perjantai 1. joulukuuta 2023

Hyvänyön blogaus

Eipä kait sitten muuta kuin ~ hyvää yötä ja MO!

Päivän jälkiruoka + juoma

Jälkiruoaksi avasin sen toisen eilen ostamistani Polly pusseista - nyt oli vuorossa se Polly Super Crunchy.

Sitten oli pistettävä kokeiluun se tekemäni Candy Cane likööri ja olihan se ihan hyvää. Väri on ainakin kaunis. 

Päivän toinen leffa

Tänään tuli poimittua Filmihullusta uusin Indiana Jones and the Dial of Destiny leffa kokoelmiin ja tuli se tuossa juuri katsottua uudestaan. Nyt kun tuli korkattua se erikseen niin seuraavan kerran kun katson sen niin se on maratonin ohessa. Kylläpä on ilo omistaa nyt kaikki Indiana Jones seikkailut. 

Päivän ruoka (by Hulk)

Tänään tuli aamulla tehtyä hieman turhahko pyörähdys -"toimistolla" -missä söin aamupalaksi tollasen majoneesileivän.
Sitten kotona vielä kolmannen kerran jämien pariin. Siinä lasagnetot vielä yksillä extra juustoilla. Nyt muistin ottaa kuvan ennen uuniin pistämistä juustopeitteen ollessa vielä raaka suoraan pussista.
Ja siinä kauniin kullanvärisenä valmiina uunista otettuna. Nyt sain syötyä kaiken ettei jäänyt sentään huomisellekin. Ja tuota pienempää vuokaakaan minulta ei löydy. Pistetäänpä tähän alas👇 vielä kaikki juustopussit mitä tohon meni.

  • Arla Muhkea Mozzarella (500g)
  • Castelli Parmigiano Reggiano 2 kpl
  • Arla Verraton Cheddar-Mozzsrella (150g)
  • Pirkka Parhaat Parmigiano Reggiano 
  • Chalupa Chipotle juustoraaste
 Paljon juustoa sanoisinko.

Päivän leffa + poster + trailer

Tämän M.A.H.T.I. teoksen tosiaan katsoin... 😍😎 Joo, aika "huonot" pisteet annoin - vaikka kehuin maasta taivaisiin 😵 No ei se aina kymppiä tarkoita, että kehuu jotain... Toki, pitäisi myös yrittää haukkua, jos ei "täysiä" pisteitä anna... Mutta, ei mitään ole kiveen hakattu - tekee vaan omalla tyylillä...

Top Gun (1986) [mun arvostelu]

🌟🌟🌟🌟-

Eiköhän mennä itse traileriin... Niin, multa jäi joku katsomatta (kun ei ollut koneessa ääniä...)! Editoin sen tähän (jahka olen sen katsonut...)!

Edit. No sehän oli mun blogaaman M3GAN (2022) leffan trailer... Tämä nyt on oli paljon parempi trailer (kun Top Gunin), mutta... Leffoilla on ero kun yö ja päivä. Toki, noi pisteet on turhan lähekkäin, mutta... On siinä ihan tarpeeksi eroa. Mitä itse traileriin (M3GAN leffan), niin ihan hyvältä näytti. Mutta, no sitä se ei ollut - aika ala-arvoinen elokuva 😡😖😕😓😋😁😓😕😖😡

Aika "mitäänsanomaton" trailer =/ itQ :'( Ennen näitä ei oikein "osattu" tehdä, mutta... No se tärkein, eli itse leffa - oli aikoinaan paljon parempi! Niin, kun nämä uudet shitit... Top Gun: Maverick nyt oli yllättävä hyvä, mutta... No on tämä parempi, tai "parempi"..?! =X No saatan antaa tolle jatko-osalle paremmat pisteet, mutta on tämä eka silti parempi! :) Vähän "outoa", mutta... Arvosanat on vähän mitä on... Taitaa opettajatkin "säveltää" niiden (arvosanojen) kanssa, mä sain jostain syystä aina aika huonoja arvosanoja =( Ja se johtui? Ties mistä, oliko opettajan kahvi mustaa vai valkoista! :x :'( :P :D Mutta, tämä on erinomainen leffa - jokaisen pitäisi nähdä tämä. Kuten sanoin; "this movie could be an general education", jep...

