perjantai 7. elokuuta 2009

Leffailta @ Matsku -DAY 1 (Päivän taidekuva[t] + ällättävä[t] kuva[t])

Matsku liiskasi seinään tollasen kuvottavan itikan ja otti sarjan hienoja taidekuvia, jotka tuovat mieleen poliisien pidätyskuvat rikollisista.

Toinen kuva ylhäältä: -kuva vasemmasta kulmasta...

Sitten oikeasta kulmasta -ja lopuksi vielä...

... edestä otettuna. -Hienoja taidekuvia tosiaan, mutta myös aika ällöttäviä, joten myös sopii päivän ällöttäväiksi kuviksi.

Leffailta @ Matsku -DAY 1 (HUGE pile of candy pic)

Leffailtaa tosiaan Matskulla ja siinä kasattuna kaikkien mässyt. -Omasta Hulkin blogistani löytyy kuva missä ainoastaan minun mässyostokset. -Tästä kuvasta en mene erottelemaan omia ostoksiani. -Sen voin tosin kyllä todeta, että suurin osa noista on minun, mutta tosiaan sitten minun blogistani selviää sitten joskus, että mitkä.

Perjantain ensi-illat Nro 1-ja 2

Ensi-iltoja ollen tänään vain kaksi, blogaan ne tälläkertaa samaan blogaukseen. -Molemmat nimittäin ovat "ei kiitos"-leffoja ja erillisinä niistä ei saisi paljoakaan irti -toteaisin vain, että -"joops, tämän kuuluu niihin "ei kiitos"-leffoihin".., tai jotain vastaavaa. -Mutta itse leffoihin.

The Countess

Kyllä. -Niin selvä "ei kiitos"-leffa. -Pukudraamat sisältyvät kaikki automaattisesti "ei kiitos"-leffoihin -niitä jos tulee vielä jatkossakin ensi-iltaan, niin riittänee pelkästään jätti kirjaimilla, Caps Lock pohjassa -"ei kiitos". -Entäpä toisen ensi-iltaleffan tuomio...?
...

The Proposal

Edellinen oli kiitos ei teattereihin sekä DVD:ltä nähtynä -tämä sen sijaan voisi ainakin hitusen kiinnostaa DVD:ltä nähtynä. -Mutta teattereissa ehdoton "ei kiitos". -Lipun hintaa en ole pulittamassa tästä leffasta. -Mahdollisimman halvan tarjousleffahinnan DVD:stä pystyn vielä jotenkin.