keskiviikko 14. marraskuuta 2007

Yks juttu tuli viel ottaa huomioon...

Tontsa on nimittäin -huomattu jo aikaisemmin, mutta nyt vasta -joops. No anyway. Tontsa on kirinyt aktiivisimmat listalla jo kolmanneksi ja saattaa pian ohittaa myös Sir Zoelin, ja pahimmassa tapauksessa meidät :o. -Ain't gonna happen B)...:D. -Mutta mikäs siinä ollessa tokana meidän jälkeen. -Parhaat blogit ylimpinä.
...
Nyt ei sit muuta kuin hyvää yötä ja MO!
...
Tontsa kolmantena (=)) -kuva

Klo 08:00 töihin, eli..., -joop[b]s[/b]...

Huomenna taas klo 08:00 pitäisi jaksaa raahautua töihin |O, mutta huomenna onkin jo torstai ja viikonloppu senku lähenee =). -Nyt ei sit muuta kuin kello 06:30 herätykselle ja nukkumaan. -Ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!

DVD soittimessa vikaa


Teiltä joululahjaksi saamani Matsuin DVD soitin on ruvennut kaatulemaan oudosti. -Ekan kerran huomasin tämän katsoessani Numero 23: sen extroja -yhtäkkiä kuva pysähtyi. Yritin sammuttaa ja pistää uudelleen pyörimään, mutta sitten laite ei tahtonut toimia ollenkaan. Jäi siihen "loading" kohtaan junnaamaan. -Saatiin se yks päivä tyttöystävän kaa toimimaan, mutta eilen taas kaatui. -Sitten tänään taas kokeiltuani toimi jonki aikaa, mutta kaatui saman tien. -Onko mitenkään kojattavissa vika?

Päivän extra typyKÖ/KO? -No eiH, vaan päivän kuva :D...:p

Tämä olisi pitänyt laittaa ennen typyä, jotta typy olisi voinut sitten pelastaa järkytykseltä, mutta nyt on jo liian myöhäistä enää vaihtaa toisin.

Päivän typy

Mitäs, typylle näkyy maistuvan nami :|...:/. -Onkohan sitä tarjolla muillekin? -No eiku bloggeriin vaan.
No sitä namiahan on vaikka kenelle jakaa. -Sitten kun hedelmäiset namit on päässy loppumaan, voi siirtyä toisenlaisiin "namehin" :p...:D.

Pikkujoulu asiaa


Tuli tässä kämppiksen kanssa juteltua puhe-elimessa -hän kun on kaupungissa -ja tuli kyseltyä mitenkäs pikkujoulubileiden suhteen, ja päädyttiin sellaseen, että ei nyt viikonloppuna, vaan sitten paremmalla ajalla. -Ku ei kauhean monelle käynyt nyt viikonloppu -lauantai. Viikon päästä la. on yhen kaverin synttärit, joten sillon ei pysty. -Mutta ilmoitusta tulee blogiin, että textarin muodossa sitten kun ollaan varmempia mahdollisesta ajankohdasta.

Heroesissa tänään :)!


Joo tänään tulee taas tää LOiST..., mitään Losteja tänään tule :'(... :p... :D, mutta ihan hyvä, tai ihan pelkästään hyvä :p... :D, Heroes tulee tänään =), FUCK YE..., joop..., ei kun "FUCK YEAH:hin B)" kera sittenkin :saint:, joopS :p... :D! Joo tämmöstä olis tänään luvassa :)...

Kausi 1, jakso 5/23: Hiron viesti. Peter yrittää ymmärtää metrossa kokemaansa outoa elämystä sekä Hirolta saamaansa viestiä. Ahdistunut Claire purkaa sydäntään isälleen. Ateljeessaan heräilevä Isaac huomaa jälleen olevansa pelottavien kuvien ympäröimä, ja tällä kertaa hän saa vihdoin apua kuvien tulkitsemiseen. Matt keksii, että yliluonnollisesta taidosta on hyötyä suuttuneen vaimon lepyttelyssä. Amerikkalainen draamasarja joukosta erilaisia ihmisiä, joita yhdistää erikoinen asia: he huomaavat yllättäen omaavansa yliluonnollisia kykyjä.


Joo ihan hyvältä, tai ihan pelkästään hyvältä :p... :D, kuulostaa :), innolla odotellaan tämän päivän jaksoa =)... Joo Hiro tosiaan tuli tulevaisuudesta viime jaksossa tuomaan jonku viestin ja aika "oudohkon" (:p... :D) näköinen se oli (kts. kuva) :x, mutta samalla aika "kivahkon" (:p... :D) näköinen sellainen :saint:, eli lisää vaan sitä kiitos TV:stä =)...

Tulevaisuuden "oudohko" (:p... :D) mutta "kivahko" (:p... :D) Hiro -kuva!


...joten mikä kestääääääH :|... :'(, joopS :p... :D