perjantai 8. joulukuuta 2023

Päivän kuva

Näitä tämmöisiä taisin blogata aikaisemminkin tänä vuonna..., mutta nyt en jaksa lähteä kaivamaan. Tulipa taas nimittäin vastaan tollanen Hulk teemainen pilakuva missä vihreä sankarimme on tälläkertaa kissanpentuna. Onkohan nämä samalta tekijältä kuin ne aikaisemmat - ainakin kädenjälki näyttää samalta. 

Joulukalenteri, luukku 8.

Siellä missä

on pikkujoulu,

on myös suuri

Jumala.

Päivän "ruoka"

Ruoka on tosiaan "lainausmerkeissä", koska..?! 😵 No en esitellyt sitä, koska mun mielestä se ei ansaitse sitä - ja kuvasta ei saa mitään selvää... 😖😕😓😋😁

No otin sitten toisen kuvan, että saa jotain "selkeyttä" 😨 Nakit ja muussi tosiaan, onhan se ihan hyvä ruoka - mutta... No en jaksanut toiseen blogiin(kaan) tätä laittaa, joten... On tämä(kin, kuten joku mun aikasempi ruoka) vähän "lama" 😰 Mutta, no huomenna olisi tarkoitus panostaa kunnolla - joten tämä oli vähän "rääppiäinen" (tjs shitti, eikös toi ole "juhla-aterian" jälkeen - niin rääppiäinen...)?!


Mutta joo, kuitenkin oli ihan hyvä ruoka - ja täyttävä :) Ihan en koko pakettia jaksanut... Tai kai sen olisi jaksanut, jos olisi vaan kaikki tehnyt... Mutta, kahdeksan (8) nakkia hoiti homman hyvin kotiin :saint:

Päivän jälkiruoka

Avasinpa sitten alunperin likööriä varten ostamani Candy Corn pussin ja on muuten h3mmetin hyviä karkkeja. Näistä tulee kyllä TOD hyvää likööriä ja näitähän voisi ostaa myös leffamässyiksi jatkossa. Tietysti perusmässyjen lisäksi.

Päivän toinen leffa

Jatkan Stephen King filmatisoinneilla ja nyt pistän kehiin elokuvaa - Dreamcatcher. Enpä ole aikakausiin nähnyt tätä niin nytpä sitten hyvä laittaa uusintakatseluun. Eipä sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän leffa

Eilen katsoin ykkösen ja sen uusintafilmatisoinnin - nyt sitten uusintakatseluun jatko-osa - Pet Sematary Two. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään.

3990. blogaus

No niin - nyt sitten tällä blogauksella päästiin lukemaan 3990 ja nyt sitten enää 10 blogausta ja se on 4000 blogausta saavutettu. Itseltäni tulossa seuraavaksi nyt ainakin vielä päivän leffa blogaus eli ainakin yhden askeleen päästään lähemmäksi.

Päivän ruoka + juoma

Kävin -"toimistolla" -missä söin lounaaksi lautasellisen kermaista kalakeittoa ja sämpylän minkä välissä oli majoneesia..., makkaraa..., juustoa ja tsatsikia. Juomaksi otin lasillisen Coca-Colaa. Tämä setti riitti mainiosti koko päivälle.

Perjantain ensi-illat, Nro 4

Savusaunasisaruus

No eipä kyllä tämäkään houkuttele vaikka näkyisi olevan nakuilua. Mutta mieluummin katon sitten kunnon K-18 meininkiä kuin tämmösessä totisen draaman muodossa. Joten -"ei kiitos" -vaan tällekin. 
 

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Nostalgia

Eipä nyt kamalasti houkuttele tämä leffa joten tälle voi läntätä sen -"ei kiitos" -leiman kylkeen. Sitten kohti viimeistä ensi-iltaleffaa.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

The Old Oak 

Ehkä nyt vaan jätän näkemättä tämän elokuvan. Kaikkia maailman elokuvia ei vaan ole tarvetta nähdä. Voi jättää näkemättä elokuvan vaikka ei länttäisikään erikseen sitä -"ei kiitos" -leimaa kylkeen. Säästän nyt tämän siltä..., mutta en silti mene katsomaan tätä.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Wonka

Ja tässähän se on se elokuva mikä kiinnostaa nähdä. Olinkin jo sopinut erään kaverin kanssa meneväni tätä joku päivä katsomaan. 
 

Perjantain ensi-illat

Näkyisi olevan ainakin yksi kiinnostava elokuva ensi-illassa. Mikä - se selviää sitten itse esittelyissä. 

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
  • Perjantain ensi-illat, Nro 4

Happy Birthday following actors and one musician

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi muusikko. Elokuvista Money Pit..., Kaameat pomot ja Selma tuttu Wendell Pierce täyttää tänään tasavuosia eli 60-vuotta. Elokuvista Cop Out..., Hitman: Agent 47 ja Aftermath tuttu Hannah Ware täyttää tänään 41-vuotta. Elokuvasta The Other Woman tuttu muusikko Nicki Minaj täyttää tänään myös 41-vuotta. Sitten vielä elokuvista Red Sparrow ja Amsterdam tuttu Matthias Schoenaerts täyttää tänään 46-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille.

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Alla👇 linkki.

Happy Birthday following actors and one director 

Typyjoulukalenterin 8. luukku

Aika avata typyjoulukalenterin 8. luukku. 
Vaihteeksi tämmönen vähemmän paljastava typykuva.