perjantai 22. kesäkuuta 2007

Die Hard 2:set pyörimään/riehumaan tai siis molempia <3...


Joo eipä kai sitten muuta :)... :'(... :p... :D, aamupalaksi vedettiin hodaria, leffat vaan pyörimään ja bikinitypyt kohtapuolin saapumaan =), FUCK YEAH B), EHHEHEHEEEeeeeeeee :D!


Parempi sitten tullakkin niissä stringeissä =)... :p... B), tai :|... :'(, EHEHHEHEEeee :D!

TMNT MatoApina edit. esittely(t) B)!


No tässäpä nyt sitten on MatoApinoiden TMNT edit. esittely B), UR WELCOME!

Aloitetaanpa esittely mun (ex Hulk, nyk. Tammijaakko) hahmosta. Eli meitsi on kilpparijengin ninjaveitsiä heilutteleva Raphael punaisine naamioineen. Valitsin Raphaelin hahmoksi ku punainen on aina ollu mun lempiväri. -Joop.

Seuraavaksi on vuorossa Matskun hahmo eli Michelangelo. Valitsin Michelangelon monestakin syystä: Oranssi on yksi lempiväreistäni :), Michelangelo on turtleseista rennoin, hauskin ja coolein jäbä B), hänen nimensä alkaa M:llä, ja koska pienenä poseerasin Michelangelon kanssa Disney Worldissä B)! Kuva siitä tulee myöhemmin. Jos Donatellon nimi alkaisi M:llä ja jos hänen värinsä ei olisi nin gay :'(... :D, niin hän olisi hahmoni koska Donatello on porukan fiksuin ja muutenkin todellinen nero B)!


Ja sitten vikana ja PARHAIMPANA (=)... B)... :p... :D) Tontsa84 a.k.a. Leonardon esittely =), FUCK YEAH B), EHEHEHEHEEEeeeeeee :D! Jaa, ÖÖÖööö, niin, noh :p... :D, no kaksi miekkaa sanoo jo kaiken B), toiminnan eikä minkään älyn yms shitin (:D) mies kun olen niin..., FUCK YEAH B), EHHEHEEEEEeeeeee :D! Niin ja sininen kun kuuluu lempiväreihin, tai siis on se, niin selviöhän tämä =)... B), FUCK YEAH :D!

Top Secret DVD


Tontsa kun harkitsee Top Secretin DVD:n hankkimista, niin sillonhan kantsis hankkia Laugh or I'll shoot kokoelma, jossa on lisäksi kaks samantapaista kreisikomediaa =): Hei, me lennetään ja Alaston ase :D! Let the good times roll :P...

Neljäs jäsenkö tarvitaan :o... :x?!?!?


Joo on tässä "miettinyt" (varsinkin kun ei ole G15:sta ja "joutuu" vaan "T":n kirjottaa :)... :'(... :p... :D), niin eihän meidän tarvitsisi kun hommata 4 jäsen ja Hulkin "vaihtaa" (:p... :D) nimeään niin mehän saataisiin oma Turtlest porukka =), FUCK YEAH B), EHEHEHEeee :D!


PS.Tänään sitten ollaankin Turtleseja (kommenteissa) =), FUCK YEAH B), EHHEHEEEEEEeeeeeeee :D!


T = Tontsa84

M = Matsku84

N = Nimetön (en nyt keksinyt parempaa toista nimeä Hulkille :/... :ashamed:... :'(... :D, Hulk ehkä keksinee kun tulee takaisin =)... :p... :D)!

T = Tuntematon (kuka haluaa joukkoon tosimies äijä parhaiden =), FUCK YEAH B), EHHEHEEEEEEeeeeeee :D)!


Turtleseita 100x kovempi joukko kyseessä täällä =), FUCK YEAH B), EHHEHEEEeee :D!