lauantai 23. tammikuuta 2010

Hulkin illan meno + makee kuva

Tollanen raclettegrilli olisi kyllä hieno keittiössä -varsinkin kun on innokas ruoantekijä kuten minä. -Mutta tänään olisi minulle tiedossa raclotte-meno illalla.

Kaveri on järjestänyt raclotteiltamat ja sinne tuli kutsu -joten siksi en kerkiä tänään mitään leffoja telkusta -saati DVD:ltä. -Tai no -illemmalla ehkä joku DVD leffa..., mutta TV:stä en kerkiä.

Illan leffat TV:stä

Tänään tulee ihan hyviä leffoja telkusta. -Yksi tosin on näkemätön..., mutta siitä sitten enempi sen kohdalla. -Tässä eka illan leffa...
...
Ray

Ray Charlesin elämästä kertova elokuva seuraa lahjakkaan muusikon traagisia vaiheita köyhästä lapsuudesta suosion huipulle. 7-vuotiaana sokeutunut Charles ei sinnikkään äitinsä neuvosta koskaan suostunut ramman rooliin ja kieltäytyi mustilta vaaditusta nöyristelystä. Sotkuiset ihmissuhteet ja huumeongelma olivat koitua hänen tuhokseen, mutta eivät estäneet nousua suuren luokan tähdeksi, jonka musiikki ja tulkinnat koskettavat edelleen. Ray Charlesia esittävä Jamie Foxx sai roolisuorituksestaan Oscarin. Ohjaus: Taylor Hackford, USA 2004 (152'). Pääosissa: Jamie Foxx, Kerry Washington, Regina King ja Clifton Powell.
...
Ray Charles elämänkerta filmatisointi -pääosassa Jamie Foxx joka voitti osastaan Oscar-pystin. -Todella hyvä -nähty teattereissa ja omistan VHS:nä. Ehdottomasti DVDkamaa. -Entä seuraavaksi..., mitäs muuta tulee tänään TV:stä...?
...
Lords of Dogtown

Twilight - houkutus -elokuvan ohjaajan Catherine Hardwicken särmikkäässä toimintadraamassa nähdään keskeisessä roolissa myös Viikonlopun leffaputken tähti Heath Ledger. Tositapahtumiin perustuvan tarinan näyttämönä toimii 1970-luvun Kalifornian Venice Beach, jonka tienoilla pyörivä huimapäinen surffarijoukko ryhtyy kehittämään skeittauksesta nykyisen kaltaista extreme-urheilua. Elokuvan on kirjoittanut juonen ytimessä olevan Zephyr-skeittaajatiimin alkuperäisjäsen Stacy Peralta. Pääosissa: Emile Hirsch, Victor Rasuk, John Robinson, Michael Angarano, Nikki Reed, Heath Ledger. Ohjaus: Catherine Hardwicke. (102')
...
Tämä on se näkemätön elokuva..., mutta voisi kyllä harkita. -Ei ehkä tänään telkusta -en edes ehdi tänään (se on asia erikseen)..., mutta DVD:nä jos löytyy nii kokoelmiin vain. -Entä next...?
...
The Patriot

Viikonlopun leffaputken tähti Heath Ledger esittää toista pääosaa toiminnallisessa seikkailudraamassa, joka huomioitiin kolmella Oscar-ehdokkuudella. Seitsemän lapsen yksinhuoltaja Benjamin Martin (Mel Gibson) on haluaisi keskittyä lapsiinsa ja jättää kipeät sotamuistot taakseen. Kun Englannin armeija tuo Yhdysvaltain vapaussodan Martinien kotiovelle, isä ei voi kuin tarttua aseisiin yhdessä vanhimman poikansa (Heath Ledger) kanssa. Pääosissa: Mel Gibson, Heath Ledger, Joely Richardson, Jason Isaacs. Ohjaus: Roland Emmerich. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. (157')
...
Aivan TOD LOiSTava sotaelokuva. -Nähty teattereissa ja omistan sekä VHS -että DVD versiot. -Valitettavasti tänään en kuitenkaan kerkiä telkusta -saati DVD:ltä katsoa tätäkään. -Syy selvinnee erillisessä blogauksessa.

Päivän kuva

Ehheheeee :D...!!!11 -Tollanen löyty ku selailin CSI google kuvahakua. -CSI: Moscow. -Entinen presidentti Vladimir Putin aurinkolasien kanssa hieman David "Horatio" Caruso style.

Huomenna pamahtaa

Sinne on jo valmiiksi muokattu huomista varten parhaat naispääosa -ja sivuosa ehdokkaat. -Huomenna sitten avataan kansiot ja liitetään kuvat oheisine teksteineen. -Eipä tässä muuta. -Huomenna sitten.

Päivän typy

Päivän typynä toimii tänään kaksinkertainen Oscar-voittaja -ja kolmatta kertaa ehdolla oleva -Hilary Swank..., josta löytyi aika vauhdikas juoksukuva. -Jahtaa kiimaisena minua -ja vaikka sain reippaasti etumatkaa taitaa hän silti pinkoa minut kiinni. -Enkä ole sitten panemassa vastaan kun saa kiinni. -Saa ite hoitaa panemisen minun ollessa uupunut juoksemisesta.

Päivän (musa)video

Tässä olisi täydellinen biisi music and lyrics blogaukseen..., mutta en millään löytänyt sanoja tähän kappaleeseen -joten päädyin tällaseen ratkaisuun. Video nimittäin löytyy -YouTubesta ja se olkoot sitten päivän video -musiikki sellainen. -Olkaa hyvät -tässä...
...

TOO CLOSE TO PARADISE Song



Se on muuten Stallone ite joka tuossa laulaa. -Ei heti kyllä tunnista ääntä..., mutta kyllä sitten joissain väleissä kuulostaa jo tutulta ääneltä.

Päivän puujalat

Päivän puujaloissa voisi tänään julkaista peräti kaksi Fingerporia. -Kummassakaan ei ole nimittäin puhekuplia joten ne pitää selostaa mitä niissä tapahtuu -ja yhden jos olisin julkaissut ei olisi tullut paljoa tekstiä pistettäväksi. --Elikkä mitäs tuossa ekassa on vitsinä...?
...

No siinä ollaan kaupassa jossa myydään täytettyjä norsuja -ja sinne on tullut posliiniksi ajeltu alaston mies niitä katsomaan. -Ja otsikkona lukee -"Posliini norsukaupassa".. -Ehheheh.. --Sitten seuraava.

No siinä on Finger-Kinon eroottisen tieteis-kauhuleffan mainos: -"SE" toisesta maailmasta. -Kyllä nää on nerokkaita välillä -PAkKO myöntää.