tiistai 1. huhtikuuta 2008

Ei voi muuta kuin nauraa

Ei vitsi siel oli muutama tosi läppä kommentti, mm. ehdottomasti paras: -"opettaja oli nähnyt ja antoi 5 h jälki-istuntoa". Mitäs selaa koulussa blogiamme -varsinkin, jos opettaja on läsnä. -Joops. Eipä tässä oikein muuta lisättävää paitsi että hauskaa oli lukiessa kommentteja.

Kommentteja satelee =), lähes 40 jo yhteen B), WAHT :o?!?!?


No kuvahan kaiken kertoo :saint:... :p... :D, joten..., selittämään sitä tarkemmin :)... |O... :'(... :p... :D! Joo eli, no :p, Pipa näköjään palas kommentoimaan typyä/typyjä (linkitän/linkitin vaan päivän missä toi on sattuneista syistä :'(... |O... :p... :D), jollain on jotain sanottavaa lyriikoista ja viimeisempänä mutta EI TOD vähäisimpänä jo 37 kommenttia kerännyt Hulkin Simpsonit *KRÖ-HÖM* miniklip (päivää on tostakin taas vaan tarjolla :'(... |O... :p... :D) blogaus B), siis 37 kommenttia on toi jo repinyt :x, WAHT :o?!?!? No Hulkilla on tohon varmaan omat sanottavansa =), ehkä jopa erillisellä blogauksella :saint:... :p... :D!

Kommentteja satelee B)... :p... :D -kuva!


Tässähän pitää kohta perustaa joku fanclub *SYDÄN*... :saint:... B)... :p... :D!

Tiistain typy!

Jaahas, joku April Scott :)... :|... :P... :/... No siirretään katse alempaan kuvaan josko kannattais tietää kuka hemmetti se on :x.. :D!?
Mmm :P, kyllähän tohon täytyy tutustua paremmin =)! Näköjään se on näytellyt leffassa The Dukes of Hazzard: The Beginning, joten heti paikalla ostamaan/vuokraamaan se B)... :x! No ei jotta näkis sitä kenties vähemmissä vaatteissa :P, vaan tietenkin jotta sitten typyn luona voi häikäistä sen tiedoillaan sen leffasta, saaden helpommin vähän you know what ;)... B)... =)... :D!