maanantai 31. lokakuuta 2016

Halloween hyvänyön blogaus

Jatkan kauhuleffojen katselua vielä myöhään yöhön..., mutta toivotan jo nyt hyvää yötä koska sitten leffojen jälkeen menen suoraan nukkumaan. -Ei muuta kuin -HAPPY HALLOWEEN vielä kerran ja -hyvää yötä ja MO!

Halloween typy

 Halloween typynä poseeraa tollanen kuuman näköinen kaunotar. -Mutta näytetäänpä hieman enemmän vartaloa.
 Nyt on parempi. -Kyllä on kieltämättä kuuman näköinen. -Toivottavasti toi ihomaalaus on tehty karkin makuisesta syötävästä väriaineesta. -Voin nähkääs auttaa sen pesemisessä pois. -Siinä saattaa vain mennä tovi ja kieli saattaa mennä tunnottomaksi..., mutta ainakin se olisi sen arvoista.
 Joku innokas nörtti päässyt nähtävästi poseeraamaan kaunottaren kanssa eikä sitten tahtonut pysyä nahoissaan.

Halloween (päivän) kuva

Halloween (päivän) kuvana toimii tollanen muokkaamani sarjakuva. -Eiköhän anneta kuvan hoitaa loput -siinäkin on nähkääs luettavaa.

Halloween Makee(t) kuva(t)

 Halloween makee kuva Nro 1 -ite muokkaamani Happy Halloween toivotuskuva missä ite omin käsin kaivertamani kurpitsapää rakkaiden raptor figuureideni ympäröimänä. -Liekit muokkasin kuvaan PicsArt sovelluksella.
Halloween makee kuva Nro 2 -kaivertamani kurpitsapää esillä. -Aika h3mmetin onnistunut -vieläpä elämäni ekaksi Halloween kurpitsapääksi -vaikka ite sanon.

Halloween liikkuva kuva

Halloween liikkuvana kuvana toimii tollanen naisen heiluva jalka ja hohtava Halloweenkurpitsapää. -Kurpitsapäitä päästään ihailemaan myös seuraavassa päivän makeissa kuvissa ;)...:)...:saint:...

HAPPY HALLOWEEN!!!

Tänään on sitten virallinen Halloween päivä -vaika Facebookissa moni -itseni mukaanlukien -on jo toivotellut menneen viikonlopun aikana hyvät Halloweenit ympäriinsä. -Mutta päätinpä säästää Halloween blogaukset itse päivälle millä sitä kalenterin mukaan juhlitaan. -Elikkä seuraavin otsikoin sitten vain Halloween myös tänne MatoApinaan...
...
  • Halloween liikkuva kuva
  • Halloween Makee(t) kuva(t)
  • Halloween (päivän) kuva
  • Halloween typy
  • Halloween hyvänyön blogaus
Tuon viimeisen otsikon blogaisen vasta ennen nukkmaanmenoa tänään illemmalla. -Myöhään illemmalla.