torstai 2. marraskuuta 2023

Extra juoma

Se mun sitruuna-limelikööri olikin jo siinä mallissa että aika pistää testaukseen *hörppy* -ja oli kyllä hyvää.

Päivän leffa

Nyt on katselussa Kauna-elokuvien vuoden 2020 versio. Sillä on ainakin tyylikäs alkuvslikkokuva. Ei muuta kuin takas leffan pariin (pistin leffan pauselle⏸️ blogaamisen ajaksi).

Taas näitä minun (Hulk) liköörikokeiluja

Innostuin sitten taas tekemään uuden liköörisekpituksen. Nyt olin ostanut sieltä Sörnäisten metron Karkkiset makeispuodista tollasia sitruuna -ja limekarkkeja. Molemmat - etenkin lime - oli aika todella kitkeriä. 
Siinä meni karkit pulloon. Aikamoinen kasa niitä siellä. 
Ja siinä meni Leijona viinat perään. Saa nähdä miten kitkerää siitä sitten tulee kun kaikki noi karkit ovat liuenneet viinaan.

Päivän leffa + poster + trailer

Nyt on sitten "Blade" trilogia katsottu, ihan kovaa settiä 😎 Kolmonen oli sitten(kin) parempi, kun kakkonen - mutta ygönen on se paras 😍 Kai sitten linkitän kaikki arvostelut tähän 😇

Blade (1998) [mun arvostelu] 🌟🌟🌟🌟(7,5)

Blade II (2002) [mun arvostelu] 🌟🌟🌟½ (7,1)

Blade: Trinity (2004) [mun arvostelu] 🌟🌟🌟½ (7,2)

Oli khyllä tosiaan kova setti 😊 Kolmonen nyt oli ehkä 'tyhmin', mutta... No se oli ihan viihdyttävä, ja siinä oli paljon tähtiä - niin se oli hitusen kakkosta parempi (ei khyllä paljoa...) 😈

Joo, ei kai sitten muuta kun uutta 'moniosaista' putkea arvostelun kera kohti :) Tai, mulla ei khyllä nyt ole mielessä mitään - ihan yksiosaisia vaan =/ itQ :'( joopS :P EHHEHEEEeeeee :D Tai Top Gun on mielessä, niitähän on kaksi (2) osaa =) Ja khyllähän mä voisin 'keksiä' vaikka mitä, esim. Jurassic Park/World, Terminator, Matrix, LotR, yms... Mutta, en nyt ala 'väkisin', heti vaan jos tulee inspis - niin sitten... Mutta "huippu ase(et)" voisi seuraavaksi :saint:

Extra ruoka

Kotona sitten otin sen Halloween lihamurekkeen jämät - sekoitiin siihen eilen ostamani juustoraasteen ja päällystin murekkeen pekonilla.
Sitten sivelin pekonin päälle tollasta vanhemmiltani tuliaisiksi saamaani Dim's Domaći Avjar nimistä kastiketta.
Ja siinä mureke onkin käynyt jo uunissa. Kuvan ottamisen jälkeen pistin uudestaan hetkeksi uuniin.
Ja siinä lautasella tarjottuna. Jäi huomisellekin runsaasti yli. 

Päivän jälkiruoka

Sieltä samaisesta JK Shop • Japanese & Korean Shopista ostin jälkiruoaksi tollasen Giant Caplico tuutin.
Näyttää jäätelöltä..., mutta oli oikeasti valkosuklaata. Ihan hyvä makeinen pala. Siellä taisi olla muitakin makuja. 

Päivän juoma(t)

Tämän itse asiassa ostin ennen päivän ruoka blogauksen ruokia. Kaisaniemen Candy Townista ostin tollasen Pokémon teemaisen Döl juoman.
Ja olihan siitä sitten tottakai otettava tollanen hörppykuva. 
Tämän Bottoms Up Ginger Lemonade Chilli juoman puolestaan ostin ruokailun jälkeen Sörnäisten metron Karkkiset makeispuodista. 
Ja olihan siitäkin sitten otettava tollanen hörppykuva. 
Kotona sitten korkkasin eilen ostamani Jack Daniel's Tennessee Whiskey Cola juoman.
Ja siitäkin oli tietty myös otettava tollanen hörppykuva. Hörppykuvat kunniaan😎.

Päivän ruoka (by Tontsa)

Tässäpä ne on raakana...

Ja tässä valmiina.

