perjantai 14. lokakuuta 2011

Johnny English Reborn with team MatoApina

Mitäs mitäs. -Miltä kuulostaisi MatoApina tiimillä Johnny English Rebornia tänään joku sopiva iltanäytös...? -Tai pelkästään minä (Hulk) -ja Matsku jos Tontsaan ei uppoa. -Alhaalla leffan näytösajat. -Sieltä vaan valitsemaan ja ilmoittelemaan.
Olisko tuo 18:45 Tennarissa sopiva -vai toi 19:15 Kinopalatsissa...?

Päivän kuva(t)

Ulosteella toimiva moottoripyörä. -Jaa-a, jaa-a. -No -pärätkä ilman tota pönttöä on ihan makeen näköinen..., mutta...
...-kuka oikeesti kehtais mennä liikenteeseen tollasella...? -Siis pitää vääntää torttu että toi liikkuu. -Kelaa nyt vaikka tilanne että seisot valoissa ja vieressä on auto täynnä kuumia blondeja. -Ja sitten joudut turauttamaan pökäleen päästäksesi taas liikkeelle. -Aint willing to try.

Päivän kuvaan liittyvää infoa

Eilen tuli poimittua Iltiksen sivuilta pari kuvaa päivän kuviksi -ja tässä olisi eka hieman infoa tulevasta. -Annetaan oheisen kuvan hoitaa loppu luettava tässä blogauksessa.

Perjantain ensi-illat Nro 5

Abducation -Siepattu

Tuplaleffa tänään -vai säästääkkö huomiseksi...? -Joka tapauksessa kiinnostaa nähdä ihan teattereissa asti. -Traileri antoi ihan mielenkiintoisen kuvan leffasta -ja sivurooleissa nähdään sellaiset näyttelijät kuten Alfred Molina ja Sigourney Weaver -joten syytä siinäkin mennä kattomaan tätä.

Perjantain ensi-illat Nro 4

One Day -Sinä päivänä

Säästellään sitä -"ei kiitos" -kuvaa..., mutta kyllä tämä edelleen ansaitsee sen -"ei kiitos":ksen. -Näyttää jo julisteen puolesta pitkästyttävältä -en sitten tahdo pitkästyä teattereissa.
Johnny English Reborn

Tätä voisi jopa harkita tänään menevän kattomaan. -Ykkösleffa oli ainakin tosi hauska -ja leffan traileri jonka blogaisin päivän videona antoi varsin hauskan kuvan tästä jatko-osasta -joten onhan se siis nähtävä.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Iho jossa elän

Banderas on hyvä näyttelijä..., mutta kattelen häntä mieluummin Hollywood tuotoksissa. -Tälle taasen joudun sanomaan -"ei kiitos". -Säästetään nyt kuitenkin -"ei kiitos" -kuvalta.

Perjantain ensi-illat Nro 1

 Elias ja aarrejahti