tiistai 11. lokakuuta 2022

R.I.P. - Angela Lansbury

Jälleen suru-uutisia briteistä; -näyttelijä Angela Lansbury on kuollut 96-vuoden ikäisenä. Itseltäni löytyy ainakin kolme elokuvaa missä hän esiintyy.
Yksi niistä on Jim Carreyn tähdittämä komedia Mr. Popper's Penguins mistä tämä oheinen kuva yllä👆. Toinen leffa mikä löytyy häneltä on fantasiakauhu Company of Wolves ja kolmas leffa on Mary Poppins Returns. Kepeät mullat ja lepää rauhassa Angela Lansbury 🌺

Extra leffa

Illan toinen leffa katkaisee Hellraiser maratonin - jatkan sitä sitten taas huomenna. Mutta kauhulla edelleen jatketaan ja tälläkertaa kotimaisella kauhuteoksella nimeltä ~ Bunny the Killer Thing. Mistäs leffassa on oikein kyse🤔...? No siinä on ihmisjänis mutantti joka tappaa nuorisoa ja ei osaa muuta sanoa kuin -"pussy". Ja leffan lopussa on naispuolinen versio joka puolestaan hokee "cock" sanaa. 


Jatkossa varmaan vois blogata päivän leffat samaan blogsukseen oli ne sitten kaksi ihan eri leffaa. Poikkeuksellisesti nyt tämmönen extra leffa blogaus.

Päivän leffa

Päivän leffoissa jatketaan Hellraisereilla ja kakkosta kehiin. Tästäkään muista paljon mitään - yhden kerran tainnut katsoa jokaisen näistä leffoista ja nää on kuitenkin vanhimmat leffat mitä olen omistanut - mahtavatko olla jopa ajalta ennen MatoApinan blogin syntyä.

Päivän ruoka

Tänään syön hieman kevyeemmin ja terveellisemmin ja vetäisen kulhollisen sosekeittoa 🍵. Ruokajuomana on hieman vähemmän terveellisempi Dr Pepper. 

Hulkin blogin uusi ulkonäkö ja profiilikuva

Piti tehdä itselleni uusi bannerikuva omaan Hulkin blogiini..., mutta siitä tulikin nyt sitten uusi profiilikuva kun en tiennyt mistä vaihdetaan uusi taustakuva blogiin.
Samalla tuli sitten vaihdettua blogin ulkoasua. Sain kyllä vaihdettua sen takas vanhaan klassiseen ulkoasuun..., mutta sitten katosi nuo oikeassa sivussa olevat tunnisteet ja linkit eikä mennyt entiselleen. No saa nyt kelvata tuo uusi ulkonäkö. Mutta oli kyllä virhe mennä säätämään alunperinkään mitään - tykkäsin kuitenkin siitä vanhasta ulkoasusta mikä täällä MatoApinan blogissakin on.