perjantai 13. tammikuuta 2023

Päivän ruoka (by Tontsa)

Oli otettava vielä tämmöinen "kokonainen" kuva - oli tosiaan khyllä sen verta messevä pizza 😍😎

Siinäpä kaatuu colaa mukiin 😊😋😁 Ohjelmana on tuttuakin tutumpi Frendit 😇 Mutta entä toi toinen juoma? Noh...

...siinäpä se(kin) kaatuu 😎😋😂 Tuli tehtyä limuista MatoApina style sekoitusta, ihan hyvää on 😊 Tuli ihan onnistuneet kuvat, kuten aina 😇😋😆 No ei khyllä kaikki onnistunu ekalla, mutta... no melkein 😊😋😅


Frendit on khyllä hupaisa =) Vähän vaan tosiaan (kuten aikasemmin puhuin) painostava toi Joye-Rachel kuvio =/ Ja sitten vielä Ross raivoamassa (Red Ross =D)! No joo, ihan hupaisia jaksoja ollut silti :) Mitäköhän sitä huomenna söisi? No ei ainakaan pizzaa, nyt tuli kiintiö täyteen tän jättipizzan kanssa! :| =/ :'( :P :D No yksi hyvä ruoka olis mielessä, katsoo jos sen tekis... =)

Ruoka ostosten esittely

Jahas, se olis pizza-perjantai 😍😎 Ja aika messevä (lue: iso) pizza luvassa, mahtoikohan mahtua yhdellä istumalla? No se selviää seuraavissa blogauksissa...


Ja eiköhän mennä niihin, mitä sitä höpisemään tähän - varsinkin kun ei ole mitään asiaa =/ :'( :P :D

Päivän leffamusa

Kerran katson tässä Perjantain 13. päivä elokuvia niin pistetäänpä nyt sitten elokuvan tunnaria josta vastaa Harry Manfredini. Pitemmittä puheita itse tunnarin pariin.

...

Päivän leffa(t)

Perjantain 13. päivän kunniaksi voisi katsoa nyt ainakin nämä kolme ensimmäistä Perjantain 13. päivä elokuvaa. Kaikkia kahdeksaa en kyllä jaksa katsoa yhdeltä istumalta ja minulta taitaa jopa puuttua yksi välistä - neljäs leffa mikäli muistan oikein. 

Päivän jälkiruoka

Jälkiruoaksi oli tarjolla kahvia ja tollasia kanelitikkuja. Kyllä RAXissa on paremmat jälkiruoat.

Päivän juoma

Juomahan oli tietysti Pepsi ja olihan siitä otettava tollanen juomankaatokuva. 

Päivän ruoka

Tuli käytyä syömässä Kaivokadun Pizza Hut lounasbuffetissa ja sielä ei saa yhtä näyttävää annoslautasta kuin RAXissa..., mutta yksi yhteinen asia löytyy RAXin kanssa mikä on täälläkin hyvää nimittäin tuore pepperonipizza -mitä nyt ei taida näkyä kuvassa. Taustalla näkyisi olevan myös juoma..., mutta siitä erillinen blogaus. 

R.I.P. Lisa Marie Presley (1968-2023)

Suru-uutisia rapakon takaa: -itse rocklegendan Elvis Presleyn tytär Lisa Marie Presley on kuollut vain 54-vuotiaana sydänkohtaukseen. Kepeät mullat ja lepää rauhassa Lisa Marie Presley 🌺. Alla👇 linkki Iltiksen uutiseen hänen poismenostaan.

Perjantain ensi-illat, Nro 2

M3GAN

No tämähän se on se kiinnostava ensi-iltaleffa ja tätä olenkin jo erään ihanan ystäväni🥰 kanssa sopinut meneväni katsomaan. Menee varmaan tosin ensi viikkoon kun tälle ystävälleni ei sopinut nyt viikonloppuna..., mutta jaksan kyllä odottaa🤗.

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Järjettömän paska idea 

No tämä se ei TODellakaan ole se kiinnostava ensi-iltaleffa. Jos tätä joku kehtaa ehdottaa leffaksi niin vastaukseni on leffan nimessä kirjoitettuna. Eli tälle sanon -"ei kiitos" -vaan ja kohti sitä kiinnostavaa elokuvaa. 

Perjantain ensi-illat

Tämään tulee vain kaksi leffaa ensi-iltaan joista vain toinen kiinnostaa. Kumpi - se selviää sitten itse esittely blogauksissa. Alla👇 vielä otsikot. 

...

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2

Perjantain 13. typy

No tämän naamarisarjamurhaajan uhriksi jäisin ilomielin varsinkin jos hän murhaisi uhrinsa rukoilijasirkan tavoin lemmenpuuhien päätteeksi.

Perjantain 13. (päivän) kuva

Friday elokuvasta tuttujen Ice Cube ja Chris Tucker kasvot on korvattu Jadon Voorheesin naamareilla - ihan hauska vitsi 😁.

Perjantain 13. makee kuva

Vaikka kuvassa toivotetaan hyvää huomenta niin blogaisempa sen nyt kuitenkin keskellä yötä ennen kuin menin nukkumaan. Mutta itse kuvaan - onhan se päivän makee kuva kelpoinen.

Perjantain 13. liikkuva kuva

Liikkuvana kuvana toimii tollanen hauskasti tanssahteleva Jason Voorhees. Kohti seuraavaa blogausta.

Friday the 13th ~ Perjantain 13.

Tänään on perjantain 13. päivä ja muuten vuoden ensimmäisen sellainen joten tähän blogaukseen tulee -"vuoden ensimmäinen" -label. Mutta sitten otsikoihin - näillä👇 mennään...

...

  • Perjantain 13. liikkuva kuva 
  • Perjantain 13. makee kuva
  • Perjantain 13. (päivän) kuva
  • Perjantain 13. typy

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista The Lone Ranger ja See How They Run tuttu Ruth Wilson täyttää tänään 41-vuotta. Sarjasta Greyn anatomia ja elokuvasta Enchanted tuttu Patrick Dempsey täyttää tänään 57-vuotta. Elokuvista End of Watch ja Ant-Man tuttu Michael Peña täyttää tänään 47-vuotta. Sitten Seinfeld sarjasta tuttu Julia Louis-Dreyfus täyttää tänään 62-vuotta. Iso-Arskan Kindergarten Cop..., The Relic - reliikki ja Carlito's Way elokuvista tuttu Penelope Ann Miller täyttää 59-vuotta. Sitten on Lord of the Ring ja Pirates of the Caribbean elokuvissa nähty Orlando Bloom joka täyttää tänään 46-vuotta. Ja viimeisenä vielä elokuvissa The Expendables 2 ja Independence Day: Resurgence nähty Liam Hemsworth joka täyttää tänään 33-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.