keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Miehen puolikkaat / The Simpsons / C.S.I.

 Mitäs hauskaa illan Miehen puolikkaissa tänään olisi luvassa =)...:saint:...:)...?
...
Seksuaalista ahdistelua. Jaken epäillään syyllistyneen seksuaaliseen ahdisteluun luokkakaveriaan kohtaan. Järkyttynyt Alan lähtee koululle selvittämään asiaa ja jättää praktiikkansa ajanvarauksen Charlien vastuulle. Molemmat osoittautuvat kuitenkin erittäin huonoiksi ideoiksi. Amerikkalainen komediasarja.
...
 Hauskalta kuulostaapi :)... -Entäpä sitten illan Simpsonit -mitäs kivaa niissä olisi tänään luvassa =)...:saint:...:)...?
 Kauhujen talo, osa 5. Amerikkalainen piirrossarja. Hullu-Homer on tainnut nähdä Jack Nicholsonin elokuvassa Hohto.
... 
Hauskalta kuulostaapi :)..., mutta miksi on sellainen muistikuva että olisin kertaalleen blogaissut jo tämän jakson :/...? -Enpä tosin löytänyt blogausta MatoApinan blogihausta..., mutta kuva on kyllä muistaakseni esiintynyt blogissamme aikaisemmin. -Simpsonit kansiossani on pelkkiä kuvia joita olen käyttänyt blogissa -ja tämä oli valmiiksi sielä -joka tarkoittaa että kyllä on aikaisemmin käytetty. -Pitänee selvittää missä. -Mutta mitäs jännää illan CSI:ssä tänään olisi luvassa =)...:saint:...:)...?


Vauhdin huumaa. Lukiolaispoika tuupertuu kuolleena koulun käytävälle. Pojan aivot ovat turvonneet, mutta muuta merkkiä kuolinsyystä ei löydy. Pian selviää, että hänen tyttöystävänsä on kadonnut ja kaikki liittyy jotenkin katuajoihin. Amerikkalainen rikosdraama, jossa seurataan rikospaikkatutkijoiden työtä Las Vegasissa. Kymmenes tuotantokausi.
...
Jännältä kuulostaapi :)..., boksia innolla odotellen. -Odotan illan muita ohjelmia suurella innolla =)...:)...

Miehen puolikkaat linkitys Hulkin blogiin

Nähtävästi Miehen puolikkaisiin ilmestyi taas selostukset Telkku.comiin kolmannen kauden jaksojen pärähtäessä käyntiin -joten tein siten että -sen sijaan että tallennan jokaisen kuvan valmiiksi pistin omaan Hulkin blogiini linkin Miehen puolikkaat sivulle josta saan poimittua kuvat aina tarvittaessa. Näen samalla poiminko oikeaa kuvaa jakson englanninkielisestä nimestä jonka tarkistan eka Mtv3 oppaasta. -Eli Miehen puolikkaiden blogailu jatkukoot vanhaan tyyliin.