sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Päivän taidekuva 5/5

Tämänkertainen dinosaurus on nimeltä Pachycephalosaurus ja täytyy sanoa -että nyt ei ole kyllä parhaimmasta päästä. -Mutta kelvatkoon nyt tollasena. -Tämä olikin sitten viimeinen näitä vegesauruksia. -Pitää kattoa milloinka jaksaisi lähteä muokkaamaan samanlaista yhteiskuvaa kuin niille lihansyöjäsauruksille.

Violette

Violette

Tämä puolestaan ei houkuttele juuri ollenkaan -joten ei muuta kuin -"ei kiitos" -ja tässä olikin kaikki perjantaiset ensi-illat.

The Salvation

The Salvation

Kyllähän tätäkin voisi harkita -aina westernit kelpaa -varsinkin kiehtovilla näyttelijöillä höystettynä. -Tähän tuskin löytyy montaa innostunutta lähtemään mukaan -joten yksi sitten joku päivä.

Deliver us from Evil

Deliver us from Evil

Tätä voisi harkita menevänsä ihan teattereihin asti kattomaan. -Voisi jopa yrittää kerätä isomman porukan kauhuleffoista innostuneita mukaan kattomaan tota.

Lentsikat 2: Pelastajat

Lentsikat 2: Pelastajat

Tän voisi säästää DVD:lle sillä jäi se edellinenkin osa näkemättä teattereista. -Saletisti tulee joku tuplajulkaisu -joten taidan odotella mieluummin sen ilmestymistä kauppoihin. -Ja tarjoukseen.

Perjantaiset ensi-illat

Mitäs leffoja tuli oikein ensi-iltaan nyt menneenä perjantaina...? -Ainakin kaksi ihan mielenkiintoista. -Mitkä -se selviää esittelyissä. -Alla otsikot...
...
  • Lentsikat 2: Pelastajat
  • Deliver Us from Evil
  • The Salvation
  • Violette