tiistai 17. heinäkuuta 2007

Joops... NuQ. -Öitä

IhQdaa =). Huomen on jo keskiviikko, lähestytään koko ajan viikonloppua. -Huomenna tulee telkustakin jotain -CSI: New York, jee. -Mutta nyt sitten vaan nukkumaan et huomenna kans jaksaa. Eips sit muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Typy, VIHAINEN (:D) sellainen, odottaa kommentteja!


Joo kuten näkyy, ihan HIILENÄ on typy kun ei saa kommentteja :'(, TSII-SUS :|, EHEHHEEEEEeeeeeeee :D! Eli taida olla muuta vaihtoehtoa kun väkisin keksiä se tai...


...kokea ERITTÄIN vihaisen ja äkäisen naisen katkera viha :|... :'(, EHEHHEEEEEeeeeee :D!

Typykommenttia asiaa!


Joo Matsku näköjään asentelee Shitty (:D) XP:tä (kuten Blogissaan kertoo), joten khyllä nyt Jaak... Hul... Raph... John Belush... Timbalandin (:D) "vastuulle" jäisi kommentoida typyä :)... :/, koska khyllä nyt kommenttia on saatava =)... B), ainakin mun :|... :ashamed:... :'(... :p... :D! Joo eli khyllä voisi ainakin "khyllä kelpaa" yms shittiä (:D) laittaa jos ei keksi muuta :/, niin sillon jos kolmas jäsen on poissa (kuten nyt...)! No mutta PAkKO ei ole :'(... :p... :D, mutta ei se khyllä paljoa vaadi :), vaikka onhan se vähän tylsää vaan laittaa "khyllä kelpaa" :/, mutta aika harvoin semmosta edes "joutuu" joten khyllä sen sillon vois laittaa jos muita/kolmatta ei näy :)! Eli ei muuta kun...


Matskun blogaus kokonaisena -kuva!

PS.Shitty (:D) XP video!


...väkisin keksimään sitä kommenttia jos ei "khyllä kelpaa" kelpaa =)... B)... :|... :'(, joopS :p... :D!

Typykuvien kommentointi


Typykuvien kommentointi on sit välillä tosi hankalaa, ku ei keksi mitä nokkelaa vois heittää. Siksi joskus jätän kommentoimatta. -Tai sitten odotan, että toinen -tässä täpauksessa Matsku ku on Tontsan vuoro -kommentoi ekana ja sit sen kommentin pohjalta keksin oman. -Nytkään en tohon päivän typyyn keksinyt mitään nokkelaa.

Tiistain typy!


No mitä sitä selittelemään, suoraan asiaan vaan B), eli hiekkalinnoja tekemään =)... :x, salaluolilla ton alle, päälle. sivuille yms... nimittäin ;), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEeeeeeeee :D!


Tai sitten vaan suoraan päälle kun tosimies B)! No kaikki omalla tavallaan :), mä hiekkalinna tavalla =), FUCK YEAH B), EHEHHEEEEEEeeeeeeee :D!

Jep. -Kyllä se on se leffa

Vahvistus, että se on varmasti se Lordi leffa mitä kuvattiin sielä, tuli Imdb:n sivuilta hakusanalla "Dark Floor" ja sieltä näyttelijöistä löytyi pikkutyttö, jonka olen ihan varma, että näin sillon kun olin ittekseni pyörimässä sielä. Tuli jotain selittämään sille samaiselle naiselle, joka käännytti minut pois, jotain englanniksi. -Kyseessä on Skye Bennett niminen brittisyntyinen tyttö, joka tämän lisäksi on näytellyt mm. Steven Seagalin tytärtä elokuvassa Shadow Man. -Voisinkin sanoa olevani ainoa... -Säästetään uniikkiketjuun.