keskiviikko 24. lokakuuta 2007

Top Gearissa tänään :)!


Joo taas on Top Gear päivä edessä =), FUCK YE..., joopS :p... :D! Joo "ysi" kausi sitten ilmeisesti pyörähtää käyntiin kun kerran viime kerralla loppui kasi "kausi" :saint:, vaikka eipä khyllä IMDb noita kausia "tunne" :'(, mutta luotetaan nyt sitten Matskun linkittämään Wikiin :), joka khyllä vähän "epäilyttää" (lähinnä sen takia ku IMBb ei kausia tunne, tai juuri sen takia vaan) :/... :'(, mutta..., joopS :p... :D!


9."Kausi" 1/6.jakso: Tietöissä. Juontajat Jeremy, Richard ja James kokeilevat taitojaan tietyömaalla. Kuinka miehiltä sujuu tieviivojen maalaaminen ja tieviittojen pystyttäminen? Richard hyppää kiihdytysauton rattiin ja selviää pahasta ulosajosta säikähdyksellä.

Vai meinaa vai Richard delata (:p... :D) tässä jaksossa :x, tai tässä jaksossakin :o, koska mitä oon kuullu/lukenu niin pari kertaa se on meinannu jo delata (:p... :D) näissä Top Gear "hommissa" :'(, that crazy ass :saint:, joopS :p... :D! Joo innolla odotellaan jaksoa =)...

Top Gear -kuva!


...kuhan kukaan ei nyt sentään kuole :|... :'(... :saint:, joopS :p... :D!

Keskiviikon typy!


Typy näköjään taas himoitsee "sitä" =), FUCK YEAH B), mutta mikä ihmeen mötikkä sillä on kädessä :x, dildoko esileikkejä varten =)... :o... :p... :D! No tankohan sillä vaan on :/, eli se sitten niistä esileikeistä :'(... Ei kun eipäs :x, no khyllähän ne tolla tangollakin hoituu :saint:, niin typyn tanssiessa sillä (eikä sillä nyt sentään mitään tunkemisia :p... :D) ja mun/meidän (jokainen omalla vuorollaan kuitenkin :|... :'(... :p... :D) kattoessa kuola valuten B), jonka jälkeen sitten niihin kunnon hommiin mun tangon ollessa, noh, tanko =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Mun tangon ollessa tanko :saint:, joopS :p, EHHEHEHEEEeeeeee :D!