lauantai 8. heinäkuuta 2023

Päivän jälkiruoka ja TV-sarja (by Tontsa)

Pitäähän olla kunnon herkut, kun katsoo jännää ohjelmaa (kuten aikasemmin blogasin, niin 'suomen diili') 😍😎 Molemmat pussit on Fazerin, eli; Lontoonrae Lakritsirae (175g) ja Dumle Original (220g). Khyllä 'fazu' tekee parhaat, minkä olen varmaan(?) jo moneen kertaan todennut...

Tässä linkki voittajan uutiseen..

Edit. Lisäsin toisen kuvan, ja linkin voittajaan - sekä "TV-sarja" labelin...


Siinä (ekassa kuvassa) näkyy voittaja Aki (Keskitalo)! Khyllä se oli yhtiä mun suosikkeja alusta loppuun, ihan oikea henkilö voitti! :) Yksi nainenkin oli mun suosikkeja (joka oli finaalissa), mutta tiukka häviö taisi hänelle tulla... Ei muuta kun kohti 2024 Diiliä, ellei ne pyöräytä loppuvuodesta uutta kautta. Tai voi jopa olla, että enään ei tule ollenkaan näitä - mutta siihen en usko... Sen verta hyvä ohjelma, ainakin mun mielestä - että... Ja eiköhän ihan hyvät katsojamäärät ole tällä, en tiedä (enkä ala selvittää...)?! =X Hyvä ohjelma, mä tykkään ja toivon jatkoa - ei muuta! B)

Päivän ruoka (by Tontsa)

Tässä - tarviiko edes sanoa, perus; kaatuu juomaan juomapulloon... 😇😋😁

Tässä ollaan ruuan ja juoman kera TV:n ääressä, jossa pyörii (Suomen) Diili 😊 Ihan hyvä ohjelma, vaikka Jenkki versio on parempi - varsinkin Donald Trumpin johdolla 😍😎 Ei se Arskan versio(kaan) paha ollut, mutta ei yhtä hyvä...


Oli enään kaksi (2) jaksoa jäljellä (tästä Suomen Diilistä), joten seuran kanssa syötiin ja katsottiin ne putkeen - ihan jännä oli! :) Niin ja tietenkin juotiin, mutta ei sanan virallisessa merkityksessä - vaan ihan 'juotiin' limua :P :D

Päivän kolmas leffa + poster

Kolmas illan leffa on viimeksi teattereissa näkemäni tieteisjännäri Mission to Mars mistä en muista paljoakaan paitsi sen että taisin pettyä hieman elokuvaan koska taisi olla muistaakseni melko pitkäveteinen. Pistetään nyt sitten uudintakatseluun ja katsotaan onko yhtä pettymys kuin silloin '99 vai osaisinko nyt arvostaa leffaa enemmän.
Aika tylsähkö tuo alkuvalikko kuva joten tässä vielä elokuvan juliste joka on kyllä melko tyylikäs. Mutta nyt ei muuta kuin leffaa pyörimään ja katsotaan muuttuuko mieli leffan suhteen.

Päivän toinen leffa

Seuraavaksi pistän ensikatseluun tämän samannimiseen lastenkirjaan perustuvan elokuvan Lyle, Lyle, Crocodile. Sitten vaan leffaa pyörimään. 

Päivän leffa

Pistetäänpä ensikatseluun näyttelijälegenda Robert Redfordin viimeinen elokuva - The Last Gentleman. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän jälkiruoka

Herttoniemen R-Kioskilta lähti mukaan nämä kolme patukkaa - Elovena pehmeä kaurapatukka..., Corny Big White Chocolate ja Corny Big Chocolate.
Siinä patukat vielä avattuina valmiina syötäviksi.

Päivän juoma

Ruokajuomaksi otin tollasen sokerittoman Fanta sitruuna limpparin.
Ja olihan sitä jälleen otettava tollanen hörppykuva.

Päivän ruoka

Kävimpä taas Kalasataman Pizza & Burger ravintolassa ja tälläkertaa tilasin listalta tuon XXL aterian.
Ja siinä se ateria lepää - ranet ketsuppiin peitettynä. Minulla on tapana syödä ranet ennen kuin isken hampaani purilaiseen ja niin tein nytkin. Vielä purilaisesta - oli kyllä ihan maukas.

Ruoka ostosten esittely

Heti pitää tarttua noloon hetkeen - tai noloon ja 'noloon' - unohdin ottaa ruoka ostoksista kuvan... 😵 Tai lihasta, tai siis se meni jo uuniin (ja ehdin viedä roskat) - ennenQ muistin että kuva pitäisi ottaa... No limu ja perunat on "aito" kuva, liha piti muokata kuvaan... Aika 'aito' kuva, ainakin jos/kun multa kysytään - NOT..!! IhanQ jonku eskarilaisen tekemä kuva 😨😕😓😋😁 No mutta, ei tämä niin tärkeä asia ole, pääasia että saa selvää... Kuva on mun toisen blogin vanha blogaus, jos ketään kiinnostaa... Että täysin sama tuote on kyseessä... 😇 Tai sama ja 'sama', mutta... jepS! 😋😂

Ei kait muuta, kun esittelemään; varhaisperuna pesty (715g) ja HK Karjalanpaisti (900g), juomana taas toimii Hartwall Limonadi Vadelma (1,5L).


Taas se perus-setti; eli hyvää shittiä pitäisi olla luvassa =) Joka TOD pitää nyt paikkansa, Karjalanpaisti on yksi kovimmista koti (ja miksei ravintola) ruuista B)

Päivän (sarja)kuva

Törmäsinpä Facebookissa tämmöseen ihan hupaisaan kuvaan - tai pikemminkin sarjakuvaan. Hauska Indiana Jones parodia😁.

Päivän KKSA-kuva

Facebookin KKSA-ryhmässä oli paljon 50 Cent teemaisia pilakuvia joten muokkasinpa sitten omani. Ja tollanen siitä sitten tuli.

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa elokuvista Watchmen ja Public Enemies tuttu Billy Crudup täyttää tänään 55-vuotta. Elokuvista The Witches ja The Addams Family tuttu Angelica Huston täyttää tänään 72-vuotta. Elokuvasta The Karate Kid (2010) ja After Earth tuttu Jaden Smith täyttää tänään 25-vuotta. Elokuvista Jurassic World: Fallen Kingdom ja Jurassic World: Dominion tuttu Isabella Sermon (oma onnittelublogaus myös Jurassic Mania blogissa) täyttää tänään 17-vuotta. Elokuvien Avengers: Infinity War ja Avengers: End Game ohjaaja Joe Russo täyttää tänään 52-vuotta. Sarjasta Prison Break - Pako ja elokuvista Hitman ja Transporter 3 tuttu Robert Knepper täyttää tänään 64-vuotta. Sarjasta Heroes ja elokuvista Rocky Balboa..., Gamer ja Armored tuttu Milo Ventimiglia täyttää tänään 46-vuotta. Sitten vielä elokuvista Tremors..., Villi joki ja Hollow Man tuttu Kevin Bacon täyttää tänään 65-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎈🎂🥳 ja Happy Birthday 🎁🎈🎂🥳 kaikille päivänsankareille.