perjantai 26. maaliskuuta 2010

Perjantain ensi-illat Nro 2

How to Train Your Dragon

Vaikka onkin mainioiden animaatioleffojen -Shrek -ja Madagascar tekijöiltä niin silti voisi tälläkertaa ehkä jättää teattereista väliin. -Ehkä sitten DVD:lle animaatiokokoelmiin tarjousleffoista..., mutta sekin jää nähtäväksi.

Perjantain ensi-illat Nro 1

The Bounty Hunter

Voisihan tuo ihan hauska olla -ainakin tyttöseuran kanssa käytynä. -Sainkin jo sovittua yhden kaverin kanssa että tota voisi ehkä mahdollisesti harkita mennä katsomaan..., mutta siitä vielä pitää sopia tarkemmin tämän kaverin kanssa -vielä ei oltu ihan varmoja.

Like in Facebook: ONNEKSI OLKOON!! =)


Joo kuten tuli Facebokessa todettua :), niin; ONNEKSI OLKOON!! =)

Eipä kait sit sen ihmeempiä tähän :saint:, joopS :p...

Päivän "synttäri" typy

Kahdessa ekassa kuvassa päivän synttäritypy varmaan vasta heräilee Hulkin sängystä synttäriaamuna, mutta...

...kahdessa viimeisessä kuvassa hän on selvästi muistanut mikä päivä tänään on ja siten tarjoaa itseään Hulkin käytettäväksi heti aamusta alkaen koko päiväksi =)... :p! Sitten päivän vaihtuessa huomiseen typy volitaneen laittaa kiertoon muidenkin MatoApinalaisten käyttöön, eikös =)... :D?

Päivän "synttäri" video



Siinäpä tarttuvan hauska versio tutusta synttärilaulusta sopivilla kuvilla maustettuna :p.

Päivän "synttäri" kuva

Heh, siinäpä hauska synttäriaiheinen kuva :D! Vaikka läppä toimii oikeastaan vain englanniksi, laitetaanpa tekstistä suomennos tähän. Ensimmäistä kertaa Ralphin elämässä hänen syntymäpäivätoiveensa kävi toteen. Mutta hän ei saanutkaan aivan sitä isoa karvaista tuheroa (englanniksi "beaver", joka tarkoittaa myös majavaa), jota odotti. Hehee, Ralph parka :D!

Päivän "synttäri" makee kuva

Siinäpä on makeesti yhdistetty kalja ja synttärikynttilät, jotka täytyy puhaltaa sammuksiin ennen kaljan kittaamista :p. Mahtaiskohan Raxi pystyä järkkäämään tommosen, jos sinne soittais etukäteen synttärivarauksen :D?

Päivän "synttäri" liikkuva kuva

Siinäpä makeesti tuikkiva synttäritoivotus ja herkullisen näkönen kakku. Kakusta en tiedä, mutta vähintään yhtä herkullista pitsaa yms. on luvassa tänään kun mennään MatoApinan porukalla Pizzeria Raxiin mättämään massut täyteen kaikkea hyvää =)! Sitä odotellessa jälleen kerran HAPPY BIRTHDAY HULK!

Happy Birthday Hulk! + synttäriotsikot

Yllä oleva yksittäisistä kuvista väsäämäni liikkuva teksti kävis päivän liikkuvasta kuvasta (ja olisi muuten sopinut hyvin blogimme St. Patrick's Dayn juhlintaan), mutta synttärin kunniaksi blogataan sellainen erikseen :p. (Edit: Mokomat ei toimikaan mun blogin tavoin täällä blogissa, vaan kasautuu vasempaan laitaan :(, joten täytyy tyytyä liikkumattomaan versioon) Tänään on vielä luvassa tällaisia synttäriaiheisia blogauksia:

-Päivän "synttäri" liikkuva kuva
-Päivän "synttäri" makee kuva
-Päivän "synttäri" kuva
-Päivän "synttäri" video
-Päivän "synttäri" typy

Näillä siis edetään. Nyt ei muuta kuin HAPPY BIRTHDAY HULK!