sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Saranna has left the building

Saranna, the 11th who had to get out from BB-house. -What a shame, what a shame indeed :'( <---(Crocodile tears)...

Ou yeah..!! -Säästyttiinpäs manailuilta -vaikka nyt turhaan pelkäsinkin Esan puolesta..., sillä miehellähän ei ollut missään vaiheessa mitään hätää. -Saranna oli niin selvä lähtijä alusta alkaen -ja Esalla riittää kuitenkin niitä fanittajia..., eli luulisi jopa voiton olevan mahdollinen miehen kohdalla.

BB promise

Se on sitten kuulkaat sillä tavalla..., että jos Esa A. tippuu tänään BB-talosta niin siihen loppuu minun ohjelman seuraaminen -ja pistän sitten sellaset manaukset pystyyn että vetää vertoja Tontsan manailublogauksille -mitä nyt on muutama tullut (Blondin kosto 3..., Final Destination -ja Red Ring of Death).. -Vaihteeksi minun vuoro valittaa sitten jostakin. -Mutta aika vahvat epäilykset että tarttee ruveta mitään manailemaan -sillä luulempa että toi Saranna on aika vahvoilla tippumassa talosta ja Esa A:lla ei ole mitään hätää. -Mutta jos kuitenkin näin pääsee tapahtumaan..., että se kuitenkin osuu hänen kohdalleen se lähtö niin sitten kyllä lupaan -että sellaiset kiroilut. -Jätkä on kuitenkin talon fiksuin -siitä vaihtoasukkaastakin piti niin hyvää huolta.

Päivän puujalka

Fingerporilla taas jatketaan päivän puujaloissa -ja tänään olisi tollanen luvassa. -Ei kun sitaatit puhekuplista tähän alas...
...
Henkilö 1: -"Hei, tuota ravintolaa on kehuttu!"
Henkilö 2: -"Millainen tämä on?"
Henkilö 1: -"Kotiruokaa tarjoava, mutkaton ravintola!"
Henkilö 2: -(Antaa pyssynsä narikkaan) "Jätetään sitten mutkat tähän"

Päivän makee(t) kuva(t)

Vaikka neljättä Jurassic Park leffaa tuskin tulee..., niin tekaistuja julisteita kuitenkin riittää -ja yllä mielestäni tähän asti makein mitä olen selannut -"Jurassic Park 4" -hakusanalla. -Aikasemminkin olen törmännyt tohon ylimpään..., mutta nyt vasta innostuin blogaamaan siitä päivän makeen kuvan -sillä nyt sattui löytymään myös toinen versio.

Vielä TOD makeempi versio -"Jurassic Park -Genesis" -nimeä kantavasta julisteesta -hell yeah makeisiin kuviin.

Samalla selaamalla löytyi myös tollanen makee Jurassic Park aiheinen kuva. -Jonkun piirtämä hieno seka dinosaurus. -Näkyy olevan sekaisin Velociraptoria (jalat -ja kädet)..., Tyrannosausta (pääkallo)..., Triceratopsia (kilpi -mikälie harja -ja sarvet) -ja Ankylosaurusta (selän panssari).. -Magee kuva kyllä..., mutta toivottavasti ei käytetä ideana neljännessä leffassa että risteytettyjä dinosauruksia. -Silloin kyllä flopahtaisi niin totaalisesti. -Jos suunnitelaan neljättä osaa..., niin sitten tehdään siitä kunnon -ykkösen tasoa oleva LOiSTavuus.