keskiviikko 6. helmikuuta 2008

Keskiviikon typy!


Joo en sitten "jaksa" (:p... :D... :'() laittaa sitä viime maanantaina (Tiltissä ja Bloggerissa) lupaamaani "alkuperäistä" (:p... :D) motskaritypyä :/... :ashamed:... :'(... :p... :D, mutta laitetaan se sitte joskus myöhemmin :saint:, joten..., joopS :p... :D... :'(! No mutta siihen tämän päivän typyyn =), niin selvittämään mitä ihmettä se tossa oikein töllää :x...


Vai että "selkäpesu haluamis tölläys" (:p... :D) oli kyseessä =)! No siihen ei voi kun vastata, ÖÖÖööö :p, mitään vastata tartte/ehi edes kun kädet on sekunnissa typyn selässä =), sekä parissa muussakin paikassa *SYDÄN*, *köhin* (:p... :D) kera :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEEeeeee :D!


Eli tarjous/kysymys josta EI TOD voi kieltäytyä =), FUCK YEAH B)/noH :o, no olishan se kiva että ois vaihtoehtoja :saint:, paitsi nyt niitä ei khyllä tartte B), joopS :p, EHHEHEEEeeee :D!

(Heroes)

Kausi 1, jakso 17/23: Yhtiön palveluksessa. Bennetin perheen taloon murtautuneet Ted ja Matt haluavat vastauksia herra Bennetiltä, eivätkä Bennetin esittämät valheet ja harhautukset ainakaan vähennä heidän turhautumistaan. Takautumissa näemme, kuinka herra Bennet päätyi salaperäisen, erikoiskyvyillä varustettuja ihmisiä jahtaavan yhtiön palvelukseen.
...
Kattoo jaksaako -siellä Masalassa kun ollaan. -No, boxi tulee varmaan kuitenkin hankittua, eli...

(South Park)

Kausi 2, jakso 7/13: Ikuisuuden reunalla. Koulubussi joutuu vakavaan onnettomuuteen ja vaarallinen tilanne saa lapset muistelemaan aiempia koettelemuksiaan. Kaikki ei kuitenkaan ole aivan sitä miltä näyttää.
...
Jää perjantaiksi AllSP:stä katsottavaksi. Tänään ja huomennaolen Masalassa.