lauantai 9. syyskuuta 2023

Päivän jälkiruoka (by Hulk)

Siinä Polly Super Crunchy pussi avattuna ja taiteellisena png-kuvana. Näyttää kuin pussista kaadettaisiin karkkia ulos vaikka todellisuudessa pussi lojui pöydällä ja muutama karkki oli ravistettu ulos. 

Päivän ruoka + leffa

Tuli otettua pitkästä aikaa tollanen Movie Meal kuva ja julkaistua se Instafacessa. Täten blogaankin päivän leffan tähän samaan blogaukseen. Vaikka kuvassa näkyy myös juoma niin sen esittelen erikseen omassa Hulkin blogissani. Ruoasta vielä että piti tehdä kermainen lihapulla pasta..., mutta siitä tulikin kermainen lihapulla keitto. Ihan hyvää kuitenkin oli. Jäi runsaasti yli joten syön varmaan maanantaina loput. Huomenna perus saunaillat vanhempien luona.
Mutta illan leffaan jona toimi elokuva Rocky Balboa mikä palaa laadun pariin hieman heikon Rocky V leffan jälkeen.

Ruoka ostosten esittely

Tuli käytyä kauppakeskus Redin S-Marketissa ruokaostoksilla ja mukaan lähti Barilla Farfalle N°65 pakkaus - Kivikylän Kot & Go Kanafilee pyörykät  (300g) - Snellman kunnon lihapullat (300g) - Valio kermainen tomaatti-yrttikastike - Valio laktoositon ruokakerma, kolme juustoa - Jokilaakson Juusto Bacho & Taco maustamaton juustoraaste ja Giovanni Ferrari Parmigiano Reggiano pussi. Ruokajuomaksi lähti tuo iKi Yuzu olut ja jälkiruoaksi uudenlainen Polly Super Crunchy.

Päivän jälkiruoka

Meinasi päästä tämä unohtumaan, mutta... No onneksi muistin 😇 Eipä tässä paljoa ole sanottavaa, niin sen lisäksi että nämä esittelee (ja kun mainitsi että meinasi unohtua...) 😵 Cloetta Malaco TVmix Original (340g 2,89e) ja Cloetta Polly Milkchoco (with a taste of milk chocolate, arrack and buttertoffée) (200g 3,59e).


Oli khyllä hyvä iltama, niin ruoka kun jälkiruoka =) Khyl kelpas :) - TOD!! B) Nyt pitäisi olla kaikki tämän päivän blogaukset tehty, ainakin toivottavasti :saint:

Päivän juoma (+lasi asiaa)

Eipä nyt paljoa ole asiaa (laseista), mutta... No yhteen aikaan (kun ton oikealla puolella olevan lasin sain), toi oli iso lasi - mutta nyt kun on toi - Hulkinkin suosikki lasi, niin toi oikealla olevahan on ihan pieni 😵 Aluksi luulin, että sehän on joku ihan eri lasi - kun se oli(kin) niin pieni... Mutta, no sitten totuus paljastui!

Että sellaista, olipas järkevää/mielenkiintoista 😔😓😋😁 Mitä itse juomaan, joka tosiaan (kuten aikasemassa blogauksessa sanoin) oli aika 'meh bizmo 😔 Jotenkin aika kitkerän makuista 😕 Noh, itse en sitä ostanut - joten... Juoma on Kotimaista Mustaherukka omena (1,5L), ja tätä en tule enään ostamaan - tai maistamaan, kun en tällä(kään) kertaa sitä ostanut... Tai maistaa voin, jos tätä on jossain ilmaiseksi 'esillä' 😊


Mutta ostamaan en siis tule, tulikohan tämä jo selväksi - vai pitäisikö vielä kerran sanoa?! :x :P :D Noooh, niin... jos saan/ostan keskimmäistä isomman lasin - niin sitten toikin käy 'pieneksi' =( Tosta ei vaan kovin paljoa voi 'isontaa', tai siis korkeutta lisätä. Toki, onhan niitä jotain kahden (2) litran jätti-tuoppeja - ehkä jopa yli viidenkin (5) litran..?! :x :x Hulk ehkä oluen ystävänä tietää :) Noh, toi on ihan sopiva - melkein jopa liian iso/korkea...

