lauantai 10. lokakuuta 2009

Leffailta @ MatoApina HQ: -Hyvänyön blogaus

Ilta ei suinkaan lopu tähän blogaukseen..., mutta blogailu kyllä. -Tämän jälkeen menen seuraamaan muiden tiimiläisten L4D pelailua siihen asti kunnes oikeasti on aika mennä nukkumaan. -Mutta nyt blogin puolesta toivotan kaikille MatoApinan tuttuun tyyliin -hyvää yötä ja MO!

Leffailta @ MatoApina HQ: -Kiinni kiritään

Nyt MatoApinan blogissa lähestytään kovasti oman Hulkin blogini blogiarkistolukemia. -Kuten kuvasta näkee on MatoApina enää neljän -ja tämän jälkeen kolmen blogauksen päässä tasapelistä minun blogini kanssa blogiarkistolukemissa. -Nyt tosin alkaa vain loppua pikkuhiljaa into blogailuun tältä päivältä..., mutta vielä ainakin ehkä hyvänyön blogauksen voisi blogaista..., niin päästtään ainakin kahden päähän..., eli 448 -tämän ollessa 447. blogaus. -Onko joku hieman pitkästynyt kun tällasia blogauksia pukkaa...??

Leffailta @ MatoApina HQ: -Päivän makee(t) kuva(t)

Olen jo pitkään omistanut tollasen savivalmisteisen pääkallon..., mutta koskaan ei ole tullut otettua siitä kuvaa. -Tai onhan se näkynyt kuvissa taustalla..., mutta että ihan pääkohteena kallo ei vielä ole ollut. -Ja ihme ettei ole -sillä onhan se nyt hemmetin makee.

Kallon takana olevasta reijästä päätin sitten ottaa kuvan kallon sisältä siten että itse näyn sen silmäaukoista. Eka kuva hieman epäonnistui siinä tarkoituksessa.

Samaten toinen kuva meni myös hieman mönkään. -Ehkä sitten kolmas kerta toden sanoo...

-Ja niinhän se sanoo; -hienosti näkyy silmät pääkallon silmäaukoista. -Mutta saanko vielä synkemmän näköisen kuvan otettua...?

No eipä tullut tällä yrittämällä kauheen synkkää kuvaa -ei. -Mutta makee kuva silti tuokin.

No nyt näyttää jo TOD paremmalta -FUCK YEAH...!!!!!!!!1111111111 -Kunnon -"ollakko vai eikö olla" poseeraus..

Vielä lähikuva upeasta pääkallosta. -Eipä ole muuten tullut käytettyä sitä mihin se on oikeasti tarkoitettu -nimittäin lyhtynä. -Pääkällon niskanpuoleisesta reijästä voi nimittäin laittaa kynttilän kallon sisään. -Pitää joskus hyödyntää tätä ominaisuutta.

Leffailta @ MatoApina HQ: -Päivän taidekuva(t)

Tuli pitkästä aikaa myös tuonne Jack Shirazin blogiin blogaistua päivän taidekuvat..., tai kuten Jack Shirazin blogissa -Today's Art -ja samat kuvat pistän myös tänne MatoApinan blogiin -LOiSTavaan sellaiseen.

Kait se on sitten samat tekstit tännekin kuin Jack Shirazin blogissa..., eli:
-"Hulluilta Päiviltä pöllityt kummitusilmapallot olivat niin hauskassa asetelmassa katossa..., että oli aivan PAkKO räpsäistä niistä kuva..."

"...-jos toinenkin. -Yritin mahduttaa kaikki samaan..., mutta eipä näyttänyt onnistuneen. -Mutta hyvä se on noinkin."

Viimeisen kuvan alle kirjoitin Jack Shirazin blogissa seuraavanlaisesti:
-"Pitkästä aikaan muuten tänne Jack Shirazin blogiinkin jotain -muutoin..., melko kuollutta. "

Leffailta @ MatoApina HQ: -Pelit jyllää

Nyt kun leffat on katsottu..., siirtyivät tiimiläiset Matsku ja Tontsa takas pelinsä ääreen räiskimään zombieita. -Itsekin voisin tästä ruveta pelaamaan jotain ja mikäs sen parempi kuin Free Tetris..., jonka linkki löytyy omasta Hulkin blogistani.
...

EDIT. Sinne loppui minun peli-intoni.

Leffailta @ MatoApina HQ: -Illan leffa: -Eagle Eye

Eagle Eye toimintatrilleri tuli tuossa juuri katsottua herkkupizzojen kera. -Ite olen nähnyt leffan jo kerran teattereissa ja annoin arvosteluissa täydet pisteet..., eli (:D) -hymiön -ja ei muuttunut mielipide toisella katsomisella..., edelleen tosi hyvä elokuva. -Itse en elokuvaa kokoelmiin ostanut..., mutta ostaja itse saa sitten esitellä blogissaan tarkemmin. -Olkoot tämä eräänlainen ostosten esikatselu.

Leffailta @ MatoApina HQ: -Makin' da pizza -Part II

Ooh..., siinä on pizza jo täytettynä -kyllä TOD herkulliselta näyttää. -Valitettavasti ei tullut otettua kuvia valmiista pizzoista..., joten on jo tässä todettava -että hemmetin hyvät pizzat tuli.

Oikein perinteisellä MatoApina tyylillä vielä peukalon kanssa -toinen kuva oli otettava -upeasta näystä. -Delicious...!!!11

Leffailta @ MatoApina HQ: -Päivän typy

Tässä pizzataikinaa odotellessa kerkiää blogata ja jotta blogauksia kertyisi mahdollisimman paljon -päätin sitten blogaista päivän typyn (kuva alhaalla). -Ja jotta päivän typy saataisiin jotenkin liittymään leffailtaan -päätin sitten blogaista kuvan itsestäni (kuva ylhäällä) blogaamassa päivän typyä. -Sitten siihen itse päivän typyyn.

Nyt kun alkaa taas kylmät säät täällä koto Suomessa..., niin kyllä TOD kelpaisi lähteä jonnekin aurinkorannalle -kahdesta syystä..., jotta pääsee pois kylmästä -ja että pääsis tiirailemaan tollasia typyjä.

Leffailta @ MatoApina HQ: -Da boyz playin' L4D

Siinä Matsku ja Tontsa pelaamassa L4D:tä sillävälin kun meitsi ahertaa taikinan kanssa. -Tosin juuri tällä hetkellä taikina nousee sielä rauhassa..., kuten edellisessä blogauksessa kävi ilmi ja ite olen koneella blogailemassa..., kuten näistä kahdesta ilmestyneestä blogauksesta käy ilmi.

Leffailta @ MatoApina HQ: -Makin' da pizza

Ooh..., upeaa..!! -Siinä on pizzataikina nousemassa -päästään sitten kohta tekemään omatekoiset pizzat each team member. -Minä (Hulk) tietenkin leipuri pro:na kaulaan taikinan pizzapohjaksi..., mutta jokainen hoitaa oman täyttämisensä.

Leffailta @ MatoApina HQ

MatoApina leffailta on alkanut ja heti alkajaisiksi minut (Hulk) haudattiin mässykasan alle HP ostoskassien kera. -Ja kädessäni pitelen HP ilmapalloja -Ou yeah...!!!