sunnuntai 10. elokuuta 2008

Päivän typy

Jotta iso muokattu kuva ei menisi aivan hukkaan pistetäänpä nyt sitten se pikkukuva mitä ei saanut klikattua isommaksi. -Mutta tollanen näky paljastuisi muokatun alta.

Manailinko koulun alkamista? -Hitto, mähän haluun sinne ja äkkiä. -Niin, jos olis tollasia vastassa, mutta kun ei ole, niin... -Joops.

Tiistaina se alkaa, eli se on Back to School -Tsiih

Tiistaina, eli ylihuomenna se sitten taas alkaa. -Koulu -Jesus Fucking Christ. Joo, ja sitten asiaa liittyen oheiseen kuvaan.
-No sehän on itse muokattu -voitte kuvitella mitä oli tuon "Back to School" laatikon alla ennen kuin painttailin sen siihen. Ja totta kai ei tullut tallennettua sitä alkuperäistä kuvaa -ja totta kai piti mennä poistamaan sivuhistoria ennen sitä -ja totta kai sitä ei sitten millään löytynyt uudestaan. -Tai no löytyi, mutta ei sitä isommaksi klikattavaa kuvaa. Löytyi vain samainen kuva pienois koossa jota ei pystynyt klikkaamaan isommaksi. Siinä olis nimittäin ollu täydellinen päivän typ... -Joops.
...

I blew it..

The Scorpion King 2 -WTF??

Siis mitä vit..? -Oikeesti :o? Onko menty tekemään Skorpoinikuningas 2? -No nähtävästi on ja jumalauta ihan uusilla näyttelijöillä -Jesus Fucking Christ. Sekin mentiin sitten pilaamaan. -Vähän kuten Dwayne "The Rock" Johnsonin toinen hyvä toimintapätkä Walking Tall. Sille peräti kaksi surkeaa jatko-osaa. -Miksi pitää tehdä jatko-osia missä ei ole alkuperäisiä näyttelijöitä? Niistä ei koskaan tule hyviä.

Päivän ällöttävä kuva

Siinä päivän ällöttävä kuva, olkaa hyvät. -Eipä tohon enää muuta voi sanoa..., paitsi että *PUKE*. -Joops.

R.I.P. Bernie Mac

Näyttelijä ja koomikko Bernie Mac on kuollut 50-vuoden iässä sairaalassa Chicagossa keuhkokuumeen johdosta. Bernie muistetaan mm. Ocean's trilogiasta,Charlien Enkelit jatko-osasta ja monesta muusta. -Lisäksi hänellä oli oma Bernie Mac Show. Häntä ikävöimään jäivät vaimo Rhonda McCullough, tytär Je'Nice ja lapsenlapsi Jasmine. Rauha hänen muistolleen.