tiistai 11. heinäkuuta 2023

Päivän kolmas leffa

Sitten vielä viimeistä elokuvaa kehiin eli - Blade Trinity. Ja sen kummempia selostuksia ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän ruoka (by Tontsa)

Siinäpä se ruoka lepää... 😇😋 Taustalla pyörii Two and a Half Men - Miehen puolikkaat (2003 - 2015), jonka voisi myös esitellä 😊 Niin hahmot, eri charlie, alan, jake, jne... On khyllä hupaisa sarja, siitä ei pääse mihinkään... Ashton Kutcher "aikakausi" ei vaan ollut niin hauska, varsinkin jos/kun vertaa alkuperäiseen 😍😎


Mutta joo, hyvä ruoka - jonka kanssa hyvä sarja, khyl kelpaa/kelpas... =) Nyt on jo iltakahvien aika, ja... no en tiedä vielä mitä katson - eiköhän sieltä jotain kivaa tule (tallenteista vähintään) :)

Ruoka ostosten esittely

Tämmöistä settiä tällä kertaa... 😇😋 Kerrankin olen ajallaan mun toisessa blogissa - miksi kerron sen? Noh...

Tuli sitten ostettua iso läjä karkkia, vaikka olen yrittänyt vähentää... 😵😖😕😓 En nyt ala esittelemään noita, kuva puhukoot puolestaan... Noh, "suurin osa" (pyh..!! 😁) on tulevaa leffateatteri käyntiä varten, mutta... No khyllä pitää myöntää, että on tässä tullut napsittua noita, kun... noh, rusinoita 😈😋😂

No mutta, ruokaostokset sen sijaan esittelen - eli; Porsaan Kasslerpihvi Suomi (381g - 11,95e/kg) ja peruna kiinteä pesty 3 kpl (472g - 1,99e/kg), sekä juomaksi Kotimaista Täysmaito (1L).


No juoma sentään oli sokerin vähentämistä, mutta... No khyllä tota karkkia(kin, kuten limua) pitäisi yrittää vähentää... Mutta aika vaikeaa se khyllä on, mutta jos pikkuhiljaa :saint: =/ itQ :'( joopS :P EHEHEHEEEEEeeeeee :D

Päivän toinen leffa

Ei varmaan hankala arvata mikä on illan toinen leffa kerran aloitin katsomaan Blade elokuvia. No Blade II tietty seuraavaksi ja sen jälkeen vielä sitä kolmatta leffaa..., mutta siitä sitten enempi kun päästään sinne asti. Nyt ei muuta kuin tokan leffan pariin. 

Päivän leffa + poster

Pitkästä aikaa uusintakatseluun tämä elokuva - Wesley Snipesin tähdittämä vampyyrileffa -Blade
Hieman tylsähkö alkuvalikko kuva joten tässä vielä elokuvan juliste.

Päivän KKSA-kuva

Facebookin KKSA-ryhmään oli tullut muutama Akseli Gallen-Kallelan maalauksista tehty pilakuva joten teinpä sitten oman.

Päivän ruoka

Tulipa käytyä syömässä Helsinginkadun varrella olevassa King Döner ravintolassa.
Otin siellä omavalintaisen pizzan kahdella täytteellä. Otin siihen herkkusieniä ja pepperonimakkaraa - varsin maukas pizza oli😋.

Happy Birthday following

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Sarjasta Game of Thrones tuttu Michelle Fairley täyttää tänään tasavuosia eli 60-vuotta. Austin Powers elokuvista tuttu Mindy Sterling täyttää tänään myös tasavuosia eli 70-vuotta. Sarjasta Alias ja elokuvasta Hollow Man tuttu Greg Grunberg täyttää tänään 57-vuotta. Elokuvista Timecop..., The Insider ja Law Abinding Citizen tuttu Bruce McGill täyttää tänään 73-vuotta. Sarjasta CSI: New York  ja elokuvista The Fugitive - Takaa-ajettu..., The Day After Tomorrow..., The Guardian ja The Stepfather tuttu Sela Ward täyttää tänään 67-vuotta. Sitten vielä elokuvista Manhunter..., D-Tox..., Avatar ja Don't Breathe tuttu Stephen Lang täyttää tänään 71-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎈🎂🥳 ja Happy Birthday 🎁🎈🎂🥳 kaikille päivänsankareille.