keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Päivän makee(t) kuva(t)

Kaveri pisti Facebookissa linkkinä tuon yllä olevan kuvan jota pitäisi klikata jotta saisi jotain tolkkua. -Päätin kuitenkin paint-ohjelmalla pilkkoa kuvan erillisiksi niin säästyy turhilta klikkaililta. -Tosin jos haluu lukea kuvissa olevat tekstit -jotka joissakin on aika pienellä -niin sitten joutuu joka tapauksessa klikkaamaan..., mutta ainakin itse kuvien katseluun ei tarvitse klikkailla enää isommaksi. -Ja mitäs kuva esittää...?

No siinä on maailman suurimman KitKat patukan teko-ohjeet -ja kuvassa 1 on aseteltu raaka-aineet pöydälle...

Kuvassa 2 suuri kokoiseen muottiin on kaadettu pohjalle sulaa suklaata.

Kuvassa 3 muottiin on lastattu pinoon isoja vohvelineliöitä sulan suklaan päälle...

Kuvassa 4 vohvelineliöt kuorrutetaan sulalla suklaalla.

Kuvassa 5 muotti on asetettu jääkaappiin jähmettymään.

Kuvassa 6 tekijä esittelee valmista patukkaa.

Onhan toi kieltämättä aika makee --niin kuvana. Makuna toi on takuulla aivan hemmetin makee.

Päivän puujalka

Taas oma keksimä puujalka -tai en ole ainakaan muualta kuullut tai lukenut. -Oheinen kuva on vähän kökkö..., mutta niin on siitä pohjautuva vitsikin -joten... -Hjoops..., mutta vitsi menee jotenki näin...
...

Mitä Lucy Liulle tapahtui räntäsäässä...?
-Liu kastui (liukastui)

Hahmoja jäi vielä puuttumaan

Kuten Simpsonienkin kohdalla -jäi myös South Park hahmoista paljon keskeisiä hahmoja tekemättä. -Kuvassa ei ole läheskään kaikki puuttuvat..., mutta tuossa kaikki mitkä löysin. -Siinä oli kuitenkin kaikki mieshahmot -kattoo milloinka jaksaa naishahmot -tuskin ihan heti huomenna kuitenkaan.

Mike Myers and Jim Carrey as Terrence and Philip

Carrey ja Myers molemmat Kanadalaisia ja molemmat ovat näytelleet pissakakkahuumorielokuvissa <--(pitkä sana). Yhdistetäänpä herrat pierukaksikko Tarrence ja Philipiksi.

Sean Astin as Tweek

Mm. Taru sormusten herrasta trilogiassa Samia näytellyt herra Astin on minusta oiva valinta Tweekin rooliin. Sam oli aika hölmö välillä sormusten herroissa. Tweek on hölmö. Jep jep.

Dermot Mulroney as Stuart McCormick

Monissa romanttisissa komedioissa näytellyt Dermot on kuin ilmetty Stuart McCormick viiksineen. Kuva on elokuvasta About Schmidt.

Dan Aykroyd as Butter's Father

Aykroyd on loistava...Anteeksi LOiSTava koomikko ja hyvä isähahmo. Näytteli mm. Britney Spearsin isää Crossroadsissa. Paras hahmo koko leffassa.

Leonardo DiCaprio as Jimmy

Leo heitti vakuuttavan vammaisenroolin Gilbert Grapessa, mutta ei voittanut Oscaria osastaan vaikka oli ehdolla. Annetaan pojalle uusi mahdollisuus :D.

Macauley Culkin as Timmy

Yksin kotona lapsitähti tekee tälläkertaa aivan toisenlaisen roolityön vammaisena Timmynä. Oscar ehdokkuus pitäisi tulla :D.

Wavrick Davies as Butters Stotch

Mm. Leffasta Wiliow tuttu Wavrick Davies on kelpo näyttelijä Buttersin rooliin. Piste.