Päivän "naposteltava iltapala" jälkiruoka

Tämä ei nyt tavallaan ole "jälkiruoka", koska..?! 😵 No en ole edes syönyt tätä vielä, vasta joku parin tunnin päästä - otin vaan kuvan, että sai yhden blogattavan "pois edestä" 😊


Ihan herQllinen setti! =) Tämän olen perinteisesti parina Jouluna syönyt :) Niin, en vaan yhtenä päivänä - vaan melkein joka päivä joulukuussa, niin aattoon asti... Sen jälkeen loppuu mielenkiinto. Ai koko elämään? No ei sentään... :P :D Jotenkin olisi "outoa" juoda glögiä kesäkuussa, mutta miksi ei - jos vaan "totuttautuu" :saint: Mutta myydäänkö sitä, se on eria asia... Mutta jos haluaisin tosissaan kokeilla, niin helposti voisi "jemmata" pari pulloa... Mutta, eipä ole paljoa mielenkiintoa (niin, kesällä juoda glögiä...)! Toki jos joku tarjoaa, niin...

Päivän makee(t) kuva(t)

No en nyt tiedä, onko nämä nyt niin makeita - mutta...

No, se on katsojan silmässä - ja...

No mun mielestä nämä on makeita 😎 Varsinkin viimeinen kuva, ei siis toi ylempi - vaan...

Tämä kuva, tämä on makee 😍😎 Kiitos noiden isojen hyllyjen, olen khyllä ylpeä niistä 😊 Tai siis, tykkään niistä - en rakasta, mutta tykkään 😁😁


Joo, pieni vaara on vaan näissä mun kynttilöissä..?! =X Niin, että missä ne on... Noh, eipä "tavallaan" ole vaaraa - koska olen välillä tarkastanut hyllyjen "lämpötilaa". Vähän on hyllyt normaalia lämpimämpi, mutta EI TODellakaan ole mitään liikaa-lämpöä-tulipalo-vaaraa... En mä mikään eunikko ole, tjs shittiä... :P :D

Päivän ruoka

Siinäpä se ruoka lepää, varsin herQllisen näköisenä 😇😋 Tai pihvit on vähän "ohuita", ja "mitäänsanomattomia" - mutta... No nälän ne TODellakin vei, en olisi kolmatta jaksanut...

Tässäpä ollaan TV:n äärellä 😊 Näköjään leffa pyörii/on alkamassa, tuleeko arvostelua? No pitäisi tulla, ellen laiskaksi rupea... Tunnistaakohan tosta kuvasta, että mikä leffa on kyseessä..?! 😈 Nyt en muistanut ottaa "mikä leffa?" kuvaa 😔

No salaman sentään muistin, eihän tosta ylemmästä saa mitään selvää... 😵 Tai itseasiassa otsalamppu, koska kännystä oli akku ihan finaalissa (ja se ei silloin suostu käyttämään salamaa, ihan järkevää - mutta khyllä se pitäisi saada ohittaa, ellei jo asetuksista pysty...)!


Mutta joo, erinomainene ruoka oli - ja tosi täyttävä... =) :P Vaikka näytti/näyttää vähän lama-ruualta, mutta... Uskokaa pois, hyvää oli! :)

Candy Cane Leijona Viina

Candy Cane likööriä on kyllä oikeastikin olemassa..., mutta halusin tehdä siitä oman version. Siinä tarvikkeet valmiina esillä. 
Ja siinä karkkitangot laitettuna pullon pohjalle. Oli kyllä rasittava prosessi.
Siinä sitten karkkitangot uimassa Leijona Viinassa.
Teinpä tollasen kuvan minkä käyn joku päivä printauttamassa tarraksi jonka kiinnitän sitten pullon kylkeen etiketiksi.

Ruoka ostosten esittely (by Hulk)

Eilen jo taisin vihjailla että tänään ostan taas yhdet extra juustot lasagnettojämiä varten. Tälläkertaa tuli ostettua 2 pussia tollasta Chalupa Chipotle juustoraastetta. Ruokajuomaksi lähti kolmen valikoima siidereitä joista eka on Snail Bank Apple Hog -sitten on Samuel Smith's Organic Cider ja sitten on vielä Samuel Smith's Organic Perry. Sitten lähti vielä Candy Canes paketti missä 12 kpl karkkitankoja ja  pullo Leijona Viinaa. Ei varmaan hankala arvata mihin tarkoitukseen. No - siitä on joka tapauksessa tulossa oma blogauksensa joten ei nyt tarviikkaan lähteä arvailemaan. 

Päivän leffa + poster

Tulipa käytyä katsomassa tänään ensi-iltaan tullut kauhupätkä -Thanksgiving -ja oli kyllä kelpo leffa. Leffa alkaa Black Friday tapahtumasta joka yltyy mellakaksi joka päätyy tragediaan. Ja tästä alkaa väkivaltaisten murhien sarja yksi vuosi Black Friday tapahtumien jälkeen. Lopetan selostamisen tähän etten vahingossa spoilaa mitään. Mutta oli viihdyttävä elokuva ja ehdottomasti ansaitsee ⭐️⭐️⭐️⭐️ ja puoli -ja paikkansa kokoelmissani.

