sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Perjantaiset ensi-illat Nro 5

The Girl with All the Gifts

No kyllähän tämäkin TOD kiinnostaa nähdä 😇😍😎😀 ja eräs kaveri kerkesikin jo ehdottaa tämän menemistä kattomaan. -Pitääkin olla lähipäivinä yhteydessä tähän kaveriin ja sopia joku päivä että mentäisiin sitten kattomaan tota.

Perjantaiset ensi-illat Nro 4

Hacksaw Ridge - aseeton sotilas

Tää tuli perjantaina koko MatoApina tiimin voimin käytyä kattomassa ja oli kyllä fantastisen upea sotaelokuva 👌👍😍😎. -Mel Gibsonin ohjauksessa sotakohtaukset olivat entistä väkivaltaisempia mikä teki elokuvasta huikeaa katseltavaa. -Ehdottomasti suositeltavissa tämä leffa 😉..

Perjantaiset ensi-illat Nro 3

Free State of Jones

No nyt päästiin asiaan 😀😎😊.. -Tämä leffa nimittäin  kiinnostaa TOD nähdä 👌👍.. -Trailerin perusteella ainakin todella mielenkiintoisen oloinen elokuva🏆. -Ja kyllä tollaset historialliset sotaleffat muutenkin ovat aina kiinnostaneet -että voi tämän trailerin näkemättäkin mennä katsomaan.

Perjantaiset ensi-illat Nro 2

Lunastus

No ei 💣💥💀👿💩 kun ei voisi vähempää kiinnostaa tämäkään 😖👅💩👎-leffa juuri tippaakaan. -Se on -"ei kiitos" -vaan tällekin ja seuraavaa esiteltävää kehiin kiitos.

Perjantaiset ensi-illat Nro 1

Danny

No niin -nyt pääsen sitten hyödyntämään kunnolla Bloggerin hymiöitä tätä leffaa esitellessä 😎😜. -Eipä voisi nimittäin kiinnostaa 💩 vertaa tämä leffa 👎. -Joten ei muuta kuin -"ei kiitos" -ja → esittelyissä.

Blogger emojit

 No jopas jotakin 😕 -tänne Bloggeriin on ilmestynyt uusi ominaisuus -nimittäin emoji painike (kuvassa punaisella rajattuna).. -No sehän on kerrassaan TOD LOiSTavaa saada hymiöt takaisin MatoApinan blogiteksteihin 😀😍. -Niitä tuli viljeltyä blogin varhaisina aikoina.
Siinä kuvassa vielä Bloggerin emoji valikoima. -Ihan kiva valikoima 👌👍.. -Kattoo miten saan hyödynnettyä niitä perjantain ensi-iltojen esittelyssä.