Verne Troyer as Ike

Austin Powers leffojen Mini Me on juuri oikea mies Iken rooliin. Jätkä on pieni kuin vauva ja inisee samoin kuin vauva -ainakin Austin Powers leffoissa.

Judd Hirsch as Gerald Broflovski

Pitääkö se nyt viel kerran sanoa? Judd on juutalainen, Kylen isä on juutalainen. Their both bunch of Jewes.
---------
Ok -rauhotu vuoden 2006 Hulk

David Suchet as Randy Marsh

Mm. Hercule Poirotia näytellyt brittinäyttelijä kelpaa mainiosti Stanin isän rooliin. Asiasta voi tietenkin kiistellä.
--------------------

Eipä nähtävästi tarvinnut kiistellä silloin asiasta.

Ed O Neill as Offiser Barbrady

Ted Bundyna *) kaikille tuttu Ed O Neill on juuri oikea mies näyttelemään hieman hölmöhköä Officer Barbredya. Piste.

**) Paha moka. -Ted Bundy on se kuuluisa sarjamurhaaja. -Mitä piti tuossa sanoa että herra O Neill on tuttu Al Bundyna sarjasta -Married with Children.

Jerry Haleva as Saddam Hussein

Haleva näytteli Saddamia jo elokuvassa Hot Shots 2 ja hän on muutenkin aivan ilmetty Saddam, joten hänet on leimattu ikuiseksi Saddamiksi.

Kuka on Jerry Haleva :D?

Michael Constantine as Dr. Alphonse Mephesto

Herra Constantine nähtiin hulluna mannena Stephen Kingin Vainotussa (Thinner), Kreikkalaisessa naimakaupassa hulluna isukkina ja nyt sitten hulluna tohtorina. Pelkkiä hullun rooleja siis.

Triple H as Satan

Pitääkö nyt todella perustella miksi? No siihen riittää yksi sana; "lihakset". -Joku muukin perustelu olisi ollut paikallaan..., mutta samapa tuo.

Eric Bana as Jesus

Jim Gaviezel näytteli Jesseä jo Mel Gibsonin Passion of the Christissa, joten rooli tarjottiin mm. Hulkia näytellylle Eric Banalle.

Eugene Levy as Father Maxi

American Pie leffojen Jimin isukkina tunnettu Eugene Levy on kuin ilmetty Father Maxi. Ei muuta lisättävää tuohon.

Luis Guzman as Big Gay Al

Älä sano etteikö sovi Big Gay Alin rooliin herra Guzman. Sehän sopii täydellisesti. Kuin hanska.
\
Teksti alkuperäisessä muodossa ennen korjausta: -"Älä sano ettekö sovi Big Gay Alin rooliin Guzman. Sehän sopii täydellisesti. Kuin hanska."

Brent Spiner as Ned

Star Trekin Datana tunnettu Spiner on mielestäni oiva valinta Jimbon kaveri Nedin rooliin. Ei perusteluja.

Tom Hanks as Jimbo

Tomppa tuli lähinnä mieleen noista isoista korvistaan. Jimbollakin on sattumalta aika isot hörökorvat, niin nehän loksahti mainiosti yhteen Tompan korvien kanssa, ja niinpä päädyin tuohon tulokseen.

John Lithgow as Mr. Mackey

Sopii kuin nappi. Ei perusteluja. Se on varma asia. -No sopiihan se juu..., mutta enemmän tekstiä olisi kyllä vaadittu.

Ving Rhames as Chef

Ei viittinyt laittaa Chefin puhujaa Isaac Hayesia rooliin, nii kelasin kuka eniten sopisi Chefin rooliin ja tulim siihen tulokseen, että kyllä se herra Ving on joka siihen parhaiten sopii.

Willie Garson as Mr. Garrison

Toinen lahjakkuus Simpson elokuvasta :D Willie Garson on kuin ilmetty Mr. Garrison. Ensinnäkin, hän on kalju, ja toiseksi; hän näytteli vakuuttavasti h0m0a Sex and the Cityssä.