Ruoka ostosten esittely

Joo, tämmöistä tällä kertaa 😇 En ole vielä ajantasalla toisessa blogissa, mutta se ei haittaa - khyllä nämä pystyy silti esittelemään (kun ne kerran on jo kännyssä ylhäällä...) 😎😋😁 Eli; Porsaan lehtipihvi ulkofileestä (318g - 22,95e/kg 7,30e) ja Barilla Classic Spaghetti N°5 (1kg 2,09e), sekä juomaksi Coca-Cola Original Taste Delicious & Refreshing (0,33L 0,5833e).


Hyvä setti pitäisi tulla, TOD EHDOTTOMASTI..!! =) Ei tämä nyt mikään "lihan-juhla" ole, mutta ihan tarpeeksi pitäisi olla :) Ja, e.h.d.o.t.t.o.m.a.s.t.i. piti tänään lihaa saada, kun eilen jouduin "tyytymään pelkkään" juustopizzaan... =/ itQ :'( Ihan hyvää se khyllä oli, mutta lihansyöjä tarvii lihaa - joka päivä..!! B) B)

Joulukalenteri, luukku 1.

Hulk blogasikin jo typyjoulukalenterin, katsotaan - astunko mä(kin) välillä puikkoihin 😇 Mutta, ainakin blogaan tän joka päivä - olettaen että kerkeän ja olen "paikalla" 😈 Mutta, no sitten vaan ajastetusti 😎 Tässä (kuvassa) on koko kalenteri, zoomaan vähän lähemmäksi "luukku" blogauksissa...

Hoosianna!

Joskus harmaa

arki vaatii vain

hieman juhlaa ja

poniajeluja.

Perjantain ensi-illat, Nro 6

Lost in the Stars

Sitten on vielä tämmöinen leffa johon pätee sama kuin kahteen edelliseen leffaan että teattereista jää välistä..., mutta kokoelmiin voin harkita.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 5

Sparkling samppanjan tarina 

Skumppa on kyllä hyvää..., mutta siitä tehty elokuva ei välttämättä ole sitä joten jätän väliin. Ainakin teattereista. DVD tai Blu-Ray iso ehkä.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 4

Blackberry

Tämän säästäisin ehkä suoraan DVD:lle tai Blu-Raylle tarjousleffana. Leffateattereihin asti tämä ei houkuttele.

 

Perjantain ensi-illat, Nro 3

There's Something in the Barn

Tässä se toinen mikä pikkasen kiinnostaisi nähdä. Katsoin trailerin tästä ja sen perusteella ainakin ihan kivalta näytti. Ja onhan tuo julistekin ihan nätti.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Thanksgiving 

Noniin - nyt päästiin asiaan. Tässä on se eka ensi-iltaleffa joka kiinnostaa. Tästä blogasinkin jo kiitospäivänä ja taisin todeta jo silloin että kiinnostaa nähdä. 
 

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Pakoja & Haaveita

No tämä ei ainakaan ole yksi niistä kiinnostavista elokuvista. Tämä on niitä jotka saa -"ei kiitos" -leiman kylkeensä. 
 

Perjantain ensi-illat

Näkyisi olevan ainakin kaksi kiinnostavaa leffaa ensi-illoissa tänään. Mitkä - se selviää sitten itse esittelyissä. 

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
  • Perjantain ensi-illat, Nro 4
  • Perjantain ensi-illat, Nro 5
  • Perjantain ensi-illat, Nro 6

Happy Birthday Nestor Carbonell & Riz Ahmed

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä kaksi näyttelijää. Sarjasta Lost ja elokuvista Yön ritari ja Yön ritarin paluu tuttu Nestor Carbonell täyttää tänään 56-vuotta. Sitten elokuvista Four Lions..., Venom ja Sisters Brothers tuttu Riz Ahmed täyttää tänään 41-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 molemmille synttärisankarille.

Screenshot & Link(s)

Tänään viettävät -ja viettäisi jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Alla👇 linkit. 

Happy Birthday following actors

R.I.P. Treat Williams (1951-2023)

Typyjoulukalenterin 1. luukku

Aika avata typyjoulukalenterin 1. luukku.
Vielä ei olla joulutunnelmissa..., mutta talvisissa kylläkin ollaan. Ja typy on niin kuuma että tarkenee bikineissä ulkona.