Päivän ruoka

Tässäpä ruoka on valmiina, tai kuva keskittyy juoman kaatoon 😇😋 Mitä itse juomaan, aika 'meh bizmo oli 😵😕😓 Esittelen sen erikseen, ihan vaan Q on muuta blogattavaa siitä (tai siihen liittyen...)!

Tässä ollaan TV:n äärellä, joku tietovisa siellä pyörii 😊😋


Oli hyvä ruoka =) TOD!! B) Noi leivät sopi myös, jos joku ihmettelee mitä tossa pienellä lautasella on - vähän on pimeä kuva... Kuninkaiden ruokaa, niin Karjalanpaisti!

Päivän kaksi marjaa & ällöttävä kuva/tapahtuma

Tämä piti jo blogata viides (5.) päivä, kun katsottiin tämän 'kyseinen' (kuvassa toinen leffaelokuva - mutta enpä sitten ehtinyt/jaksanut silloin 😕 Noh, parempi myöhään - kun ei milloinkaan 😇

Eli nämä kaksi elokuvaa, meni khyllä ihan sekaisin?! 😵

War Dogs (2016)

War Pigs (2015)

Tai, kun aikoinaan (pari vuotta) sitten olin katsomassa "sota koiria", niin se paljastuikin "sota porsaaksi" 😈 Khyllä olin pettynyt, jopa niin paljon - että jätin ton p@skan (War Pigs) katsomatta 😡😖😓😋😁 En ole vielä tänäkään päivänä katsonut sitä, ja tuskin tulen katsomaankaan... No "porsas" on khyllä tehty vuotta ennen, mutta aivan liian samaan aikaan nämä on tulleet (ja noi nimet...)?! On tämä khyllä ärsyttävää, että näin samannimisiä tehdään 😨 No sentään ei ole täysin (samannimisiä), kuten seuraava on...

Sitten on tämä toinen tapaus... No nimet ei ole khyllä ollenkaan samoja (vaikka niin väitin...)?! No toi (The Rundown) on alkuperäiseltä nimeltään Welcome to the Jungle. Tai kuten google kertoo; "The Rundown (known internationally as Welcome to the Jungle)".

The Rundown (2003)

Welcome to the Jungle (2013)

Tässäkin menin aikoinaan halpaan... Mutta kiitos Jean-Claude Van Dammen, katsoin tämän loppuun... Ei olisi kannattanut, aika shittiä oli 😡 - ja dammea näkyi hälyyttävän vähän...


Eli, kummassakin tapauksesssa - "kopio" on halpa shitti alkuperäisestä... Toki, en ole edes "sota porsasta" nähnyt - niin kokonaan, osia vain - mutta aika p@skalta khyllä vaikutti... Halvat kopiot ei khyllä ole kivoja :| :| No khyllä ne joskus toimii - kait? - ei tule ainakaan näin äkkiseltään mitään mieleen... Ymmärrän khyllä, että rahan perässä ollaan - itsekin kun olen (esim. kun töitä tekee, vaikka tykkään khyllä siitä mitä nykyään teen...), mutta... jepS!

Sieltä pamahti oikea vastaus

Yes yes yesss🤩 - sieltä pamahti oikea vastaus. Rocky Balboa leffaa tosiaan haettiin. Tuli puolikas piste ekasta arvauksesesta kun osuttiin kuitenkin lähelle..., mutta tämä nosti pisteet täysiin pisteisiin😎.

Läheltä meni, mutta...

Tontsan arvaus osui lähelle sillä oikea leffa franchise kyseessä..., mutta väärä elokuva. Tähän voi vielä heittää veikkauksen vaikka ei ole lisäkuvaa elokuvasta. Mutta eiköhän tuo riittänyt vihjeestä että oikea leffa franchise. 