Eminen as Kenny McCormick

Eminem valittiin Kennyn osaan näyttelijälahjojen perusteella. Em on niin kehno näyttelijä, että parasta antaa hänen vain mumista huppu päässä.

Ben Stiller as Kyle Broflovsky

Kylehan on juutalainen. Ben Stiller on juutalainen. A perfect match. -Toi varmaan ei kelpaisi perusteluiksi oikeissa värväyksissä.

Ashton Kutcher as Stan Marsh

Ashton Kutcher on mielestäni oiva valinta Stan Marshin rooliin enkä osaa perustella miksi. Se vaan nyt sopii rooliin. Piste. -Nää mun silloiset tekstit.

Horatio Sanz as Eric Cartman

Simpsoneissa Chief Wiggumsia näytellyt :D Horatio Sanz teki niin vaikuttavaa työtä, että hänet päätettiin pestata myös South Parkista tekeillä olevaan elokuvaan näyttelemään Cartmania.

South Park with live actors

Aika siirtää South Park hahmot Tiltin sivuilta tänne Bloggeriin. -Otan tähän blogaukseen tuon saman kuvan käyttöön kuin vuoden 2006 blogauksessa.

Tapahtui eilen

Teinpä eilen sellaisen tempauksen että kävin teattereissa katsomassa elokuvan -Brooklyn's Finest -ja ennen leffaa poikkesin Anttilassa ostamassa samaisen leffan DVD:lle tarkoituksena katsoa se sitten uudestaan kotona. -Harmikseni leffa ei ollut niin viihdyttävä että sen olisi jaksanut katsoa uudestaan -joten katsomatta sitten jäi. -Huono se ei kuitenkaan missään tapauksessa ollut -enkä kadu sen ostamista.

-Mutta ajatus kuulosti silloin hauskalta -että olisin eka nähnyt sen teattereissa isolta kankaalta -ja sitten heti kotiin päästyä uudestaan DVD:ltä. -Mutta kaupungissa venähtikin leffan jälkeen sen verran että olin kotona vasta siinä klo 23 aikoihin -vähän ennen --ja Tontsakin oli kerinnyt palata mökiltä ja katottiin sitten perus TV-ohjelmat (Frendit, Simpsonit, South Park)..., joten se siitä samantien uudestaan katsomisesta.

F.r.i.e.n.d.s. / The Simpsons / C.S.I.: New York

Mitäs illan Frendeissä olisi tänään luvassa...?
...
Hiihtämään. Rachelin järjestämä hiihtoretki katkeaa alkuunsa. Rossin ja Rachelin loputon sanaharkka kyllästyttää kaikkia.
...
Kuulostaapa hauskalta. -Entäpä sitten illan Simpsoneissa..., mitäs siinä tänään olisi luvassa...?
...

Tavausmestari. Lisa osoittautuu huipputavaajaksi ja pääsee valtakunnalliseen mestaruusotteluun. Hänelle tarjotaan runsasta korvausta siitä, että häviää kisan. - Vierasääni: George Plimpton.
...
Kuulostaapa hauskalta. -Ja lopuksi -entäpä sitten illan CSI Nycissä..., mitäs jännää siinä olisi tänään luvassa...?
...

Petos. Näytelmän kulisseissa puukotetaan mies. Stella ajautuu uudestaan suljetun jutun pariin ja hänelle valkenee, että hänen luotettu ystävänsä professori Papakota on sekaantunut kreikkalaisten muinaisesineiden salakuljetukseen. Rikoksen jäljet lennättävät Stellan Kreikkaan, jonne Mac seuraa häntä. Jakson on kirjoittanut sarjan tähti Melina Kanakaredes. Amerikkalainen rikosdraama.
...
Ihan jänskältä kuulostaapi. -Illan ohjelmista odotan Frendejä -ja Simpsoneita suurella innolla.