torstai 29. marraskuuta 2007

(South Park)


Kausi 9, jakso 10/14: Seuraa kananmunaa. Lapset saavat koulussa kananmunat hoivattavakseen vauvojen tapaan, mutta kun Coloradon kuvernööri uhkaa laillistaa H0m0 ja -adoption, rouva Garrison päättää sabotoida omaa koettaan.
...

Nähty puoliksi eilen. -Huomenna katson kokonaan. -Hauskalta vaikutti.

Lostissa tänään :)!


Joo tänään tulee taas tätä TOD LOiSTavuutta =), jolle pamautin ketjun just B), tai sanoisiko vasta :ashamed:... :'(, paitsi pääasiahan että joskus :saint:, joopS :p... :D! No mutta tämmöstä olis tänään luvassa tänään =)...


Kausi 3, jakso 16/22: Yksi meistä.
Iloitseminen Jackin paluusta loppuu lyhyeen, kun huomataan, että Juliet tuli mukana.

Joo hyvältä kuulostaa =), tai ei :o, no itsestäänselväähän se on ;), nähty on jo nimittäin aikoja sitten :'(, FUCK noH :(/FUCK YEAH B)... :x, no eipä tartte aikaa "tuhlata" tohon tänään :saint:, joopS :p... :D! No mutta...

Lost versio 2.0 -kuva!


...innolla odottamaan uusinta jaksoa B), eli neljännen kauden ensimmäistä sellaista =), FUCK YEAH B)/noH :o, no kestää vielä ikuisuus sinne :'(, mutta pääasia että jossain vaiheessa (ens vuoden helmikuussa) taas tulee :saint:, joopS :p... :D!

Päivän kuva!

Kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten mitäpä sitä siihen lisäilemään... Paitsi tämä: EHEHEHEHEHEEE :D!!!

No laitetaan nyt huvikseen suomennoskin:
Et ikinä tule ehtimään ajoissa töihin, hahaa!!

Torstain typy!

No nyt ei kyllä keksi mitään hyvää läppää :/, mutta miksi keksiäkään, kun se vaan lykkäisi hommiin pääsyä :x... :D! Joten pikemmittä puheitta let's get down to business =)... I mean let's get down and dirty to business B), FUCK YEAH :D!