FOREVER...!!!!!11111

Päivän KKSA-kuva + pilanimi

Tulipa muokattua tollanen hölmö pilakuva joka on samalla päivän pilanimi. Joku uusi kotimainen elokuva josta vääntyi yhdellä kirjaimella...

...

Aina kuolemaan asti........................Paina kuolemaan asti

Extra juoma(t)

Kahvin lisäksi oli tarjolla pieni valikoima eri limppareita. Siinä ekana on Freeway Sisilia niminen limppari ja vieressä vanha tuttu Coca-Cola. Myös Saskia kivennäisvettä oli tarjolla..., mutta sitä ei tullut juotua. Eikä myöskään tuota Freeway Poreileva omena & päärynä limsaakaan tullut maistettua.
Mutta sen sijaan perus Coca-Cola maistui. Aina Cokis maistuu.
Sitten tuli myös maistettua sitä ekana mainittua limpparia - Freeway Sisiliaa. Ihan juotavaa sekin.

Päivän jälkiruoka + juoma

Jälkiruoaksi oli sitten tarjolla herkullista kakkua minkä päällä oli persikoita. Tämä oli puolestaan päivänsankarin isän ite tekemää - oli kyllä hyvää.
Valikoima keksejä...
...-joista aloitin jälkiruoan syönnin. Vielä en ottanut kakkua. 
Ja keksien kanssa totta kai kahvia.
Ja siinä sitä kakkua oikein miehekäs pala.

Päivän ruoka

Siskonpojan yksivuotissyntymäpäiviä vietettiin ja oli hienot tarjoilut. Siinä on ruisnappeja kolmella eri täytteellä - nyt en muista mitä ne oli.
Siinä on parsakaali-fetapiirakka - oli ihan hyvää vaikka ei ollutkaan itetehtyä vaan leipomosta haettu.
Siinä on munavoita ja sehän on tietysti tarkoitettu...
...-karjalanpiirakoille levitettäväksi.
Siinä vielä lautasella tarjottuna jokaista yllä mainittua.

Hulkin pikku projekti

Törmäsin Facebookissa Kalasataman Pizza & Burger ravintolan listaan ja otinpa sen talteen. Otan nimittäin projektikseni käydä tuon koko listan läpi ja merkkaan sitten ✅️ jokaisen syödyn aterian kohdalle. Aloitan ihan järjestyksessä listan ylävasemmalta Chili ateriasta. En tietenkään yhden kuukauden aikana pyri toteuttamaan tätä vaan ehkä tyyliin kaksi ateriaa per kuukausi eli tässä kuussa tuo Chili ja XXL - eri päivinä tietty - sitten heinäkuussa taas seuraavat kaksi jne..

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa elokuvista Tower Heist..., The Three Stooges ja The Other Woman tuttu Kate Upton täyttää tänään 31-vuotta. Elokuvista Deep Impact ja 88 minuuttia tuttu Leelee Sobieski täyttää tänään tasavuosia eli 40-vuotta. Elokuvista Das Boot..., Judge Dredd ja Primeval tuttu Jürgen Prochonow täyttää tänään 82-vuotta. Elokuvista Uhrilampaat..., Hannibal ja Red Dragon tuttu Frankie Faison täyttää tänään 74-vuotta. Elokuvista Mean Girls..., Villi tusina 2 ja Dukes of Hazzard: The Beginning tuttu Jonathan Bennett täyttää tänään 42-vuotta. Elokuvista Dracula 2000 ja Herrasmiesliiga tuttu Shane West täyttää tänään 45-vuotta. Elokuvista Basic Instinct..., The Firm ja Waterworld tuttu Jeanne Tripplehorn täyttää tänään tasavuosia eli 60-vuotta. Elokuvista Austin Powers ja Pyörryksissä tuttu Elizabeth Hurley täyttää tänään 58-vuotta. Elokuvista Euro Trip ja Ytimessä tuttu DJ Qualls täyttää tänään 45-vuotta. Sitten vielä elokuvista Red Heat..., Face/Off ja Driven tuttu Gina Gershon täyttää tänään 61-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎈🎂🥳 ja Happy Birthday 🎁🎈🎂🥳 kaikille päivänsankareille.