perjantai 4. heinäkuuta 2014

ENSI-ILLAT HUOMISEKSI

Tää päivä on omistettu 4th of Julyn vietolle -joten jätän perjantain ensi-illat huomiselle blogattavaksi.

4th of July typy

No sehän on jopa tismalleen samoissa vaatetuksissa kuin typymuistutuksen Anime-typy. -Amerikanlippu bikinit -hieman isompaa kuppikokoa tosin.
Toivottavasti itse 4th of July typy on yhtä vähissä vaatetuksissa kuin tämä Anime typy. -Sehän on minun (Hulk) tehtävä ottaa selvää.

4th of July (päivän) kuva

4th of July (päivän) kuvana toimii tollanen über söpö kuva kahdesta koiruudesta jotka on puettu ameriikanlippukuvioisiin vermeisiin. -Ovatpa kyllä tosiaan sööttejä.

4th of July makee kuva

4th of July makeena kuvana toimii tollanen -myöskin aika taiteellinen -itsenäisyyspäivän kunniaksi tehty kuva. -Kuva on senverran hieno että hyödynsin kuvaa myös Facebookissa toivottaessani hyvät 4th of Julyt.

4th of July liikkuva kuva

4th of July liikkuvana kuvana toimii tollanen Super Mario peleistä tuttu maali-linnoitus jonka vieressä liehuu USA:n lippu ja taustalla pamahtelee pommit. -Ja alla lukee toivotus: Happy 4th of July!

Happy 4th of July

Ameriikoissa vietetään tänään maan itsenäisyysäivää -joten täällä MatoApinassahan se tarkoittaa sitä että päivän blogaukset on tämän juhlapyhän teemaiset. -Näillä otsikoilla mennään...
...
  • 4th of July liikkuva kuva
  • 4th of July makee kuva
  • 4th of July (päivän) kuva
  • 4th of July typymuistutus (itselleni)
  • 4th of July typy