lauantai 22. tammikuuta 2011

Never heard the word -"zippo" -before

Opin uuden sanan tänään -Zippo-. -Siis tiedän ton sytkärimallin..., mutta en tiennyt että sen nimi on joku "zippo". -Ja tää juttu tuli esille kun Tontsa mainosti ostavansa moisen ja vihjasi että ajatteli ostaa sellasen tulenteko vehkeen joka alkaa Z -kirjaimellä -ja olin viimeiseen kirjaimeen asti ihan -että mitä. -Oisko vielä joitain muita tuttuja esineitä joiden oikeaa nimitystä en tiedä...? -Siis itellänikin joskus jossain ollut tollanen -tiedä yhtään miksi -ja en edes tiennyt vasta kuin nyt että vehkeen nimi on -zippo. -Jäp jäp.

Sittenki leffaan

No jäp jäp. -Nähtävästi sittenkin ollaan menossa leffaan kattomaan tota -Kuninkaan puhe draamaa. -Siinä oikein lippu todisteena. -Mitähän tähän muuta keksis jotta ei jäisi kauhean tyngäksi tämäkin blogaus...? -Tai sitten vain tylysti jätetään se tyngäksi. -Mitäs muuta tässä edes sanomaan asiasta...?

Se King's Speech blogaus as promissed

Semmosta vaan että tänään olisi ollut Tontsan kaa tarkoitus mennä katsomaan tota..., mutta lippuvarauksen unohduttua tehdä -eipä sit mennäkkään -että silleen. -Varmaan olis tullut isompi blogaus jos oltaisiin menty kattomaan leffaa..., mutta nyt jääkööt tyngäksi kerran kerran ei saatu aikaiseksi mennä.

Päivän "pelitraileri" video

Kauan odotetusta Duke Nukem: Forever -pelistä rysähti eilen uusi The King is Back traileri, joka on niin hemmetin upea ja hauska (ainakin aiempia Duke Nukem -pelejä pelanneille ja Foreveriä ikuisuuden odotteneille), että se oli aivan pakko laittaa tänne päivän videoksi!



Samalla selvisi pelin julkaisupäivä, joka Euroopan osalta on toukokuun kuudes. Tuskin maltan odottaa tuota päivää, jolloin Dukelta on oikeasti purkat loppu ;)... =)! Videon alussa nähtävä ikäsuosituksen perustelu muuten summaa aika hemmetin hyvin mistä Duke Nukemisssa on kyse:

"Rated M for Mature: Blood and Gore, Intense Violence, Strong Language, Mature Humor, Nudity, Strong Sexual Content, Use of Drugs and Alcohol"

HAIL TO THE KING BABY!!!