sunnuntai 23. huhtikuuta 2023

Hyvänyön blogaus

Vaikka olenkin vielä kotimatkalla vanhemmilta kotiin niin toivotan silti hyvät yöt sillä kotiin päästyäni kello on jo 00:00 ja haluan saada tämän vielä tälle päivälle. No joo..., mutta ei kait sitten muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Päivän ruoka (by Hulk)

Sunnuntai saunat taas ja ennen saunaan menoa tuli otettua tollanen alkupalavoileipä - tai pikemminkin majoneesileipä jonka välissä oli juustoa ja kinkkua.
Ja saunan jälkeen olikin kevään ensimmäiset grilliruoat - siinä on kahta eri makkaraa - paksumpi oli hirvimakkara ja ohuempi taisi olla peuramakkara. 
Sitten oli myös kanaa grillissä joka oli maustettu hieman tulisesti..., mutta mulle kelpaa vähän tulisempi niin hyvää oli. Siinä on myös jotain piirasta ja coleslawta. Pitääkin itekki avata grillikausi kotona. 

Päivän ruoka

No nyt mentiin vähän köyhällä 😖😓😋😁 Ja kaiken lisäksi vielä puoliksi?! 😳😳 No tämä oli kevyt lounas, illemmalla söin sitten muuta 😊 Siitä/niistä en ottanut kuvaa, mutta ainahan voi kertoa 😇😋😂 Eli tuli syötyä karjalanpiirakoita ja croisantteja 😋 Kuvaa ei nyt huvittanut ottaa, oli sen verta pieni 'ruoka' 😕


No mutta, pääasia - että nälkä lähti :) Saako sen (nälän pois) tunteen pippuripihvillä vai viidellä (5.) nuudelipaketilla, niin... No onhan se 'matka' (täyttymiseen) aika tärkeä - melkein se paras osa, mutta... No ihan hyvät eväät oli tänään, huomenna pitää ehkä panostaa vähän enemmän... Tosiaan "ehkä", ihan mitä mieli tekee - kuhan ei jotain 'kullattua' pippuripihviä?! =X itQ :'( joopS :P EHEHHEEEeeeeee :D

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Elokuvien Canadian Bacon..., Bowling for Columbine ja Farenheit 9/11 ohjaaja Michael Moore täyttää tänään 69-vuotta. Elokuvista Beverly Hills Cop..., Open Range ja Django Unchained  tuttu James Russo täyttää tänään tasavuosia eli 70-vuotta. Elokuvista Balls of Fury..., Spy Next Door ja Rio tuttu George Lopez täyttää tänään 62-vuotta. Sarjasta CSI: New York ja elokuvasta 15 minuuttia tuttu Melina Kanakaredes  täyttää tänään 56-vuotta. Elokuvista Absolute Power..., The Break-Up ja Marie Antoinette tuttu Judy Davis täyttää tänään 68-vuotta. Elokuvista Battledogs ja Code of Honor tuttu Craig Sheffer täyttää tänään 63-vuotta. The Mummy elokuvista tuttu John Hannah täyttää tänään 61-vuotta. Elokuvasta Harald & Kumar Go to White Castle tuttu Kal Penn täyttää tänään 46-vuotta. Elokuvista Sin City..., Spirit ja My Bloody Valentine tuttu Jaime King täyttää tänää 44-vuotta. Elokuvista Slumdog Millionaire..., The Last Airbender ja Chappie tuttu Dev Patel täyttää tänään 33-vuotta. Sitten vielä The Suicide Squad ja Fast and Furious 9 tuttu John Cena täyttää tänään 46-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.