torstai 23. syyskuuta 2010

Päivän makee(t) kuva(t)

Menin selaamaan Iltiksen sivuja ja heti kun pääsin sivuille silmiini osui kerrassaan mahtava otsikko. -No siinähän se on nähtävissä kuvassa 1. -Ja lisää asiasta voi lukea sitten...

...- kuvasta 2. -Kerrassaan TOD fantastisen upeaa. -Juuri noita kyseisiä ravintolaketjuja olen himoinnut tänne Suomeen *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*... -Ja nyt ne olisivat sitten vihdoin rantautumassa. Maltan tuskin odottaa *SYDÄN* *SYDÄN*...

Päivän "Ghostbusters" typy 3/6

Nämä haamujengiläiset eivät tarvitse vaarallisia protonipyssyjä vangitakseen haamuja. -Tarvitsee vain raottaa haalaria ja haamut tulevat suosiolla.

Miehen puolikkaat / The Simpsons

Mitäs illan Miehen puolikkaissa tänään olisi luvassa...?
...
Veljessopu mennyttä. Alanin ja Judithin avioeroa puidaan lakimiesten avustamana. Kuinkas ollakaan, Alanin kaunis naispuolinen asianajaja löytyy myöhemmin Charlien lakanoiden välistä. Kun Charlie kyllästyy tiukkaan lakinaiseen, Alanin avioerokäsittelyssäkin käy kipeästi. Jaksossa vierailee Melrose Place -sarjasta tuttu Heather Locklear!
...
Hauskalta kuulostaapi. -Entäpä sitten illan Simpsonit..., mitäs niisä olisi tänään luvassa...?

Avioelämän onnea. Homerin ja Margen välille syntyy erimielisyyksiä raha-asioissa, ja Homer muuttaa ostamaansa asuntoautoon asumaan. Lisa ja Bart ryhtyvät toimiin pelastaakseen vanhempiensa avioliiton.
...
Kuulostaa hauskalta -juu. -Odotan illan ohjelmia innolla.