lauantai 13. lokakuuta 2012

First, eating like savages in RAX, and then the movie Savages...?

Mitäs -miltä kuulostaisi ajatus. -Eka RAX:iin kolmisteen syömään kuin raakalaiset ikään -ja sitten teattereihin kattomaan tota eilen ensi-iltaan tullutta leffaa -Savages -Raakalaiset. -Facebookissa ilmoitan vielä mihin aikaan leffa menisi.

Eiliset ensi-iltaleffat Nro 5

Take This Waltz

Joo -tämäkin vain suosiolla väliin. -Romanttisista komedioista valikoin vain sellaiset missä on härskiä huumoria -ja tämä ei vaikuta ihan sellaiselta elokuvalta missä olisi härskiä huumoria. -Joten -"ei kiitos" -vaan tällekin.

Eiliset ensi-iltaleffat Nro 4

Step Up -Revolution

Kaikki Hollywood tuotanto ei suinkaan kiinnosta ja niihin ei kiinnostaviin kuuluu mm. tällaset tanssileffat. -Yhen ehkä vielä jaksaa kattoa..., mutta siihen se sitten jääkin. -Ja tätä Step Up filmiä olenkin juuri nähnyt vain sen ykkösleffan. -Mutta -"ei kiitos" -vaan tälle ties kuinka monennelle osalle.

Eiliset ensi-iltaleffat Nro 3

Savages -Raakalaiset

No nyt päästiin asiaan =)...:)... -Tässä trilleri jonka puolestaan haluan nähdä. -Oliver Stonen ohjaama huumemaailmaan pohjautuva leffa jossa nähdään mm. sellaisia tähtiä kuten John Travolta, Benicio Del Toro ja Salma Hayek. -Tätähän voisi jopa tänään harkita mennä kattomaan.

Eiliset ensi-iltaleffat Nro 2

Niko 2 -Lentäjäveljekset



Eiliset ensi-iltaleffat Nro 1

Hypnotisoija

Tykkään kyllä trillereistä..., mutta niiden on oltava Hollywood trillereitä -ja tämä ei ole Hollywood trilleri -joten taidanpa jättää väliin ja todeta -"ei kiitos". -Next movie.