torstai 15. toukokuuta 2008

Hyvänyön blogaus: Sweet Dreams

Leffa on vielä kesken, mutta blogailempa vielä hyvänyön blogauksen tässä välissä. -Eipä tässä kummempia muuta. Takas leffan pariin ja muille hyvää yötä ja MO!

Mikäs toi noin ruma otus on?

Ruma otus on tosiaan. -Tohon voisi todeta Arskamaisesti "You're one ugly mother fucker" elokuvasta Predator, mutta aivan eri leffahirviö on kyseessä, joten unohdetaan lausahdukset, vaikka tuon otuksen kanssa kyllä sopisi. Kyseessä on nimittäin seuraavaksi katsottavan Pitch Black -Pimeän uhka elokuvan hirviö.

Suomen Mad lehden kannet karseita muinoin

Osuipa Googlatessa silmään pari vanhaa Suomen Mad lehden kantta ja pitänee todeta, että aivan karsean huonoja ne kyllä ovat olleet silloin '90-luvun puolella. -Suomalaiset piirtäjät eivät kyllä osanneet tehdä kansista yhtään niin hauskoja kuin Ameriikan pojat. -Numeroiden kannet vuosilta '95 ja '97.

Leffaa kaljaa kitatessa

Nyt vois sit ryhtyä katsomaan niitä leffoja aloiottamalla Resident Evil: Apocalypsesta. -Eiköhän nyt pidennetyn viikonlopun kunniaksi oteta tuopillinen isoa karhua leffajuomaksi B)...:saint:..?

Toisenlainen Indy-trilogia julkaisu

Sitten oli myös tollaset Indy-julkaisut. -Kirjamaisesti avautuvassa kotelossa kaikki kolme leffaa, tai kaikki kolme leffaa pahvikotelossa ohuissa koteloissa, vähän kuten Heroes ja Lost sarjat. -Toinen maksaisi 25,95 € -ja toinen 29,95 €. -Taitaa yksittäiset hintansa suhteen olla kannattavimpia.

Indyt Anttilassa yksittäisinä hintaan 9,99 euroa

Nyt ilmestyi Anttilaan kaikki Indy-leffat halpaan hintaan 9,99 €, mutta taidanpa kuitenkin hankkia samaisen hienon boxin kuin Matskulla ja Tontsalla. -Tosin en kyllä enää nähnyt boxia Anttilassa, kun tänään olin katsomassa. Ehkä noi yksittäiset on tullu sen tilalle. -Olis kyllä ajat sitten pitäny ostaa se boxi.

Duudsoneissa tänään!

Tämänkin voisi muuten tänään katsoa, nyt kun kerran ei ole aikasta herätystä huomenna. -Mitäs kivaa illan jaksossa on luvassa?
...

Nelosella nähdään uusi kansainvälinen tuotantokausi Duudsonien tempauksista. Sarjassa Duudsonit palaavat pitkään ulkomailla kierrettyään takaisin Suomeen ja joutuvat etsimään itselleen uuden maatilan vanhan tuhoutuneen tilalle. Kun uusi koti löytyy, sarjassa seurataan Duudsonien elämää, johon kuuluu mm. vaarallisia stuntteja, maalaistötiä, talojen räjäyttelyä, panssarivaunuajelua ja 300-kiloisen lemmikkisika Britneyn hoitoa. Kotimainen viihdeohjelma.
...

Hmm. -Tekstipätkä vaikuttaa jotenkin tutulta viimekertaisesta Duudsonit blogauksesta, kun sarja alkoi. -Samalla tavalla siis alleviivaamaan kiinnostavimmat pätkät tekstistä.

Päivän typy

Mikä ihme kuvio pilkottaa typyn käsien välistä? Bloggeriin selvittämään, heti.
...


No jättiläismäinen käärmehän se. Meitsin housuissa on lähestulkoon yhtä iso "käärme". Minun käärmeelläni on vain kumma tapa olla kova kuin kivi ja pystyssä kuin lipputanko ikään.

Illan leffat: RE: Apocalypse ja Pitch Black

Huomenna kun ei ole tarvetta herätä kouluun aikaseen, niin voisi myöhemmin illalla pitää oikein kunnon leffan katsojaiset ja katsoa kaksi upeaa scifirymistelyä putkeen. -Ensiksi Resident Evil: Apocalypse ja sitten Pitch Black -Pimeän uhka. -Korvataan eilinen pettymys kahden TOD LOiSTavuuden voimin.

Päivän kuva

Siinäpä on vauvalla hauska virne, mutta ei kyllä niin hauska, että nyt päivän kuvaksi kelpaisi. Nyt on kyllä jotain oleellista poistettu kuvasta, mikä tekee tästä oikeasti hauskan ja kelvollisen päivän kuvaksi. Bloggeriin tarkistamaan.

Vai niin. -Oletetaanpä, että kuvan vauva on poika -voi nimittäin hyvin olla tyttökin, alapäätä kun ei näytetä :p.., niin taitaa kersa olla syntyjään homppeli, kun ei edes äidin tissejä suostu imemään. -Menisi jo hieman yliheitoksi jos teettäisi muokkaamalla kuvan, mitä vauva suostuu imemään :x...:$...:o...:p...:D.

Päivän makee kuva

Jenkkiversio Godzilla taistelee mustekalan näköisen otuksen kanssa -kiinitti huomiota eilen Googlatessa, joten piti tallentaa se makeita kuvia varten.

(Lost)

Mukava juttu kotona. Katen ja Julietin on tultava toimeen, kun Jack sairastuu vakavasti. Sawyer ei saa tuotua joukkoa ongelmitta rannalle. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. Amerikkalainen jännitysdraama. 4. tuotantokausi.

Steven Segal actionia -Hard to Kill

(Hard to Kill)

Seitsemän vuoden koomasta herännyt kovaotteinen poliisi lähtee kostamaan perheensä verilöylyn järjestäneille poliitikoille. Ohjaaja: Bruce Malmuth, USA 1990, 92'. Pääosissa: Steven Segal, Kelly LeBock, William Sadler, Fredrick Coffin, Bonnie Burroughs. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille ja nuorille.