perjantai 23. toukokuuta 2008

Perjantain typy!


Jep :p, jep :saint:, kovaa menoa on ilmeisesti luvassa *SYDÄN*, selvittämään B)...


Joo typy se siellä peilailee että se näyttää himoittavalta *SYDÄN*, välillä kurkkien miltä fuckbuddy (:p... :D) näyttää :saint:...


Joo nyt typy on ilmeisesti valmis hommiin =), ite ainakin olen ton himokkaan katseen saattelema *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Joo joku erikoispaikka taitaa olla typyllä mielessä kun se esittelee taloaan =), kait :/... :'(... :p... :D, no eiköhän asia kohtapuolin selviä :saint:...


No selvisipä selvisihän se =), äskeisessä kuvassakin näkyneen takkatulen ääressä typy haluaa nimittäin hommat hoitaa :saint:... No khyllä kelpaa =), paitsi :/... :x, no voi tulla khyllä vähän kuuma monen tunnin sessiossa (:p... :D) *SYDÄN*, mutta..., no ihan sama vaikka kuivuis pois :saint:... :'(, kuhan pääsee "maistamaan" (:p... :D) tota *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Eli toisinsanoen ton takia vois kuolla :saint:... *SYDÄN*, joopS :p, EHEHEHEEEEeeeeee :D!

Päivän video B)!

Kuten kuvasta näkyy, niin omatekoinen video on kyseessä B). Enpä jaksa tähän kovin paljoa enempää pöpistä :P, koska lisätietoa saa blogistani sekä tietysti itse päivän videosta, joka kulkee nimellä:

"OMF2097: Secret Characters of the Secret Master's Tourney 3"


Siispä pidemmittä puheitta lukemaan niitä lisätietoja jommasta kummasta ;). Kumpikin vaihtoehto kelpaa :saint:, kunhan se päätyy videon katsomiseen =)... :D, jonka voi kyllä katsoa myös suoraan blogista täällä bloggerissa :D, mutta suosittelen omassa blogissani käyntiä koska siellä on enemmän tietoa ja kielellä jota on helpompi ymmärtää :saint:... :P!

Mister Bondin Telkku.com ihmettelyyn vastaus

No kait sitä nyt saa mainostaa mitä ohjelmia on luvassa telkusta. -Ja ketä se estää menemästä silti omatoimisesti sinne telkku.comin sivuille katsomaan -ei ketään. Joten turha huohotus seis.

Duudsoneissa tänään... (Britneyn synttärit)

Duudsonien rakas lemmikkipossu Britney on vakavasti sairas, vain muutamaa päivää ennen synttäreitä. Pojat vievät hänet eläinlääkärille ja joutuvat odottamaan lääkärin lausuntoa kaupungissa, yön yli. Kun Duudsonit potkaistaan ulos hotellista, he tekevät nukkuvalle Jarpille rajun poliisi-piilokamerapilan.... Kuinka Duudsonit selviävät kaupunkielämästä? Ja paraneeko Britney? Kotimainen viihdeohjelma. (21')
...
No nyt on ainakin sepitykset eri :D...:p... -Joops.