torstai 13. joulukuuta 2007

Torstain "13. luukku" typy!

No mitäpä sitä tässä tumput suorana seisomaan :x, luukkuja availemaan mars MARS =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Vai että tollasta paljastu luukujen alta =), no khyllä TOD kelpaa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! No mutta taas sitä vaan seisotaan tumput suorana |O... :p... :D, ei muuta kun housut, typyn ja omat :saint:... :p... :D, pois ja... ;)... =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

PS.Joo vielä pysyn omassa tavassani kirjottaa "otsikon" B), ens kerralla sit yhteinen tapa :)... :'(... :p... :D, ellei keksi siihen jotain muokattavaa (mikä käy teillekkin...) B), kattoo :saint:... joopS :p... :D!


Vai läpikö vaan jyystetään B), jaa-a :saint:, joopS :p, EHEHHEEEEEeeeee :D!

Jee jee. -Koulupäivä päättyi ja kotiin lähtö -FUCK YEAH!!!


Pääsinpäs pistämään kaikki perusblogaukset täältä koululta käsin. -Mutta huomenna saattaa olla niin, etten lainkaan pääse koneelle, sillä en ole yhdestä :whistle: syystä koulussa huomenna ja kotonakin saattaa olla huomenna mahdotonta päästä koneelle. -Eli perjantain ensi-illat jää nyt teidän vaivaksi. Mutta voittehan blogata ne yhteen pötköön, jos ette erikseen jaksa. -Joops, mutta nyt vaan kotiin. -Se on MO!

(Viva La Bam)

Kausi 3, jakso 8/8: Viheriöiden valtiaat. Bam haastaa Don Viton golfpeliin, jossa panoksena on Viton auton tulevaisuus. Sarja jää tauolle.
...
Vai että jää tauolle? -Mitäköhän kivaa sitten tulee sen tilalle. Jackass, Jackass, Jackass... -Joops.

Häiritsevässä tekijässä tänään


Mitäs häiritsevässä tekijässä tänään...
...
Tässä jaksossa vuorossa on eläimellistä menoa, sillä häiritsevinä tekijöinä nähdään hiirenloukkuja, puluja ja kanadalaisia jääkiekkoilijoita. Voittaja pääsee jälleen räjäyttelemään toinen toistaan hienompia palkintojaan.
...
Harmi, että en millään kerkiä katsoa. -Muutoin kyllä katsoisin.

Keaunu leffa telkusta myöhään -TOSI myöhään

(My Own Private Idaho)

Narkolepsiaa sairastava rattopoika Mike etsii äitiään kaverinsa Scottin kanssa, joka on rikkaan perheen musta lammas. Parivaljakon tie vie Seattlesta Idahon kautta aina vanhalle mantereelle saakka, missä kuvaan astuu kaunis nainen. Ohjaaja: Gus Van Sant, USA 1991. (104') Pääosissa: River Phoenix, Keanu Reeves. - Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.- Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.
...
Joo. -Klo 00:25 en ala katsomaan mitään leffaa khyl enää. Ja ei nyt edes kauhean kiinnostava leffa. Keaunun takia lähinnä esittelen. Onhan mies kuitenkin paremmin tunnettu Matrix leffoista.

(South Park)


Kausi 9, jakso 12/14: Kaapissa. Stan menee huvikseen skientologien persoonallisuuskokeeseen, ja käy ilmi että hän on skientologiaprofeetta L. Ron Hubbardin reinkarnaatio. Pian innokkaat skientologit, mukaan lukien Tom Cruise ja John Travolta, alkavat piirittää häntä.
...
Juu. -Tämäkin on keretty katsoa AllSP LOiSTavilta sivuilta. -Hauska jakso luvassa. -Takaan sen.

(Lost)

Kausi 3, jakso 18/22: Hedelmöityshetki. Laskuvarjohyppääjää yritetään pelastaa ja Sunille kerrotaan mitä äideille käy saarella.
...
Nyt taitaa kyllä tänään jäädä katsomatta. -Ehkä.