lauantai 5. tammikuuta 2013

Mieleenpainuva kohtaus Jack Reacher trailerissa

Tää kohtaus vilahtaa trailerissa muutaman sekunnin..., mutta silti se jäi mieleeni ja eilen jouduin hieman pettymään kun kyseistä kohtausta ei edes ollut leffassa ja vielä oikein odotin sitä että se tulisi. -Ehkä toi kyseinen kohtaus on sitten DVD:n extroissa poistetuissa kohtauksissa. -Kohtauksen voi etsiä alla olevasta videosta kohdasta 1:46. -Alla video -olkaa hyvät...
...

Eiliset ensi-iltaleffat, Nro 5

The Sessions

Draamahyllyyn ehkä pieni mahdollisuus -ja sinnekin tosin tarjousleffana..., mutta aivan teattereihin asti tämä ei kyllä houkuttele. -Luulenpa että tulen blogaisemaan tästä leffasta vielä tän vuotisissa Oscar-blogauksissa.

Eiliset ensi-iltaleffat, Nro 4

Texas Chainsaw 3D

No täähän toden totta kiinnostaisi mennä kattomaan -jopa enemmän kuin edellä esitelty..., mutta tää kaveri jota nään -hän puolestaan ei tainnut olla mikään kauhuleffojen ystävä. -Kait tää sit joku toinen kerta.

Eiliset ensi-iltaleffat, Nro 3

The Impossible -Selviytyminen

Kyllähän tämä kiinnostaa ja itse asiassa näen tänään erästä kaveria kaupungissa -joten voisi ehdottaa että mentäis kattomaan tota.

Eiliset ensi-iltaleffat, Nro 2

Miesten välisiä keskusteluja

Jaksa edes lähteä sepittämään miksi tämä ei kiinnosta -joten pelkkä -"ei kiitos" -riittänee tähän.

Eiliset ensi-iltaleffat, Nro 1

Jack Reacher

Tämä tuli eilen koko MatoApina tiimin voimin käytyä kattomassa ja no -kaipa se ihan katottava oli. -Trailerin perusteella aivan liian vauhdikas mitä se ei kuitenkaan ollut -että siinä mielessä jouduttiin hieman pettymään. -Trailerista tuli mieleen eräs asia josta blogaan vielä erikseen esittelyiden jälkeen. -Mutta kokoelmiin kyllä ehdottomasti trillerihyllyyn.