keskiviikko 29. marraskuuta 2023

Päivän jälkiruoka

Eilen Hulkki otti vastaan Twinkies paketin ja tänään sitten herkuttelee niillä kotona. Kyllä tuli yksi syötyä eilenkin..., mutta siitä ei tullut otettua kuvaa.
Nyt sen sijaan piti ottaa tollanen ahmimiskuva. Ja kuten ilmeestä voi nähdä niin kyllä kelpaa.

Päivän leffa

Tulipa katsottua tänään ostamani tieteisseikkailu - Prey - ja oli kyllä ihan kelpo leffa. Ehkä jopa paras näistä kaikista uusista Predator filmatisoinneista. Ainakin parempi kuin se edellinen leffa - The Predator. Ja kyllä myös parempi kuin se 2010 Predators. Mutta Iso-Arskan Predator on kuitenkin se paras kaikista. Tässä Prey-leffassa oli muuten yksi repliikki Arskan Predatorista mikä oli kyllä ihan hupaisa. En viitsi kertoa mikä jos mahdollisissa lukijoissa on joitain ketkä ei ole vielä nähnyt leffaa eivätkä tykkää spoilereista.

Päivän juoma

Siinä kaatuu juoma mukiin ja nyt ei tarvinnut ottaa erillistä kuvaa pullosta ja täydestä mukista koska pullon etiketti näkyy osittain. Olipa tämäkin terävä huomio.

Päivän ruoka

Siinä valmis lasagnetto paksulla juustopeitteellä.

 Ja siinä lautasella puoliksi syötynä. Unohdin kokonaan ottaa kuvan ennen syömistä. Yli jäi reippaasti eli huomenna jatkan vielä tämän ruoan parissa. Ostan vain extra juustoraasteen kuten olen aikaisemminkin tehnyt.

Minulta ei tänään blogauksia (paitsi "päivän ruoka")

Joo, eipä minulta tule tänään blogauksia - tämän lisäksi... Eikä tämä(kään) mikään varsinainen blogaus ole, ainakaan ruuan kannalta - kun siitä ei paljoa mulla ole sanottavaa, ja kuva on googlesta 😔😕😓😋😁


Mutta, parempi tämä on - kun ei mitään... :) Tietääpähän ihmiset, että mä en suolla tänään blogauksia... Ellei nyt jotain erityistä satu naaman eteen, se on eriasia - se...

Ruoka ostosten esittely

Tuli käytyä Hakaniemen S-Marketissa mistä lähti mukaan seuraavat ruokatarvikkeet: Barilla Gnocchi (500g) - 2 kpl Castelli Parmigiano Reggiano pussia - Dolmio Family Size valkosipuli Bolognese - Dolmio Family Size valkokastike - Arla Muhkea Mozzarella (500g) - Kotimaista naudan jauheliha 17% (700g) - 1 kpl irto sipuli ja ruokajuomaksi lähti Rainbow Ananas limppari. Hyvä setti luvassa.

Päivän (sarja)kuva(t)

Blogasin ennen Fingerporia päivän puujalka blogauksissa..., mutta nyt sen on aika vaihtaa labelia. Jatkossa siis Fingerporit päivän sarjakuva labeliin. Mutta ite Fingerpori strippeihin - tämmöset poimin talteen. Tuttuun tapaan laitan puhekuplien tekstit tohon alas👇.

...

Allan: -"Jotain maustetta tämä makkara kaipaisi"

Kämppis: -"Jääkaapin ovessa on koko purkillinen sinappia"

Allan: -"Niin. Miksi?"

Ehheheh😄 -ihan hauska.

Sitten vielä tämä toinen: 

Aulis Homelius: -"On kunnia vihkiä käyttöön tämä rakennus, joka on epäilemättä Suomen korkein"

Ahhahah😁 -tämäkin kyllä hauska.

Päivän kuva

Tämmönen tuli vastaan Facebookissa. Kuvatekstinä Facessa oli -"What happens in Disney Land stays in Disney Land". Ihan hupaisa kuva 😄.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista Gremlins ja Little Monsters tuttu Howie Mandel täyttää tänään 68-vuotta. Elokuvista Rock of Ages ja Terminator: Dark Fate tuttu Diego Bonita täyttää tänään 33-vuotta. Sarjoista NYPD Blue ja Law & Order: Special Victims Unit tuttu Kim Delaney täyttää tänään 65-vuotta. Sitten vielä elokuvista Chinatown..., Wild at Heart ja The Last Full Measure tuttu Diane Ladd täyttää tänään 88-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille. 

Screenshot & Link(s)

Tänään viettävät -ja viettäisi jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Alla👇 linkit.

Special Birthday wish and R.I.P. Chadwick Boseman

Happy Birthday following actors and one director