maanantai 17. syyskuuta 2007

Täydellisissä naiset jatkuu =)!


Vai että mun pitää tää niinku blogata :$, TSII-SUS :|, joopS :p, EHEHEHEEEEeeeee :D! Hulkkihan tai Matskuhan vois blogata tän ens viikolla :), jos vaan ehitte/jaksatte :/, ite en ainakaan varmaan jaksa ku työ vie kaiken energian :|... :ashamed:... :'(, sitä seuraavalla viikolla khyllä ehkä taas :saint:, joopS :p... :D! Joo eli tämmöistä on luvassa =):

Sade.
SARJA JATKUU. Kauden ensimmäisessä jaksossa on kulunut puoli vuotta edellisen jakson tapahtumista. Susan hoivaa koomaan vaipunutta Mikea, ja Orsonilla on Breelle yllätys jos toinenkin. Gabrielle ja Lynette käyvät kovia taisteluja kotirintamalla.


Joo hyvältä kuulostaa B), innolla odotellaan =)...

Desperade "Gabby =)... :p... :D" Housewifes -kuva!


...we love u GabbyyyH =), joopS :p, EHHEHEEEEeeee :D!


Edit. Jahas :x, samalla kuvalla vielä :o, EHEHHEEEEEeeeee :D!
|
|
|
V

Tänään Täydelliset naiset -sarjassa Nelosella klo 21


Ei sovi unohtaa että tänään vihdoin jatkuu tämä LOiSTavuus =)! Telkku.comissa on jakson kuvauksen lisäksi koko sarjan kuvaus, joten pistetään nyt sekin tähän kaikkia kiven alla eläneitä urpåja varten :D!

Amerikkalaisen ABC-kanavan potin räjäyttänyt menestyssarja. Neljä erilaista naista näyttää elävän idyllistä periamerikkalaista lähiöelämää. Silotellun pinnan alta paljastuu kuitenkin jotain ihan muuta. Mukaansatempaavat persoonat, toimiva draama, seksikäs ote ja herkullinen musta huumori ovat huikean menestyksen takana. Sarja on palkittu kolmella Kultaisella maapallolla ja kuudella Emmy-palkinnolla. "Oma kulissi kullan kallis." Pääosissa: Teri Hatcher (Teräsmieheni/Lois & Clark: The New Adventures of Superman), Marcia Cross (Melrose Place), Felicity Huffman, Eva Longoria (Tunteita ja tuoksuja), Nicollette Sheridan (Knots Landing), Brenda Strong, Alfre Woodard ja Mehcad Brooks.

Tänään luvassa:

Kauden ensimmäisessä jaksossa on kulunut puoli vuotta edellisen jakson tapahtumista. Susan hoivaa koomaan vaipunutta Mikea, ja Orsonilla on Breelle yllätys jos toinenkin. Gabrielle ja Lynette käyvät kovia taisteluja kotirintamalla.

Tutun kiehtovalta ja dramaattiselta sekä samaan aikaan humoristiselta kuulostaa :)!

CIAO!

No nyt se on sit lähtö. Venähti vähän toi mun "just visiting", mutta nyt se on tosissaan lähtö. -Se on sit vaan italialaisittain Ciao, eli sama kuin suomeksi "moi" -ja lyhennettynä MO!

Päivän typy(t)

Taas on rantameininki kuten edellisessäkin pistämässäni päivän typyssä, vai oliko se sitä edellisessä? -Sama se. No se on taas merkki syysloman Italian matkasta ja hiekkarannalla käymisestä, jos vaikka näkis tollasii siel.

Now It's My Turn (pistää typy siis)

No se onkin sit nähtävästi minun vuoroni pistää päivän typy. Onneksi kerkesin lukea Matskun kommentin (M: Eiköhän se sun vuoro oo koska Tontsa pisti eilen ja mä lauantaina.) sillä olin juuri tekemässä lähtöä. -Eli seuraavaksi vaan typyä kehiin ja sitten vasta lähtö.


Just Visiting


Ehei. Ei sentään ole uusin DVD hankintani. Ei TOD :/...:x. -Joop. Eiku se vaan viittaa siihen, että tosiaan olen vain just visiting, että en jää nyt pitemmäksi ajaksi ja blogaile enempää. Tulin vain hoitamaan yhen jutun kotiin joka jäi eilen hoitamatta. Nyt se on sit hoidettu ja tän blogauksen jälkeen paunun sit taas omille kämpilleni. -Ja Hammerilla -ja kellään muullakaan ei ole mitään asiaa mennä valittelemaan jos nyt satun puhumaan uudesta kämpästäni. Ja entä sit, jos olenkin vasta 23 :x...:o <---(niinku C'mone. -Ei kuulu teille).

Liikkatunnilla sählyä. -Mitä sähläystä (:ashamed:...:D)

Joo. Siis mun sählyn pelaaminen menee aina ihan sähläämiseks (:ashamed:...:D) ku meitsi ei oikein jaksa juoksennella sen pallon perässä siel -oon aina ihan omissa maailmoissani siel kentällä ja huidon miten sattuu ku pallo tulee kohdalle. -Tosin yksi maali sentään tuli tehtyä B), mutta sekin oli pelkkää tuuria, ei pelitaitoa :ashamed:...:'( <--(itku häpeästä).

Leivontaa (typymuistutus) -JEE!!

Jee, jee. Tänään on taas leivontaa ja tehdään taas varmaan tollasia pitkoja kuten kuvan tyttökin näkyy hymy suussa tekevän. -Tämä onkin samalla typymuistutus -onko se nyt sitten Matskulle. -No joop, mutta nyt mun pitää mennä tunnille. -MO!

Good Morning!


Kirjoittelen jälleen täältä koululta käsin. Huomenta vaan kaikille. Erittäin hyvää sellaista. Kerkeen just laittaa vielä toisen blogauksen, mutta sitten pitääkin..., -no, siitä se toinen blogaus sit. -Joops.