tiistai 3. lokakuuta 2023

Extra EXTRA juoma

Aika pistää maisteluun tekemääni Turkinpippuri likööri... *hörppy* -ja ihan hyväähän se oli👍.

Päivän toinen leffa

Illan toisena leffana toimii myöskin tänään ostamani jännityselokuva - In Dreams. Viimeksi nähnyt elokuvan VHS:sältä joten hyvä aika pistää uusintakatseluun. Ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

Tänään "ei ruokaa"

Joo, siis khyllähän mä söin tänään ruuan - ja varsin hyvän (ei mitään nuudelia siis...), mutta...


No tein töissä ruuan, ja siellä en kehdannut/halunnut (toisten omaisuutta kun näkyi/näkyy) ottaa kuvia, joten... No onneksi ostin keittimen, niin sai edes juoman tänne laitettua :) Sitä (kapselikahvia) ainakin juon pariin otteeseen (tai kerran vielä, illalla), ja kai jotain pientä ehkä(?) vielä syön - mutta kuvaa niistä en enään ota =/

Jälkiruokajuoma

Nyt ei tullut ostettua mitään jälkiruokamässyä..., mutta eilen tekemäni vadelmairtokarkkilikööri saa nyt luvan toimia jälkiruokajuomana. Yllä👆 isompi satsi likööriä minkä nyt vaan esittelen tässä blogauksessa juomatta sitä.
Pullotin sitä myös tollaseen pieneen pääkallopulloon mistä voisin nyt sitten hörppiä pieniä huikkia.

Päivän makee(t) kuva(t)

Ostinpa sitten (kapseli)kahvinkeittimen, ihan vaan vaihtelun vuoksi 😇

Tai siis, PAKOllinen tämä ei ole - mutta...

Mutta mikäpä olisi?

No jos ei halua kuolla, niin kai sitä pitää juoda ja syödä - tässä tapauksessa juoda 😈😋😁

Mutta mihin tulokseen me tultiin..?! 😵 Noh...


Että kuolema, ja ne verot - on ainoita PAKOllisia :x :P :D Mutta takaisin tähän uusimpaan ostokseen, khyllä olen ihan tyytyväinen B) Eka kuppi ainakin oli T.O.S.I. hyvää =) Mutta tosiaan tämä voi alkaa maistua 'teolliselta' =/ Mutta, sitten vaan juo "normaalia" kahvia - tai menee kahvilaan, tai... No tee on myös hyvä, vaihtoehtoja khyllä löytyy :) Mutta ainakin nyt alkuun, uskon että tämä maistuu TOD LOiSTavalle, jos kyllästyy - niin sitten kyllästyy...

Päivän leffa + makee kuva

Pistetäänpä ensikatseluun tämä tänään ostamani elokuva - Komodo. Nyt on kyllä niin tyylikäs alkuvslikkokuva että kelpaa päivän makeeksi kuvaksi. Sitten ei muuta kuin leffaa pyörimään.

Päivän juoma

Siinä kaatuu ruokajuoma..., mutta mikäs se nyt taas olikaan🤔.
Niin juu - se oli toi Rainbow Sinkki + E aprikoosi-jasmiini juoma. Eipä ole aikaisemmin tullut maistettua - toivottavasti on hyvää.

Päivän ruoka

Tästä piti alunperin tulla Bolognesepasta..., mutta sitten innostuin heittämään sekaan aineksia mitä ei normaalisti tule Bologneeseen kuten Hot Saucea ja loput Leijona viinan jämät. Mutta ihan hyvän näköistä tuli.

 Ja varmasti myös maistuu hyvältä kun on sen Leijona viinan sivumaku varmaan vahvana siinä.

Leijona viina + Tyrkisk Peber sekoitus

Eilisestä Leijona viinasta jäi jonkin verran yli ja tänään sitten ostin pienemmän pullon (35cl) ja pussin Turkinpippureita seuraavaa kokeiluani varten.

Siinä Turkinpippurit lillumassa Leijona viinasta. Sitten ei muuta kuin odottelemaan sen valmistumista.

Ruoka ostosten esittely

Tuli käytyä Hakaniemen ympyrätalon S-Marketissa mistä lähti mukaan Barilla Gnocchi N°85 pastapaketti - HK viljaporsas-nauta jauheliha (1kg) -ja 1 irto sipuli. Ruokajuomaksi lähti tuo Rainbow Sinkki + E aprikoosi-jasmiini juoma. Leijona viinasta ja Tyrkisk Peber pussista lisää omassa blogauksessaan. 

Päivän trailer + poster

Matsku ehdotti eilen MatoApina WhatsAppissa elokuvan Argylle traileria blogattavaksi joten minä (Hulk) sitten tarjouduin blogaamaan sen.

Siinä vielä kuitenkin elokuvan juliste ennen kuin mennään siihen traileriin. Ja nyt sitten sen trailerin vuoro alhaalla👇 olkaa hyvät...

...

Näetkö naamoja?

No nyt😁 -tämä on kyllä ehdottomasti paras näistä kaupunkikuvaan ujutetuista naamoista. Pidetään tämä kuitenkin pelkkänä näetkö naamoja? blogauksena - saattaa kuitenkin tulla vastaan erillinen päivän kuva -kuva.

Happy Birthday following actors and two directors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja kaksi ohjaajaa. Elokuvista 300 ja Dredd tuttu Lena Headey täyttää tänään tasavuosia eli 50-vuotta. Elokuvista American Pie..., The Final Destination..., Evolution ja The Dukes of Hazzard tuttu Seann William Scott täyttää tänään 47-vuotta. Elokuvista Zoolander ja The Aviator tuttu Gwen Stefani täyttää tänään 54-vuotta. Elokuvista Die Hard..., Liberty Stands Still ja Carrie tuttu Hart Bochner täyttää tänään 67-vuotta. Elokuvien The Room ja Big Shark ohjaaja Tommy Wiseau täyttää tänään 68-vuotta. Elokuvista King Arthur..., Sin City ja Shoot 'Em Up tuttu Clive Owen täyttää tänään 59-vuotta. Elokuvien Arrival..., Blade Runner 2049 ja Dune ohjaaja Denis Villeneuve täyttää tänään 56-vuotta. Elokuvista Scream..., The Craft..., Villit kuviot ja Skyscraper tuttu Neve Campbell täyttää tänään tasavuosia eli 50-vuotta. Elokuvista Ex Machina..., Koodinimi U.N.C.L.E. ja Tomb Raider tuttu Alicia Vikander täyttää tänään 35-vuotta. Sitten vielä elokuvista Creed: The Legacy of Rocky..., Thor: Ragnarök ja Annihilation tuttu Tessa Thompson täyttää tänään tasavuosia eli 40-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.