Varsin yksinkertaista, siis... 😇😋😁 Söin ne sitten raakana 😨😨 Tai siis, 'raakana' - ilman lisuketta nimittäin. Ihan vaan sen takia, kun toi on niin tuhti 😖 Mutta, sitten olikin nälkähalu kasvanut - ja olisi mahtunut riisiä(kin) 😊😔 Noh, aina ei voi tietää - aavistaa khyllä tietenkin voi. Ja, nyt vähän 'haiskahti' - että pitäisikö riisi(kin) tehdä. Noh...


Päätin sitten, että en tee... Khyllä se ihan oikea valinta oli, iso läjä riisiä olisi khyllä tehnyt tiukkaa =/ itQ :'( Mutta, voihan sitä tietenkin vähemmän(kin) keittää... Noh, nyt on jo napatäynnä, ruuan lisäksi on herkkuja syöty - ei harmita yhtään 'tekemättömät' riisit. Niin, tuohan se (riisi) toki hyvää makua kanan lisukkeeksi - ja on kait(?) ihan terveellistä. Noh, pääasia on - että olen tyytyväinen :) Ja säästyi riisiä, ihanQ se maltaita maksaisi :x :P :D Illan leffa(kin) näkyy kuvassa, arvostelu olisi tarkoitus siitä kyhätä :saint:

Ruoka ostosten "uudelleen" esittely

Tämän tosiaan esittelin jo eilen, mutta... 'Kerta kiellon päälle', yms tjs shittiä... 😊😵😋😁 Mutta en sentään uudelleen 'virallisesti' tätä esittele, antaa kuvan puhua puolestaan - ja sen eilisen blogauksen... 😇


No näkyy tässä juoma, sama mitä mun piti eilen juoda - kunnes tapahtui se 'aksidentti' =/ itQ :'( Hyvä setti pitäisi tulla, ja... Voin jo nyt todeta, että khyllä oli =) :P

Päivän ruoka

Tulipa törmättyä tollaseen aasialaiseen ruokakauppaan Helsingin keskustassa. Kauppa on kuulemma ollut siinä jo useamman vuoden..., mutta itelleni se oli täysin uusi. JK Shop • Japanese & Korean Shop nimeltään tämä kauppa kuten kyltistä voi nähdä.
Siellä sai myös syötyä paikanpäällä ja tilasinpa niiden listalta tollasen Chicken Kaarage annoksen.
Siinä vielä itse annos tarjoiltuna. Oli kyllä maukasta. Kyseistä herkkua sai myös ostettua kotiin paketissa. Valmistuu muutamassa minuutissa Air Fryerissa tai jopa mikrossa. 
Sitten tilasin vielä 4 kpl tollasia Yakitori kanavartaita.
Siinä vielä tarjoiltuna hauskasti pahvimukissa. Nämäkin oli varsin herkullisia.
Sitten tuli poikettua Kampissa missä oli Narinkkatotilla tollanen Kirjolohipäivä tapahtuma.
Siellä jaettiin ilmaisia kalakeittoannoksia joten olihan sellainen sitten otettava. Kyllähän sekin kelpas. Varsinkin ilmaiseksi.

Happy Birthday Peter Mullan & Katherine Isabelle

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä kaksi näyttelijää. Elokuvista Children of Men..., Tyrannosaur ja War Horse tuttu Peter Mullan täyttää tänään 64-vuotta. Sitten elokuvista Ginger Snaps..., Insomnia ja Freddy vs Jason tuttu Katherine Isabelle täyttää tänään 42-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 molemmille syttärisankareille.

Päivän ällöttävä(t) kuva(t)

Joo - se tilaamani Game Boy peli koki sitten tollasen kohtalon. Se ei ollut korjattavissa - kävin jopa Kampin Konsolinetissa näyttämässä ja sielläkin todettiin peli kelvottomaksi. Joten tähän sitten päädyttiin.
Lähetin myyjälle feedbackia kuvien kera ja oheisessa screenshot kuvassa on havaittavissa se toinen ällöttävä kuva. Zoomataanpas...
...-ja siinä. Piti kirjoittaa -"no need for refund"..., mutta siitä jäikin uupumaan toinen -"e"- kirjain. Ja tietty ehdin lähettää viestin ennen virheen korjaamista. No - toivottavasti menee kuitenkin viesti perille.

Screenshot & Link(s)

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä kaksi näyttelijää. Alla👇 linkit.