torstai 17. huhtikuuta 2008

No jo on v|ttu ku kestää |O...

Ei vieläkään ole ilmaantunut niitä meitsistä otettuja kuvia sinne fressis sivustoille. -I am so FUCKIN tired to wait :x...:$...|O. -Tyttöystävästä otettu kuva on jo tullut ja pistetty hänen galleriakuviin. -Pitääkö huomiseen odottaa niitä omia. -Kohta alan näyttämään kuvan hahmolta kuvia odotellessa.

Päivän kuva :D!


Joo "Simpsonit *KRÖ-HÖM* miniklip" se senkun vaan kerää pervo kommenttejaan :D, vaikkakin aika varmasti vaan samalta vinksahtaneelta (:p... :D) tyypiltä suurin osa :/, mutta..., joopS :p... :D!

LOL :D -kuva!


Ei h3lvetti ku repeilee noille kommenteille :D :D :D...

Huominen päivän video varattu!!

Sain mutsilta sähköpostina yhden hauskan videon, jotenka huominen päivän video olisi varattu sille. Tosi hupaisa pätkä, vaikka kesto on niinkin pitkä kuin 08:29.

Päivän typy

Jouduin antamaan typylle mustan "cen." kyltin käteen pideltäväksi palleroiden edessä jotta saisin otettua kuvan Tilttiä varten. -Eiku Bloggeriin ihailemaan sensuroimatonta.
--------------------

Hups. -Sinne tippui "cen." kyltti, mutta ilme ja asento pysyi täysin samana. Minulta taasen ilme vaihtui perusilmeestä monttu auki, silmät pyöreinä -katseeksi, ja asentokin vaihtui ainakin housujen sisällä veltosta kovaksi.

Päivän video(t) B)... :p... :D!


Joo nyt meni khyllä kaikki energia kuvan tekoon B)... :|... :'(... :p... :D, joka khyllä pitäis olla sekä päivän kuva että makea kuva vaivansa takia :saint:... :|... :/... :'(... :p... :D, mutta, no kai on sitten PAkKO jotain noista videoista selittää :)... :/... :'(, TSII-SUS :|, joopS :p... :D! Joo eli :p...

Brooke "Every Breath You Take" and David "You're The Voice" video -linkki!



Brooke's result, Carly and David singing and results video -linkki!



Archuleta's result, Ramiele and Michael singing and results video -linkki!



Paljon Idols sälää :saint:... :p... :D -kuva!


...no TUTTUA ja TURVALLISTA Idolsiahan ne on ;)... :saint:, joopS :p... :D!

(Lost)

Seitsemällä Emmyllä palkitussa suosikkisarjassa lentokoneen pakkolaskussa haaksirikkoutunut porukka taistelee luonnonvoimia ja yllättäviä vihollisia vastaan syrjäisellä Tyynenmeren saarella. Neljännellä kaudella yhteys ulkomaailmaan näyttäisi aukeavan ja pelastumisen hetki lähestyvän, mutta seikkailu salaperäisellä saarella ei suinkaan ole vielä ohi. Päärooleissa jatkavat Matthew Fox, Evangeline Lilly, Josh Holloway, Naveen Andrews, Jorge Garcia ja Terry O'Quinn. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. Amerikkalainen jännitysdraama. 4. tuotantokausi.
...
Jaa, että tollasta tietoa eikä mitään juonisepityksiä. No, saa nyt kelvata.

Sakustars shittiä seuraamassa olin

Joo. Olin tosiaan Tapiolassa päin seuraamassa Sakustars taitajakisoja, aiheena tanssikisat, joissa tyttöystäväni oli mukana -muutoin en olisi ollut sielä. Ihan hyviä esityksiä oli ja tyttöystäväkin pärjäsi mainiosti. Sitten oli muutamia täysin karseita esityksiä, mm. sielä oli normaalikoulujen osallistujien lisäksi vammaisten koulun oppilaita esittämässä oman koulunsa tanssiesitysta ja täytyy sanoa, että hip-hop tanssi ja lantion pyörittely ei ollut mitään kaunista katseltavaa :x...:$. -Hyvinhän ne tanssi -ei siinä mitään, mutta kuitenkin... *puke*. -Joops.

Fressis.fi

Sinne vain katsomaan kuvia. -Meitsistäkin pitäisi olla pari kuvaa otettuna sinne. Eipä näkynyt vielä kun hetki sitten kävin katsomassa, mutta kyllä ne pitäis tulla, niin ne ainakin vakuutteli. -Sielä oli sellanen pinkki hauta-arkku mihin sai mennä sisään poseeraamaan -Tapiolassa kun olin sellasessa taitajakisa tsydeemissä. -Jahka kuvat ilmestyvät sinne otan ne heti omiin galleriakuviin ja pistän toki tänne blogiinki ne esille.

(South Park)

Kausi 4, jakso 12/16: Helen Keller -musikaali. Nelosluokka esittää kiitospäivän juhlassa näytelmän Helen Kellerin elämästä, ja päättää tehdä siitä kaikkien aikojen näyttävimmän esityksen. Timmy saa lemmikikseen kehitysvammaisen kalkkunan.