maanantai 12. toukokuuta 2008

Päivän typy(t)

Mitäs on typyillä oikein mielessään kun tolleen vilkuilee salamyhkäisesti? Eiku Bloggeriin selvittämään.
...

No threesomeahan ne siinä vain ehdottelevat. -Ehdotus otettu vastaan suurella innolla. -Ai kuinka suurella? No sen voi päätellä *köhin* koosta -valtavan suurella innolla :p...:D...

Typyasiaa hyvässä mielessä

Päästiin tyttöystävän kaa sellaseen sopimukseen, että voin pistää typyjä niin kauan kunnes muutetaan yhteiseen kämppään jolloin se sitten loppuu kokonaan. -Eli typyä tulossa seuraavaksi =).

Suomi vs. Canada alkaa kohtapuolin =)...


Joo taaspa sitä lätkää pukkaa =), Canadan ollessa tällä kertaa vastassa :)... :/... :'(... :x, no häviö vähän haiskahtaa :(, mutta, no ei menetetä vielä toivoa :saint:, EI TOD :|, mutta muutaman kymmenen minuutin päästä saattaa..., no kattoo sitten :p...

Suomi vs. Kanada :saint:... :p... :D -kuva!


...nyt sitä peliä *köhi* (:p... :D) pystyssä kattomaan *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Päivän kuvasta tulikin mieleen

Päivän kuvasta tulikin mieleen siitä "Hitman monkey":sta se "Hitman" osuus siitä ja se leffa, että sen voisi tässä katsoa ihan kohta puolin. Timothy Olymphant on jo pyyssy ojossa uhkailemassa, että pitäisi heti samantien aloittaa. -Saatan kuitenkin ehkä vielä ainakin kaksi blogausta pistää ennen kuin aloitan. -Malttia Tim.
...
EDIT. En saanutkaan mitään aikaseks, joten aloitetaanpa vain leffan katsominen. -Pyssy ohimolla ei oikein saanut ideaa seuraavaan blogaukseen, joten Timothy voitti.

Päivän kuva

Ehheheh :D. -Hitman monkey hukuttamassa uhriaan. -Siteerataanpa vielä kuvan alaosassa oleva teksti:
...

"finds no joy in his job"

Päivän makee kuva ja video B)!


No nyt khyllä kuva kertoo kaiken :saint:...

Finland vs. USA Fight MM-2008 video =)... :saint:... B)... :p... :D -linkki!



Päivän "verinen Salmena" makea B)... :p... :D -kuva!

PS. Joo ekan videon tallensin "unissani" (:p... :D) vahingossa laajakuva shitillä :'(, joten se saa jossain vaiheessa poistua kommentteineen tän "edestä" :(, mutta, no eiköhän jotku siirrä "vanhan" kommenttinsa tohon uuteen =), mutta katsojat khyllä menetti :'(, mutta eiköhän sen yli mennä monta kertaa B), mutta alkuperäsellä mentäis vähän enemmän :saint:, mutta :'(..., joopS :p... :D!


...UPEA tappelu tuli eilen Suomi vs. USA matsin päätteeksi =), joten *SYDÄN*..., FUCK YEAH B), joopS :p... :D!