perjantai 5. syyskuuta 2008

Päivän typy

Typyn nänniradio vaihtaa voihkimisen eri kielille -"oi kyllä.. -o yeah.. -oh si.." jne.. Niin, ja minun häärätessä alhaalla voluuminappulan kanssa -"oi kyllä.. -o yeah.. -oh si.." jne..

Päivän video

Päivän video on samasta aihepiiristä, samasta paikasta kun sattui löytymään. Mitäpä tässä enempiä höpisemään. Eiku videota vaan kattomaan.
...

Päivän video


EDIT. No jesse v|ttulainen. En saanut linkitettyä suoraan videoon -bloody amatuer, mutta linkistä nyt pääsee Iltasanomien kotisivuille mistä video löytyi. Ja eikös noi muuten vaihdu päivittäin noi uutiset, eli huomenna tää päivän video ei ole enää nähtävissä. -No eipä ole edes kauheen kiinnostava pätkä. Eli tänään vain katsomaan jos kiinnostaa.

Päivän makee kuva

Tollasia sitten taas pamautellaan tänään Helsingin Töölössä klo 21:30 alkaen. Olis noi kyllä ihan hemmetin makeet uutenavuonna ite vähän pamautella. -Mutta se saattaisikin jäädä viimeiseksi uudeksivuodeksi se.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Hellboy II: The Golden Army

Tämä taas TOD kiinnostaa. Ja taas -kuten yleensä menee trailerin piikkiin innostus. -Ton kunniaks pitäis kyllä se ykkönen poimia jostain DVD:lle.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Ce que mes yeux ont vu

Joo, tota en kyllä lippuluukulla mene lausumaan. Menis vaan kieli solmuun tota lausuessa. -Enkä tosin lausuis muutenkaan sillä leffa kuuluu niihin "ei kiitos"-elokuviin.