torstai 27. lokakuuta 2022

Päivän "väsynyt" elokuva (by Tontsa)

No huh-huh ku oli väsynyt elokuva?! En edes muista mikä päivän tän katoin, tai sitten en vaan halua muistaa...

Speed Kills (2018)

Mulla on tosiaan Elisa Viihde, jonne tallennan ohjelmia - ja tietenkin niitä elokuvia 😋😁 Pitikin tämä mennä katsomaan, tai tallentamaan... Yleensä nää tippuu listalta ja hukkuu massaan, mutta... Jotenkin oli mielenkiintoa! Se oli virhe - iso VIRHE!! 😡 No joo, ei tää nyt ihan tuskaa ollut - mutta kaukana mistään nautinnosta! Eikä tää edes ollut niin huono, että olisi saanut nauraa, tjs... Tämä oli vaan ihan v@tun väsynyt elokuva.

P.S. Niin piti tosta kuvastakin mainita - hyvä ettei tähti nukahda pystyyn?! Missä on John "Face/Off" Travolta 😎😱😋😆😓


En jaksa tästä sanoa enempää... Juonen jo unohdin, eikä ihme. Välttäkää tätä leffaa, edes ilmaiseksi. Tai ei oma aika khyllä ikinä ilmaista ole, mutta... Joo!

Päivän ruoka, juoma & jälkiruoka

Kolme kärpästä yhdellä iskulla 😇😁 Ruokana tosiaan Finduksen grillipihvit, ja... Noh, ihan syötävää oli, mutta ei lähellekkään niin hyvää kun eka maistamani Pasta Tortellini 😔 Pahoin pelkään, että kun maistan tota (pasta tortellini) uudestaan, niin se(kään) ei ole niin hyvää. Se oli vaan uutuuden viehätys, tjs... 😟 Sitten on vielä edellisessä blogauksessa mainostamani Pasta Alfredo. Saa nähä mistä se(kin) on kotoisin?! Mutta tosiaan, grillipihvit oli vähän pettymys 😕 Khyllä ton nyt söi, mutta ostanko uudestaan, niin... Se on eri tarina!

Sitten juomana on/oli Mega Force. No se nyt on tosi hyvä, khylläkin vaan yhden jutun takia - nimittäin hinnan. Alle eurolla lähtee 0,5L tölkki, niin khyllä kelpaa - vaikka maistuisi kusivedeltä 😱😓😄 Tai nyt hinta taisi nousta yli euroon, oliko se jotain 1,09e 😨 Mutta jos vertaa kilpailijoihin, niin onhan tää nyt paljon parempi - niin siltä hinnaltaan. Ja ei makukaan nyt niin paha ole, ainakaan mun mielestä. Enpä maista kovin suurta eroa esim. Red Bulliin. Ja se maksaa melkein/ellei ylikin kolme kertaa tän verran. Joten en ymmärrä että megaforcea sanotaan teinien suosimaksi halvaksi juomaksi. Enemmänkin hintatietoisten juoma, ja jotka ei juo juomaansa imagon, yms shitin takia... Sitten on myös ES. Mutta se(kin) on vähän kallimpaa... Mutta pieniä tölkkejä khyllä ostan (es:ltä), koska aina ei huvita juoda puolen litran hirmu tölkkiä 😅 Ja megaforcella ei ole valikoimassa noita pieniä tölkkejä, en tiedä miksi?! Mutta ihan hyviä nämä kaikki on - paitsi jotku hinnaltaan, mutta voisi toki yrittää vähentää 😱 No ei nämä kovin terveellisiä khyllä ole 😩 En nyt ala googlettaa haittoja, mutta... Tiedossa on että ei ihan joka viikko kannattaisi, puhumattakaan joka päivä. Mutta kun en juo tätä, niin juon yleensä limua. Kannattaisi varmaan maitoon/mehuun vaihtaa, mutta... Nää on niin hyviä! 😱😲😵😋😁 Mutta se niistä, mä juon mitä haluan...

Sitten on vielä jälkiruoka! No kuvassahan se näkyy...


...rasiallinen irtokarkkeja - khyl kelpaa! =) Niittenkin (karkkien) syömistä voisi vähentää, mutta... En ole pikkulapsi, syön sitä mitä huvittaa. Onneksi en ihan övereitä vedä - ihan hallinnassa on! :)

Päivän ruoka... tai sen esittely

Joo, eipä tämä oikein ole ruoka. Koska, eihän sitä oikein edes näy... Tai paketti näkyy, mutta mikä ruoka se semmonen on/olis 😲😁 Tuli tosiaan ostettua kunnon satsi noita, on ne sen verran hyviä 😋 Tai ainakin eka oli mistä aloitin, eli Pasta Tortellini. Sitten mainostin, tai ihan vaan ostin, tän päivän ruuan - eli grillipihvit. Saa nähdä mitä tykkäsin. Tai mähän jo tiedän, mutta paljastan vasta seuraavassa blogauksessa... 😱😂 Sitten on vielä Pasta Alfredo, enköhän sen(kin) syö lähipäivinä 😇


Mutta eiköhän sitten mennä itse päivän ruokaan, niin tosiaan seuraavassa blogauksessa... :)

Päivän leffa(t)

Kauna-leffoilla jatketaan sarjan hieman heikoimmilla osilla - ainakin tämä kuvassa oikealla puolella oleva taisi olla pienoinen pettymys. Kauna 3 sen sijaan oli yllättävän hyvä..., mutta ei kuitenkaan edeltäjiensä veroinen. Taisi tulla suoraan DVD levitykseen.

Happy Birthday John Cleese

Brittikoomikko John Cleese täyttää tänään 38-vuotta. Blogaan tämän erillisenä sillä Ivan Reitman on ehdottomasti ansainnut oman syntymäpäivä/-muistoblogauksensa. Mutta on John Cleesekin kyllä legendaarinen näyttelijä ja ansaitsee kyllä myöskin ihan oman synttärionnittelut blogauksensa. Ei muuta kuin onneksi olkoon John Cleese 🎁🎂🎈🥳 ja sama englanniksi Happy Birthday John Cleese🎁🎂🎈🥳

Päivän jälkiruoka

Blogaan nää nyt päivän jälkiruokana vaikka söin nämä ennen kuin menin pizzalle. Mutta joo - tuli ostettua eräästä Mexico-kaupasta Helsingin Hämeentien varressa tollaset perinteiset mexicolaiset makeiset. Oli kuulemma jotain mantelista valmistettua supermakeeta - erittäin helposti murenevaa tahnaa. Ihan hyvää oli vaikka tosi hankala syödä kun meinasi hajota käsiin. Toisen sain sentään syötyä ehjänä kun söin sen suoraan muovikääröstä enkä yrittänyt nostaa sitä. 

Päivän ruoka

Tulipa käytyä syömässä Kaisaniemessä sijaitsevassa ravintolassa nimeltä Sori Taproom. Otin sielä pizzan joten tietysti sielä oli myös alkusalaattipöytä. 
Ja pizzaan ei kertakaikkiaan vaan kyllästy. Otin tollasen Diavola pizzan. Ruokajuoman esittelinkin jo omassa Hulkin blogissani. 

Happy Birthday & R.I.P. Ivan Reitman (1946-2022)

Tänään olisi Ghostbusters ohjaaja Ivan Reitmanin syntymäpäivä - hän täyttäisi 76-vuotta. Valitettavasti menetimme legendaarisen ohjaajan alkuvuodesta 12. helmikuuta. Hyvää syntymäpäivää sinne jonnekin ja kepeät mullat ja lepää rauhassa 🌺.