lauantai 3. maaliskuuta 2007

Kädet puuttuu :x... :'(... :D!

Joo kisa saa nyt venähtää päivällä koska meidän taiteilijamme MatoApinan Hulkki on jossain GODDAMN baarissa :|... :'(... :D! Joo eli käsiä vaan piirtelemään sieltä mahdollisimman nopeasti että saamme kierroksen alkuun...


Superheroes in lunch =)... B)... :D!


PS.Ja Matsku voi ton nimen "englantintaa" :)... :D!


Kädetön Hulk :'(... :p... :D!

Lauantain "karkki (:D)" typy!


Khylläpäs täällä horneina odotellaan typyä :x... <3... :p, YEAH :D! Joo eli karkkia vaan kehiin, Candice "Candy" Michelle olkaa hyvät ;), khyl voisin syödä ja u know <3... =)... B), YEAH :D!


Karkkimainen Candice "Candy" Michelle =), YEAH :D!

Typy on vielä piilossa. -Esille kiitos


Jatketaanko sittenkin normaaliin tapaan typyijen kaa et ois nyt Matskun vuoro sittenkin pistää? -Tontsa voi sit seuraavalla vuorollaan korvata eilisen pettymyksen :x...:D. -Ja sit munkaan ei tarvitse jäädä odottamaan panovuoroani maanantaiksi vaan pääsisin panemaan huomen omalla vuorollani. -Kuis on?

Mitäs näille tehdään?

Joop. Mitäs tehdään noille? -Kuka yhdistelee ja muokkailee jne. noiden kuvien kanssa? -Minkäslainen kuva teil oli mielessä tehdä? -Ööh. -Ei täs muuta.

Päivän kappaleen sanoitukset

Don't cry for me Argentina

[Eva:]
It won't be easy, you'll think it strange
When I try to explain how I feel
That I still need your love after all that I've done

You won't believe me
All you will see is a girl you once knew
Although she's dressed up to the nines
At sixes and sevens with you

I had to let it happen, I had to change
Couldn't stay all my life down at heel
Looking out of the window, staying out of the sun

So I chose freedom
Running around, trying everything new
But nothing impressed me at all
I never expected it to

[Chorus:]

Don't cry for me Argentina
The truth is I never left you
All through my wild days
My mad existence
I kept my promise
Don't keep your distance

And as for fortune, and as for fame
I never invited them in
Though it seemed to the world they were all I desired

They are illusions
They are not the solutions they promised to be
The answer was here all the time
I love you and hope you love me

Don't cry for me Argentina

[chorus]

Have I said too much?
There's nothing more I can think of to say to you.
But all you have to do is look at me to know
That every word is true


...

Myähän oollaan online all the time


Joop. -Eiköhän me olla. -Mitäköhän tohon muuta lisätä?

...

Ihan tarpeeks huomiota sai. Seuraavaks vaan kappaleen sanoitukset ja sit leffaa.

Päivän typy/miesmuistutus + haaste


Se on Matskun vuoro tänään pistää päivän typy, mutta melkein kyllä pitäis Tontsan vuoro, kun eilen ei saatu toivottuja oikeita typyjä korvaamaan niitä eilisen muistutuksen *PUKE* ällötyksiä. -Eli Tontsan vuoro se on tänään. Tässä ois samassa päivän miesmuistutus ja uusi haaste Tontsalle. -Kuvan jätkä on nimittäin aikamoinen naistenmies. -Onko Tontsan päivän mies suusrempi naistenmies? -Se nähdään myöhemmin tänään.

Päivän automuistutus


Täällä Matsku ja Tontsa vaan pelailee Burnout Revengea ja meitsi vaan blogaailee. -Burnout Revengen pelikuva saakin muten tänään toimia päivän automuistututksen kuvana. -Eli täs ois Tontsalle päivän automuistutus. Laittaa sit autoa sit ku jaksaa tänään myöhemmin iltapäivällä.

Pitäähän South Parkistakin mainita jotain


Joop. Eilen ei tullut perinteistä Sout Park jakson käsittelyä koska katsoimme sen vasta eilen yhdessä ja keskustelimme jaksosta puhumalla. -Pitäähän nyt kuitenkin jotain mainita blogissakin jaksosta. -No mistäs alottaisi?

No ne uudet maskottiehdokkaat oli aika hauskoja :D. Deuche ja Turd Sandwich. -Ehhe-heh :D. Sit Puff Daddy oli hauska lauluineen. -Jakson kruunasi hauskat eläinaktivistit jotka rakastivat eläimiä... -Kirjaimellisesti :x...:/...:D. Yks oli naimisissa laaman kanssa ja yks seurusteli kanan kanssa jo kolmatta vuotta. Ihan v*tun hyvä jakso :D. -Mitäs muuta hauskaa?

Niin juu. Puff Daddy vaan ampui aktivistit. Ja Stan sai karkoituksen South Parkista kun ei suostunut äänestämään maskottiehdokaiden välillä. -Joop. Siinähän ne hauskimmat oli. Vai oliko vielä jotain? -Ööh. -Katsotaan mitä Matsku ja Tontsa saa jaksosta irti kerrottavaa.

Snakes on a Planekin tosiaan katsottiin


Ois pitänyt mainita tämä ennen Rat Racea koska tämähän me katsottiin ekana, mutta käy tämäkin järjestys. -Joop. Minulle toka kerta -kerran aikaisemmin teattereissa, ja Matskulle ja Tontsalle eka kun tuli tämä leffa katsottua. Nyt ainakaan minulta ei ole tulossa arvostelua kun meitsiltähän on jo tullut yhet ja mielipide ei paljoa muutu. Edelleenkin kelpo viihdettä. -Khyl jossain vaiheessa ostan leffan itsellenikin omiin kokoelmiin.

Rat Race katsottiin


Katsottiin tänään Snakes on a Planen lisäksi -siitäkin muuten erillinen blogaus -Rat Race pitkästä aikaan. Edelleenkin erittäin hauska vaikka muutaman kerran jo nähty. -Kestää khyl monta katsomiskertaa.

Tontsa "Twenty Four" 84 :x!


Kun Tontsa täytti vähän aikaa sitten 23 teki hän itselleen uuden bannerin (kuva), jossa lukee 24v :o... :x?! Ihmettelin sitä aikoinaan kommentoimalla sitä Tontsan blogiin. Vastausta ei kuulunut, joten asia unohtui, mutta nyt kun ollaan tällä Tontsalla niin muistin ottaa asian puheeksi ja selvisi, että Tontsa muisti banneria tehdessäoman ikänsä väärin :x... WOOT?? Vähänkö repesin :D! Miten joku noin nuori/vanha voi muistaa ikänsä väärin... pathetic :|... |O... .D...EHEHEHEHEHEHEHEHEEEEE
.D!!!