Mikä elokuva? (by Hulk)

Tontsa blogaisi vähän liiankin helpon mikä elokuva? - visailun niin minulta olisi luvassa hieman hankalampaa.
Nyt en jätä mitään vihjeitä joten ei muuta kuin arvailemaan. 

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista Re-Animator ja The Frighteners - Kummituskopla tuttu Jeffrey Combs täyttää tänään 69-vuotta. Elokuvista Bridget Jones's Diary..., About a Boy..., Love Actually ja Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves tuttu Hugh Grant täyttää tänään 63-vuotta. Sarjasta ER - Teho-osasto ja elokuvista Electra..., The Girl With the Dragon Tattoo ja Hellraiser (2022) tuttu Goran Visnjic täyttää tänään 51-vuotta. Elokuvista E.T. - The Extra Terrestrial..., Legends of the Fall ja Gangs of New York tuttu Henry Thomas täyttää tänään 52-vuotta. Elokuvista The Conjuring ja The Nun tuttu Bonnie Aarons täyttää tänään 63-vuotta. Elokuvista My Weekend With Marilyn..., All the Money in the World ja Venom tuttu Michelle Williams täyttää tänään 43-vuotta. Sitten vielä elokuvista Happy Gilmore..., The Waterboy..., Mr. Deeds ja Grown Ups tuttu Adam Sandler täyttää tänään 57-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille. 

Näetkö tuhmia? (by Tontsa)

Hulkki blogasi jo omansa, mutta...


No tämä on mun, ihan hupaisa myös - molemmat on :) :P :D

Ja oikea vastaus... (+päivän poster & trailer)

Arvuuttelin tosiaan leffaa - aivan liian helppoa sellaista, ihan tarkoituksella (helpotkin välillä on kivoja) - ja Hulk tiesi sen helposti 😎


Joo, ei kait muuta - mitä tahansa, että kuhan blogauksia kertyy (ja tein mä hiAnon kuvan :) Ei nyt mikään paras/hupaisin, mutta ihan hiAno) :saint: joopS :P EHEHHEEEEeeeee :D

Uusinta yritys; ruoka ostosten esittely

Eilen ostosten esittely jäi vähän kesken/puolitiehen, mutta... No tänään/nyt esittelen nämä, kerran nämä on (myös) mun toisessa blogissa - niin on vaan naurettavan helppo kopioida ne tänne(kin) 😇 Tämä menisi melkein "päivän taidekuvasta", sen verta tyylikäs kuva - mutta... no ei kuitenkaan ihan 😕😓😋😁 Eli löytyy; Kotimaista Karjalanpaisti (600g 6,49e), Kotimaista Uunijuurekset (500g 2,69e) ja pesty kiinteä peruna 6 kpl (900g 0,86e - 0,95e/kg).


Juomakin on jo valittu, mutta... No en ottanut sitä kuvaan mukaan, se olisi pilannut 'taiteellisuutta' =/ itQ :'( joopS :P EHEHHEEEEEeeeeee :D Mutta joo, erittäin hyvä setti pitäisi tänään tulla =) - TOD!! B)

Mikä elokuva?

Nyt mennään helpolla...


Sanoisiko jopa aivan liian naurettavalla helpolla, ei muuta kun pisteet kotiin...

Näetkö naamoja?

Noiden kahden ihmisen naamojen lisäksi missä muualla näet naaman tässä kuvassa?

Näetkö tuhmia?

Siinäpä vasta herkullisen näköinen annos😁...🤪...😜... -Ehhehee😆.

Päivän png-kuva

Tässä on päivän KKSA-kuvassa hyödyntämäni png-kuva gouda juustosta. Olisin toki voinut blogata tämän samassa blogauksessa sen KKSA-kuvan kanssa..., mutta silloinhan ei olisi kertynyt blogauksia ja blogausten kertyminen on tärkeää jos tavoittelee uutta ennätystä.

Päivän KKSA-kuva + pilanimi

Eilen tuli ensi-iltaan Golda niminen leffa ja se vääntyi jostain syystä päässäni...

...

Golda...................................................................Gouda