perjantai 6. helmikuuta 2009

Perjantain typy!

Typyhän sopis hyväks kännykkämuistutukseks semmosellle joka tuppaa unohtamaan kännykän usein kotiin :p. Liimaa vaan ton julisteen ulko-oven sisäpuolelle, jollon aina lähtiessään huomaa joko "What mobile" -tekstin tai typyn palleroiden vieressä olevan kännykän :saint:.. :D! Luultavasti jälkimmäisen paljon ensimmäistä useemmin :whistle:... :D!

Perjantain ensi-ilta Nro 3

Pride Wars

Tää olis sellanen leffa mitä vois ehkä tyttöystävän kanssa mennä, mutta muuten kyllä ehdottomasti "ei kiitos"-elokuva. Ittekseen nyt tällasta. -Eipä nyt ehkä ihan kuitenkaan.

Perjantain ensi-ilta Nro 2

Seven Pounds

Tätä menen katsomaan tänään erään uuden kaverini kanssa. Tää kaveri ehdotti tätä, tai yhtä toista leffaa, joku italialainen mafialeffa, mutta sanoin tämän kiinnostavan enemmän. -Tääki kyllä periaatteessa olis kuulunu mieluummin niihin "ei kiitos"elokuviin -Will Smith jossain draamaleffassa, mutta oli tää nyt se antamista vaihtoehdoista parempi.

Perjantain ensi-ilta Nro 1

Milk

Toivottelen Sean Pennille onnea Oscar-gaalaan -mies kun on ehdolla roolistaan. Myös näyttelijä Josh Brolin on sivuosaehdokkaana roolistaan, mutta sivuosan Oscarihan menee varmaan väistämättä viime vuonna edesmenneelle Heath Ledgerille Jokeri roolistaan, joten eipä turhaan onnitella miessivunäyttelijöitä.
-Mitä tähän elokuvaan tulee -eipä oikein innosta nähdä, eli "ei kiitos"-elokuviin vain.